Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 195

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  7%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

16. jul. 2012 19:13

Super!!!

The Movie Nerd is here...

#2

16. jul. 2012 19:50

Er det kun mig, der synes, at superheltedragter med struktur ( det kalder jeg det, når stoffets overflade ikke er glat ) er ved at tage overhånd? Både den nye Spiderman dragt, og nu også Supermans dragt har det hersens mønster, og personligt synes jeg ikke, at det ser godt ud.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#3

16. jul. 2012 20:01

#2, jeg har intet imod dragter med mere eller mindre tydelig struktur. Hvis bare man har en følelse af at det giver mening. Fx Batmans dragt, hvor det er en slags kevlar-lignende materiale, som har en ru overflade (tænker jeg). Spidermans? Hmm, tjaa, har ikke set filmen, men tænker det minder en smule om spindelvæv. Mønstret her på Supermans ser til gengæld lidt fjollet ud når man ser det i stort. Ved ikke om det kommer til at fungere eller genere i filmen, men det må tiden jo vise.

#4

16. jul. 2012 20:24

Læg mærke til at på det gamle billede Er logoet på brystet med gult inden i. Nu er det bare blåt?

Før:
http://gfx.filmz.cdn.zfour.dk/81/62481-2100x1400crop0.jpg

Nu:
http://gfx.filmz.cdn.zfour.dk/6/68806-865x1280crop0.jpg

Bare en detalje jeg lagde mærke til ;)

Men der er ikke gult i logoet, og han har hverken bælte eller underbukser på. Jeg syns ikke der er meget Superman over ham mere.

Jeg er nu også af den gamle skole der mener superman skal se således ud:
http://www.filmbuffonline.com/FBOLNewsreel/wordpress/wp-content/uploads/2011/11/superman_christopher_reeve.jpg

Men Hollywood har jo også kun en måde at løse alle film problemer på. Gør det hele mere mørkt og dystert. I Superman Returns syns jeg mest af alt at han lignede den onde Superman fra Superman 3.

#5

16. jul. 2012 20:34

http://www.ign.com/articles/2012/07/12/comic-con-take-a-closer-look-at-the-man-of-steel-costume

Dragten fra filmen. Hmm det stemmer ikke helt overens det hele.

Gad vide om de holder sig til historien om at det er hans mor på jorden der syer den. Hahaha... :D

#6

16. jul. 2012 20:36

Jeg tror det er fordi de tilpasser dragten med tegneserie-universet, hvor supermans dragt nu ligner mer en rustning, da hele dc-universet er blevet rebootet og heltene nu kun har eksisteret i 5 år......

tror det er derfor :-)

Men hvis du vil vide mer´ så søg på nettet og skriv new 52, og se på billederne af bl.a. , JLA og superman....

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#7

16. jul. 2012 20:47

#4 jeg tænker at det skyldes vinklen og den skygge der er på billedet. Kunne ikke forestille mig at de ikke laver området gult, og eftersom de har published et billede hvor det er gult, så er jeg sikker på at skyldes en af de ting jeg har nævnt.

#8

16. jul. 2012 20:59

#3

Det er nu mest også den seneste udgave af Spidermans dragt, og nu også Supermans ditto, som jeg sigter mod. Synes Spidermans dragt i Sam Raimis version så fantastisk ud, men den nye udgave ser mig noget grumset ud.

#4
Jeg hælder nu også til den gamle skole. Brød mig ikke så meget om hans kappe i Superman Returns, da jeg personligt synes, at den så "forkert" ud.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#9

16. jul. 2012 21:32

#6 Problemet med de fleste DC helte er at de har muskulatur som Quarterbacks.

Hvis man så skal have en skuespiller der ikke har en fortid som atlet eller pro-wrestler, bliver valget lidt problematisk.

Går ud fra at det også er derfor at dragten skal se lidt mere detaljeret ud, for at distrahere fra den småslappe skuespiller der har den på-

#10

16. jul. 2012 23:34

S.S

Ser ud som jeg havde håbet, valget af Zack Snyder er perfekt, tror hvis der er nogen der kan gøre Superman cool, så er det ham, det er trods alt ikke nogen let opgave, og der var brug for en ny vinkel og en instruktør der tænker uden for boksen, jeg er overbevist om at Snyder er den mand.

#11

17. jul. 2012 01:29

Jeg synes det er en fed dragt. Jeg synes i forvejen, at Superman er en åndssvag helt, så det pynter kun med den her dragt.

#12

17. jul. 2012 17:55

Glæder mig rigtig meget til den her film, håber virkelig Zack Snyder kan vække min interesse for superman igen, så længe han gør det ligeså godt som Watchmen eller bedre, så jeg frisk!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#13

17. jul. 2012 18:10

Jeg synes plakaten og dragten ser ganske udmærket og interessante ud. Krydser fingre for at det bliver en fantastisk film!

“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” -...

#14

18. jul. 2012 16:28

#6 Problemet med de fleste DC helte er at de har muskulatur som Quarterbacks.

Hvis man så skal have en skuespiller der ikke har en fortid som atlet eller pro-wrestler, bliver valget lidt problematisk.

Går ud fra at det også er derfor at dragten skal se lidt mere detaljeret ud, for at distrahere fra den småslappe skuespiller der har den på-Nukleon (#9)

Sandt nok, at alle DC's mandlige helte ligner Schwarzenegger kloner ( mere eller mindre ), men jeg formodede, at Henry Cavill var hoppet en tur i motionsrummet, for at "komme i form" til rollen som Superman. Har ikke set filmen Immortals, kun trailere til den, men da så han mig da lidt pumpet ud. Nu er jeg selv af den opfattelse, at skuespillerne ikke behøver at være lige så store, som figurerne er i tegneserierne ( hvor det tit kan tage overhånd ), bare det bærer der hen ad, så er jeg godt tilfreds.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#15

18. jul. 2012 16:42

...så længe han gør det ligeså godt som Watchmen eller bedre, så jeg frisk!Batsy (#12)

Enig. Men hvis han gør det lige så dårligt som alle hans andre film (evt. med undtagelse af Dawn of the Dead som jeg ikke har set endnu), så er jeg tilgengæld betydeligt mindre frisk.

Men faktisk vækkede Singers version min interesse for karakteren igen (efter jeg havde mistet den mange år efter Richard Donners to film).

Det der må ske må ske, måske

#16

18. jul. 2012 17:20

Enig. Men hvis han gør det lige så dårligt som alle hans andre film (evt. med undtagelse af Dawn of the Dead som jeg ikke har set endnu), så er jeg tilgengæld betydeligt mindre frisk.

Men faktisk vækkede Singers version min interesse for karakteren igen (efter jeg havde mistet den mange år efter Richard Donners to film).Høegh (#15)

Gir Watchmen 10/10, hvis den er halvt så god som den, så kan det være jeg giver den en chance. Jeg elsker superheltefilm, synes mange af dem der kommer ud idag, har været velykket, der jo altid de der misser og bare middelmådige affære self. 300 synes jeg var en rigtig flot og fed underholdnings film, den havde måske ikke noget at sige men det hvertfald Singers anden bedste film jeg har set fra hans side. Dog har jeg kun set 3 fra ham, overvejer hele tiden at købe Sucker Punch men de lunkne andmeldser den fik, det holder mig væk fra den.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#17

19. jul. 2012 21:59

#16
Hvis filmen bliver halvt så god, hvilket vil sige 5/10, så er den jo middelmådig, og så behøver du egentlig ikke give den en chance, hæhæ :D

#18

19. jul. 2012 22:01

#16
Hvis filmen bliver halvt så god, hvilket vil sige 5/10, så er den jo middelmådig, og så behøver du egentlig ikke give den en chance, hæhæ :DFilmzkim (#17)

Jeg tænkte ikke lige på det.... epic fail! Men tror den bliver god, kan nemlig godt se at musikken sikkert ikke vil fejle, da selveste Hans Zimmer står bag musikken 8), sikkert pga Nolan.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#19

20. jul. 2012 11:35

Så er den første teaser smidt på Youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=y7JgJj43rXA

#20

20. jul. 2012 12:04

Så er den første teaser smidt på Youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=y7JgJj43rXAFc-Sonny (#19)

ahh, kan godt lide de brugte Lord of the rings soundtracket Fellowship of the ring. Se spoiler >>

Hvor gandalf faldt, efter han blev trukket ned af Balrogen

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger