Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#51

12. jun. 2011 18:02

#49 Tjek her

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#52

12. jun. 2011 18:07

50# Haha!, ja Logoet kan bedrage ;P

51# Pokkers dyrt, for en teenager som mig som ikke har et job =(

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#53

13. jun. 2011 00:52

Det er rimligt simpelt.. I siger det jo selv.. Den eneste eksistensberettigelse Transformers filmene har er lyd og effekter, for der er jo ikke mere at komme efter.. Det kan oversættes til: "Jeg er sådan set ligeglad med alt hvad der hedder plot og opfindsomhed bare der er ting der sprænger i luften og disse eksplosioner lyder godt.." Ja hurra..

Når det er alt hvad der forventes, hvorfor helvede skulle de også putte mere i dem?! Hvorfor skulle de overhovedet anstrenge sig for at lave noget der er bedere, når modtagerne ligefrem forsvare middelmådighed og det der ligger under..

Dette resultere i at de laver mere pis og lort fordi det er skide nemt.. En god film er ligeglad med om den er en popcorn film eller artsy fartsy.. Den er bare god.. Ordet popcorn film er opfundet så folk ikke behøver at forsvare at de netop har set noget ævl.. Art movies er ligeledes opfundet af samme mennesker, så de har bare en smule at svare igen med hvis nogen alligevel kunne finde på at spørge dem hvad fanden de tænker på.

#54

13. jun. 2011 02:00

#53
Du mener at vi skal droppe total hjernedøde film, for der er ikke noget ordenligt plot. Så vi må slet ikke se film som underholder os, medmindrer der er et ordenligt plot. Det er rigtig svært at finde de film. Når vi gør, bliver vi glade. Grunden til vi går op og ser efterfølgere til Transformers er for underholdningen skyld og håb om det bliver bedre. Hvis vi ikke eksperimentere i film, aner vi slet ikke hvad vi kan li'. Jeg ser stadig American Pie efterfølgere selvom de bliver røvdårlige hele tiden, men det er bare man kan ikke lade vær med at se resten af serien, samme med Final Destination og Saw.
Jeg formåder du ikke skal se Cowboy & Aliens.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#55

13. jun. 2011 03:03

#54

Nej jeg siger ikke du skal droppe hjernedøde film.. Jeg siger bare.. Aim higher, og mob det rigtige.. Det er faktisk ikke ret svært at finde noget der har potentiale, men for det meste er det film med en skrabet markedsføring -derfor ingen hype og "noone cares".

Selvfølgelig går du op for at se Transformers for at blive underholdt, men håbe på det bliver bedere..? Den type film som Transformers tilhøre bliver ikke bedere før det bliver "moderne".. Det fatale er så at det er denne type film der får de største budgetter, med så ringe manuskripter burde de få de laveste..

Hvis du vil eksperimentere så skal du jo egentligt se noget du ikke plejre, ik? Tag et kig på japan eller sæt dig ind i en ny genre .. Men se da det hele, du skal jo have en reference! Jeg ser også lort, men du fanger mig ikke på nogen måde i at tale positivt om det..

Jow jeg skal se Cowboys And Aliens! Ser du.. Det behøver skam ikke være seriøst for at være godt.. Jeg vil gerne se Jon Faverou lave noget andet end Iron Man og han laver det med Harrison Ford... Specielt Ford jeg gerne vil se, da det nok bliver en af de sidste - hvis ikke den sidste - gange vi ser ham inden han lægger krop til George Lucas og Spielberg's Indy 5.

Det værste der kan ske ved at flame en lorte film er at de laver en lorte film mere.. Eller værre endnu.. De kunne måske prøve på at gøre den bedere? Se.. Det kunne sgu være vildt.. En bedere Transformers.. Ville det ikke bare være (!) bedere!? For eksempel kunne det være fedt med et plot der appelere til normale mennesker.. :D

#56

13. jun. 2011 09:46

55# Jeg ser film jeg bliver underholdt af og jeg blev underholdt af transfomeres og så dårlig historie var det nu heller ikke sydes jeg! Jeg blev os underholdt af Godfather, The shawshank Redemption, Godfather part II, Schindlers List, Fargo, Shutter island osv bare for at nævne nogle film som er underholdene film og med en fantatisk historie fortælling =)

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#57

13. jun. 2011 10:07

IK

Jeg siger bare.. Aim higher, og mob det rigtige..Therien (#55)

Hold nu kæft mand! Er det op til dig om vi skal ’sigte højere’, og hvad rager det egentlig dig hvilke film vi ser og nyder? Er du den alvidende film filmentusiast hvis ord er lov, og skal alle følge dine tåbelige anbefalinger? Ha en smule respekt for andre og kritiser selve filmen/filmene i stedet for filmgængerne.

#58

13. jun. 2011 23:35

samlebånds lort

55# Jeg ser film jeg bliver underholdt af og jeg blev underholdt af transfomeres og så dårlig historie var det nu heller ikke sydes jeg! Jeg blev os underholdt af Godfather, The shawshank Redemption, Godfather part II, Schindlers List, Fargo, Shutter island osv bare for at nævne nogle film som er underholdene film og med en fantatisk historie fortælling =)Batsy (#56)

Du var 16 ik? Vil du ikke nok gøre mig en tjeneste? Skriv det her ned på en seddel:

En gut på nettet sagde Transformers film suttede røv.. Jeg var ikke enig..

Gem den væk og kig på den om 15 år. At du ser gode film gør det ikke "okay" at hylde samlebånds lort for at være lækkert når man vil koble af eller bare vil "underholdes".. Som om en god film ikke kan gøre det?

Hold nu kæft mand! Er det op til dig om vi skal ’sigte højere’, og hvad rager det egentlig dig hvilke film vi ser og nyder? Er du den alvidende film filmentusiast hvis ord er lov, og skal alle følge dine tåbelige anbefalinger? Ha en smule respekt for andre og kritiser selve filmen/filmene i stedet for filmgængerne.IK (#57)

Næh.. Det er da op til dig at sigte højere.. Men sigt da endeligt lavere, men jeg vil kritisere dig for det - for evigt.. Sig mig, hvad er det for en latterlig ide du har med at du er på auto respekt fordi du er blevet født? Pædofile har en mening og en mor.. Respektere du dem og deres mening? Nej, fordi den er fucking åndsvag..

#59

14. jun. 2011 00:40

IK

Det er da op til dig at sigte højere.. Men sigt da endeligt lavere, men jeg vil kritisere dig for det - for evigt.Therien (#58)

Sig mig, hvorfor er din holdning så selvhøjtideligt rigtigt? Kan du ikke acceptere at folk ikke deler den samme smag, og at alt det du finder elendigt, ikke nødvendigvis er elendigt for os alle andre.

Sig mig, hvad er det for en latterlig ide du har med at du er på auto respekt fordi du er blevet født?Therien (#58)

Jeg har min egen holdning til forskellige ting, men modsat dig nedgør eller stempler jeg ikke andre for ikke at dele den samme holdning som mig. Jeg prøver på at føre en fornuftig sammentale/diskussion, og vil prøve at argumentere for min sag. Mit mål er ikke at ændre eller overbevise den andens holdning til noget andet, men bare at forsvare min egen.

Pædofile har en mening og en mor.. Respektere du dem og deres mening?Therien (#58)

Ja, filmsmag og pædofili er præcis det samme. Fantastisk eksempel!

#60

14. jun. 2011 02:22

Sig mig, hvorfor er din holdning så selvhøjtideligt rigtigt? Kan du ikke acceptere at folk ikke deler den samme smag, og at alt det du finder elendigt, ikke nødvendigvis er elendigt for os alle andre.IK (#59)

Jeg har ingen problemer med at acceptere at mennesker har forskellig smag.. Vedkender du at det deroppe - Transformers - er god smag? Er det det du siger? Jeg har en mening om din smag, ligesom du har ret til at ytre og mene hvad du vil om det - hvilket du er i fuld gang med. Men du syntes Transformers er god stil eller hva?

Jeg har min egen holdning til forskellige ting, men modsat dig nedgør eller stempler jeg ikke andre for ikke at dele den samme holdning som mig.IK (#59)

Jow du ville.. Hvis det var dumt nok..

Jeg prøver på at føre en fornuftig sammentale/diskussion, og vil prøve at argumentere for min sag. Mit mål er ikke at ændre eller overbevise den andens holdning til noget andet, men bare at forsvare min egen.IK (#59)

Altså.. Du kommer selv med et argument.. Folk har ret til at kalde deres dårlig smag god, og det skal de respekteres for.. Det er ligesom indbegrebet af en sammentale/diskussion.

Ja, filmsmag og pædofili er præcis det samme. Fantastisk eksempel!IK (#59)

I så fald burde du vide præcist hvad jeg mener, yes?

#61

14. jun. 2011 09:02

IK

Men du syntes Transformers er god stil eller hva?Therien (#60)

Haha, du bliver bare ved med at spille dum. Mine indlæg har ikke debatteret Transformers-filmenes kvaliteter, men din respektløshed og fuldkommen dumme opførsel. Jovist du har ret til at ytre dig, men det er noget der hedder almen høflighed og gensidig respekt, og det har du vist ikke fået fra opdragelsen.

Vedkender du at det deroppe - Transformers - er god smag? Er det det du siger?Therien (#60)

Det her vil nok ryste din grundvold pga. din kyniske tilgang til mennesker, men modsat dig er jeg ikke så selvglad med min egen smag. Jo, jeg elsker de film jeg elsker, men kan også sagtens se huller. Fx har jeg et problem med indlevelse og interesse i mange art-house film, og det er jeg ikke ligefrem ked af over, men ud fra erfaring ved jeg at de ikke er mine foretrukne film. Når folk roser film som Antichrist og Cache, forstår jeg ærlig talt ikke hvad de ser i de film, men jeg anser dem ikke som dumme, men blot som folk med en anden smag der finder en eller anden for interesse eller kvalitet i dem. Pointen er at folk anskuer film forskelligt, og nyder ikke altid de samme ting. Og den der i sidste ende argumenterer bedst for sin sag, lyder klogest. Nu vil du sikkert komme med en kommentar om. at det er mig der er mindre begavet, og ikke filmene dig er noget i vejen med. Værsgo!

#62

14. jun. 2011 09:36

58# Ja jeg er 16, og efter 15 år vil jeg sikkert stadig kunne lide den her film =), btw du syndes nu os at dem der kunne lide filmen suttede røv? hvad mener du så med at dem der kan lide den er en Sanseløs teenager og vis man ældre end det så er man idiot

Rubbish my dear, Rubbish!, man kan være idiot vis man siger man er idiot, man kan være idiot vis man gøre idiotiske ting, man kan være idiot når man spiller en idiot, man er en idiot vis man er utro, osv men man er ikke Idiot bare fordi man føler sig underholdt af en no brain action film bare pga DU ikke kan lide den =)

Det er hvad jeg syndes, self må du sikkert tænke sikke en uklog teenager jeg har at gøre med her, jamen så kan jeg sikkert ikke for dig fortalt at de ikke i orden at kalde nogen en idiot eller en sanseløs teenager pga det her

Ps, Jeg indrømmer at teenager helst vil se action, men det betyder ikke vi er kræsne og sanseløse 8)

og et Ps til, min punktum knap på min Pc er gået i stykker, så kan ikke indtaste et punktum så undskyld vis du læser det højt og ikke kunne få vejret undervejs!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#63

14. jun. 2011 10:54

Therien, du forstår virkelig at lave god underholdning. Du forstår virkelig at få folk op i det røde felt. Det ville sgu ikke vare mange minutter før du røg ud af Paradise Hotel :)

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#64

14. jun. 2011 13:46

63# Jeg er i det grønne felt 8) (vis du antyder til jeg går op i det røde felt)

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#65

14. jun. 2011 16:43

Haha, du bliver bare ved med at spille dum. Mine indlæg har ikke debatteret Transformers-filmenes kvaliteter, men din respektløshed og fuldkommen dumme opførsel. Jovist du har ret til at ytre dig, men det er noget der hedder almen høflighed og gensidig respekt, og det har du vist ikke fået fra opdragelsen.IK (#61)

Ahh.. Jamen så har jeg misforstået dine intentioner - det beklager jeg.. Hvis dit mål er at opdrage mig, så spilder du din tid.

Det her vil nok ryste din grundvold pga. din kyniske tilgang til mennesker, men modsat dig er jeg ikke så selvglad med min egen smag.IK (#61)

Hvorfor er det jeg er kynisk igen..? Basere du det på min generalisering tidligere? Men du har dog ret, jeg er generelt ret kynisk når jeg omtaler klodens eller Danmarks befolkning da jeg finder det ekstremt afslørende. Jeg kan virkelig ikke tage mig af at enkelte individer føler sig stødt eller uforettet ved en generelisering - jeg er jo selv en del af den. Vi er 6 milliarder mennesker på denne jord, og ingen er unikke.

Jo, jeg elsker de film jeg elsker, men kan også sagtens se huller. Fx har jeg et problem med indlevelse og interesse i mange art-house film, og det er jeg ikke ligefrem ked af over, men ud fra erfaring ved jeg at de ikke er mine foretrukne film. Når folk roser film som Antichrist og Cache, forstår jeg ærlig talt ikke hvad de ser i de film, men jeg anser dem ikke som dumme, men blot som folk med en anden smag der finder en eller anden for interesse eller kvalitet i dem.IK (#61)

Jamen det er også en super indstilling du har der, du kaster op protest når jeg siger at det er ca. samme måde jeg griber det an. Men at holde hånden over noget så fordummende som Trans 1 og 2 med den begrundelse at det er lækkert at have noget totalt meningsløst til tømmermændene, kan og vil jeg ikke tage seriøst. Det pisser mig i den grad af, da denne effekt syntes at ramme stort set alle scifi/fantasy/eventyr/action produktioner hvilket er mine favoritter.. Transformers har i al sin idioti hældt mere benzin på bålet "ligegyldighed".. Jeg syntes ikke det er ligegyldigt om disse film er godt skrevet eller ej.. Men her er jeg åbentbart vildt radikal.

Pointen er at folk anskuer film forskelligt, og nyder ikke altid de samme ting. Og den der i sidste ende argumenterer bedst for sin sag, lyder klogest. Nu vil du sikkert komme med en kommentar om. at det er mig der er mindre begavet, og ikke filmene dig er noget i vejen med. Værsgo!IK (#61)

Ja og hvorfor anskuer de mon film forskelligt? De kommer fra forskellige baggrunde og deres erfaringer er heller ikke ens.. Jeg har set VANVITTIGT mange film og nørder film mindst 1 time på dage hvor jeg ikke engang ser en. Elsker film! Hvorfor skulle jeg ikke anfægte denne ligegyldige mening der diktere mine yndlings genre? Hvorfor er det at jeg bare skal respektere og nikke passivt når gennemsnitsbiogængeren ikke engang vil besvære sig med at bede om et plot? Fordi det er en agression mod deres smag som de har ret til! :( *en lille tåre* Åh rend mig..

#66

14. jun. 2011 17:13

IK

Hvorfor skulle jeg ikke anfægte denne ligegyldige mening der diktere mine yndlings genre? Hvorfor er det at jeg bare skal respektere og nikke passivt når gennemsnitsbiogængeren ikke engang vil besvære sig med at bede om et plot? Fordi det er en agression mod deres smag som de har ret til! :( *en lille tåre* Åh rend mig..Therien (#65)

Jeg siger ikke at du skal forkaste din personlige holdning, tværtimod, mener jeg at du og alle andre har ret til at ytre og forsvare deres egne holdninger. Det, jeg finder sindssygt irriterende, er at du anser dem som dumme og sanseløse. Der kan jeg simpelthen ikke følge dig. Jeg nyder Transformers, finder den virkelig underholdende, flot, fornøjelig og morsom, men nyder også fx franske Jean Pierre-Melville og asiatiske Akira Kurosawas film. Er jeg så dum og smagløs fordi jeg har plads til Transformers?

#67

14. jun. 2011 17:53

Det, jeg finder sindssygt irriterende, er at du anser dem som dumme og sanseløseIK (#66)

Jeg finder det irriterende at deres smag er dum og sanseløs..? :-/

Er jeg så dum og smagløs fordi jeg har plads til Transformers?IK (#66)

Det handler ikke om hvor "fine" film du kan se.. Det handler om hvad du lader passere som "godt nok".. Jo vist, jeg tripper da også over effekterne og lyden - hvor kunne det bare være fedt hvis der er også var et plot og kontinuitet inkluderet.. Jeg finder det pis hamrende irriterende, for I vil også kunne lide den Transformers jeg vil se.

#68

14. jun. 2011 19:30

IK

Det handler ikke om hvor "fine" film du kan se.. Det handler om hvad du lader passere som "godt nok".. Therien (#67)

Og her jeg er lidt i tvivl. Er det dig der afgør filmenes kvaliteter eller den enkelte biografgænger? Åbenbart dig. Din mening gælder nemlig for os alle andre.

hvor kunne det bare være fedt hvis der er også var et plot og kontinuitet inkluderet..Therien (#67)

Jeg synes plottet er acceptabelt til lige disse film. Mine forventninger til en Transformers film er at blive overvældet af det visuelle med effekter og action, og det leverer Transformers for mig. Den formår også for mig at være følelsesmæssig medrivende.

for I vil også kunne lide den Transformers jeg vil se. Therien (#67)

Hvor i alverden ved du det fra? :)

#69

14. jun. 2011 20:53

#58
Kan se du hentyder til Batsy´s alder i forbindelse med hvilke film man bør se, kan fortælle at jeg nærmer mig 46 og er glad for Transformers filmene. Er dog enig i at 2éren har sine huller, men dem kan jeg godt leve med.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#70

14. jun. 2011 21:04

BN

kan fortælle at jeg nærmer mig 46Reborn Sith (#69)

Og dermed er jeg væltet af pinden som alders-vicepræsident her på filmz.dk. (Bruce er præsidenten.). ;-)

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#71

14. jun. 2011 21:15

69# Min far er os 45 og han elsker filmene, og han vil og skal se 3'eren i biffen =P

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#72

14. jun. 2011 21:26

#70 Jeg er ked af at vælte dig af pinden, håber du er ok.
#71 Det synes jeg er i orden.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#73

14. jun. 2011 22:02

BN

#70 Jeg er ked af at vælte dig af pinden, håber du er ok.Reborn Sith (#72)

Jeg ligger smilende nede på bunden af kløften og ømmer mig. Min arm sidder godt nok fast, men jeg har i den forbindelse hørt om et godt husråd fra en film. ;-)

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#74

14. jun. 2011 22:23

MMB

#IK

Drop at argumentere med ham. :)
Jeg har prøvet det, og det gik ikke alt for godt...

#75

14. jun. 2011 22:31

#73 Det husråd vil jeg nok alligevel ikke anbefale dig.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#76

15. jun. 2011 08:32

BN

#73 Det husråd vil jeg nok alligevel ikke anbefale dig.Reborn Sith (#75)

;-D

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger