Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 21

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Hellboy
  29%
 • Pans labyrint
  24%
 • Pacific Rim
  19%
 • En anden film
  19%
 • Blade II
  5%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • Crimson Peak
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

5. jun. 2012 17:50

Glæder mig, allerede.

Så lige sherlock holmes 2 her idag, for anden gang og RDJ er en dygtig skuespiller, glæder mig til at se ham i avengers på dvd i efteråret, og jeg håber nu ikke det blir sidste gang, efter IM3 at vi ´´ser´´ ham som Iron-man og tony stark, fordi rygterne florere på nettet, men hvis og hvis, hvilken skuespiller tror i der kunne fylde hans sko ud????

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#2

5. jun. 2012 18:24

Så er vi vist nået til Mark VII modellen, hvis jeg ellers kan tælle. Er fedt ud.

#1
Lige nu kan jeg ikke forestille mig andre i den rolle. Robert Downey Jr. er Tony Stark for mig. Men ok, jeg kunne heller ikke lige se Mark Ruffalo som Bruce Banner ( kendte heller ikke skuespilleren ), men han overraskede da særdeles positivt.

Skal jeg endelig komme med et bud, og det er hverken gennemtænkt eller fordi jeg kender skuespilleren godt, så har denne sære ide sneget sig ind i hjernegråden:

Sacha Baron Cohen.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#3

5. jun. 2012 19:40

Har lige været inde og se Avangers, der syntes jeg da at hans computer Jarvis snakker om at mark 7 modellen ikke var helt klar, men han bruger den alligevel.
Men er så slet ikke Iron man Geek.!

#4

5. jun. 2012 20:22

#1 & #3 Mark VII er den han bruger i The Avengers.

De siger at IM3 bliver baseret på Extremis, så der skal nok komme en Mark VIII eller IX der er baseret nanoteknologi.

#5

5. jun. 2012 20:36

EDIT: Jeg tog fejl, han begynder på nano i den ja.
Nu skal jeg ikke spille for klog, men Extremis dragten er da ikke nanoteknologi?
Mener jeg først er dragten efter Extremis. (Model 37?)

#6

5. jun. 2012 21:42

#5 -

I filmen er den, da de åbenbart omskriver historien lidt.

Tidligere: utyske/drebble

#7

5. jun. 2012 22:51

det har de jo også gjort med de to andre film.

men håber den får succes.

men læste at Kevin Feige(En af de mange som er med til at bestemme over filmene) at de vil gerne havde lavet så mange så muligt af marvels helte, men at de alligevel går stille frem fordi een succes betyder jo ikke at de blot forsætter ud i det uendelige, men det lader til de er overvejende, men dette håber jeg sandelig også, fordi på et tidspunkt vil vi fans også få nok, fordi de har nu lavet 6 film , og vil gerne lave 6 mere og eventuel diverse solo-film, men de skal gå i en fin balance-gang.................Så de ikke vælter...

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#8

6. jun. 2012 01:03

#6 (Selvom det er nano allerede i den original historie) Så må man gå ud fra at de skriver historien om, da der allerede er leaked billeder af personer i bootleg Iron Man udstyr.

Hvis jeg skal komme med et gæt vil jeg tro at de også vil bruge elementer fra Armor Wars historien. Planerne til Iron Man's udstyr bliver lækket (eller også bare til Arc Reactor), og det vrimler pludselig med kloner af Iron Man. I den originale historie starter han ud med Silver Centurion rustningen og slutter til sidst af med at skifte om til Neo-Classic. I filmen starter han nok med Mark VII fra Avengers og ender nok med den nye Extremis baserede løsning.

#9

6. jun. 2012 07:01

Gad vide hvordan det føles for Favereau? Sådan at stille op til 3eren Ironman i en mindre rolle, når det er en anden rolle.. Så vidt jeg husker endte det ikke sindsygt godt mellem og Junior.

#10

6. jun. 2012 08:27

Det var noget vrøvl jeg fik postuleret der.. I en mindre rolle som Happy nu er, når det ikke er ham der holder tovet..

#11

6. jun. 2012 10:58

#9

Det føles nok lidt underligt, dog uden at vide det. Men manden har jo sagt ja til det Jeg spørger bare mig selv, om han er tilknyttet filmen som producer også. Mener at han var det på The Avengers.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#12

6. jun. 2012 12:40

Extremis historien handler om at han bliver nødt til at injecte sig med nanoteknologi for at få mindre delay mellem hans tanker og dragten, da han får læstelige tæv.

Det gør at "underdragten" er en del af ham. Bliver forklaret med at det ligger i hulrummet i hans knogler.
Jeg ved ikke hvordan de forklarer det, da han aldrig har haft en underdragt i filmene.

Effects of the Extremis process, apart from the changes specific to Tony, included: greatly accelerated healing, an immensely boosted immune system, the generation of "new, improved organs" (Tony's cardiovascular and respiratory systems were greatly upgraded) and, as a side effect, increased aggressiveness.[10]

As well as the obvious physical changes, Extremis also affected Stark on a mental level, allowing him to process information at light speed on a subconscious level to help him better cope with the direct technological link he now possessed to his armor, even as his standard thought processes remained at a human norm.

This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.

#13

6. jun. 2012 13:27

#12 Bare fordi han ikke har haft en underdragt betyder det ikke at han ikke kan begynde at bruge en.

#14

8. jun. 2012 13:59

Nope :) Men virker mærkelig at han skulle begynde at bruge det, bare så han kan få nano-powers, så han kan undgå at bruge den igen :)

This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger