Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 42

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  36%
 • Hellboy
  24%
 • Pacific Rim
  14%
 • Blade II
  10%
 • En anden film
  10%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

29. oct. 2013 21:27

Så længe det ser (og garanteret er) bedre ud end det lort det Twilight, så tror jeg, at jeg skal se den... på et tidspunkt

Yo, homie. Is that my briefcase?

#2

30. oct. 2013 06:07

Så længe det ser (og garanteret er) bedre ud end det lort det Twilight, så tror jeg, at jeg skal se den... på et tidspunktzamm- (#1)

Hvis det er det eneste, du bedømmer ud fra, er der rigtig rigtig mange film, du skal se på et tidspunkt. Jeg kan nok anbefale 500-1000 film du ikke har set i hvert fald.

"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

#3

30. oct. 2013 07:57

Så længe det ser (og garanteret er) bedre ud end det lort det Twilight, så tror jeg, at jeg skal se den... på et tidspunktzamm- (#1)

Jeg har aldrig læst bøgerne, hverken Twilight eller The Hunger Games, men alene baseret på filmene, tror jeg, at de to serier kun sammenlignes, fordi de henvender sig til unge og er baseret på en populær bogserie.

Der er så også cirka dér, hvor sammenligningen bør stoppe - jeg synes ikke, at den første Twilight er en dårlig film, givet, det er heller ikke en supergod film, men den hiver sig bestemt over middelmådig.

Den første Hunger Games er bestemt heller ikke en supervild film, men det er stadig en bedre film end samtlige Twilight-film, også selvom historien ikke ligefrem er original og filmen ikke ligefrem byder på overraskelser. Alt i filmen har dog lige en smule ekstra kvalitet: gode effekter, fornuftige skuespillere og interessant art-design.

I Twilight kan de ikke engang få en ulv til at ligne en ulv, hvilket ikke burde være verdens største udfordring, når samtlige pre-teens og deres mødre, kaster penge efter filmen, fordi de bliver fugtige i trussen over en 17-årig uden bluse på.

Tidligere: utyske/drebble

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger