Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

10. jun. 2015 09:02

Yderst fortjent

Endnu engang viser anmeldere deres uduelighed....

#2

10. jun. 2015 09:16

Yderst fortjent

Endnu engang viser anmeldere deres uduelighed....Star Trek fever (#1)

Jeg kan ikke rigtig se hvad anmeldere har med det her at gøre. Nu har jeg heller ikke læst anmeldelserne af San Andreas, men grundet din kommentar går jeg ud fra den ikke blev godt modtaget. Jeg tror dog ikke det var fordi samtlige anmeldere over hele verden havde en agenda mod filmen og ønskede den skulle blive et finansielt flop.

Anmelderens rolle er ganske simpelt at give sin mening til kende om et givent værk. Der ligger ikke nogen skjult agenda bag ved dette.

#3

10. jun. 2015 09:22

#1 tror de fleste mennesker bare ud fra traileren til den film kan komme til samme konklution som Morten :) Men at den lidt modbeviser i at sælge så godt som den åbenbart gør syntes jeg der er fedt på en eller anden måde :)

#4

10. jun. 2015 09:42

Hvad er der fedt i at en film der får dårlige anmeldelser er en finansiel succes? Det er der jo ikke noget nyt i. Der er konstant hjernedøde metervarer der bliver finansielle successer. Bare se på Transformers filmene, som fortjent blev slagtet af anmelderne, men indtjente kassen.

Det ville være fedt hvis en film som f.eks. den nye Mad Max, hvor der har været bred enighed blandt både anmeldere og publikum om at det er en super fed film, ville blive en finansiel succes. Mad Max (2015) er en af de mest veleksekverede actionfilm der har prydet det grå lærred i mange, mange år. Desværre bliver den nok ikke en finansiel succes da den bygger på et solidt håndværk, med vægt på rigtige stunts og praktiske effekter, i stedet for et hyperaktivt fokus på kedelige computer effekter.

#5

10. jun. 2015 10:12

Så længe man selv synes den er fed og underholdende, og man går ud af biografen med en god følelse af at man er blevet godt underholdt og at filmen var pengene og tiden værd, så betyder anmeldelserne og kritikken ikke en skid.

#6

10. jun. 2015 10:32

Griner højlydt.

In the land of the blind the one-eyed man is king.

Fighting stupidity one day at a time.

#7

10. jun. 2015 10:56

#5 true :)

#8

10. jun. 2015 12:35

Det ville være fedt hvis en film som f.eks. den nye Mad Max, hvor der har været bred enighed blandt både anmeldere og publikum om at det er en super fed film, ville blive en finansiel succes. Mad Max (2015) er en af de mest veleksekverede actionfilm der har prydet det grå lærred i mange, mange år. Desværre bliver den nok ikke en finansiel succes da den bygger på et solidt håndværk, med vægt på rigtige stunts og praktiske effekter, i stedet for et hyperaktivt fokus på kedelige computer effekter.Giraffen (#4)

Hvad angår Mad Max, kunne du nok ikke tage meget mere fejl. Da den allerede ER en kæmpe financiel success (velfortjent). Filmens budget var på 150 mil $ og den har pr. 8 Juni indtjent 315.8 mil $ på verdensplan.

Men overrasker mig dog også at San Andreas har vist sig at være så stor en success, da hverken trailers eller anmeldelser har malet noget godt billede af den.
Selv ikke The Rock i hovedrolle kan få mig til at se den, selv om jeg har en svaghed for ham ;)

#9

10. jun. 2015 13:09

De fleste sådanne film er temmelig tit meget svage og ubegavede. Trier gjorde et smukt forsøg på en katastrofefilm med Melancholia der ville mere end blot trivielt drukne i sin egen ligegyldighed. Det lykkes han med selv om det ikke er hans bedste film.

#10

10. jun. 2015 13:34

Hvad angår Mad Max, kunne du nok ikke tage meget mere fejl. Da den allerede ER en kæmpe financiel success (velfortjent). Filmens budget var på 150 mil $ og den har pr. 8 Juni indtjent 315.8 mil $ på verdensplan.thehawk (#8)

Hey, det er kun godt nyt. Sidst jeg læste noget om filmens indtjening var ikke så lang tid efter dens premiere og der lå den nemlig ikke nr. 1 på den amerikanske box office efter åbningsweekenden, så jeg blev en smule bekymret. Fedt at den faktisk er finansielt succesfuldt, så kan det være George Miller får lov til at lave en film om Furiosa.

På det område er jeg kun glad for at have taget fejl. :)

#11

10. jun. 2015 18:02

Hvad laver Titanic på den liste? Alle de andre handler om naturkatastrofer. Titanic er først og fremmest en kærlighedshistorie, men udover det, så handler den om en menneskelig fejl, fordi et fjols ville imponere i pressen.
Men fuck det.

Jeg er dog ikke helt overbevist om, at jeg skal se San Andreas endnu. Jeg har godt nok også en svaghed for The Rock, men den ser bare ikke god ud :S

#12

10. jun. 2015 20:00

Kommer der ikke snart en dille, omhandlende andet end at ødelægge (stor)byer?
Gælder også alle superheltene og de dersens intetsigende Robotter!!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger