Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

19. jun. 2017 16:08

Way to go Sony. I skal nok få fucked sammenhængen op i MCU så :(

#2

19. jun. 2017 17:28

Nagash det har været rygtet i lang tid denne nyhed nu er den så virkelig gjort.

#3

19. jun. 2017 17:40

#1 behøver de da slet ikke at gøre...er det en mulighed ja da men der er da masser af måder at gøre det på uden at pille ved MCU sammenhængen

#4

19. jun. 2017 20:42

I know, men hallo, det er Sony. Er der nogen der forstår at fucke en franchise op, så er det da dem :(

#5

19. jun. 2017 20:49

#4 hahah det er der så noget om :P

#6

19. jun. 2017 20:53

Jeg tror "Sony-Marvel tager Spider-Man tilbage" lidt er Mortens tolkning. I artiklen han linker (og andre outlets for den sags skyld, se eventuelt Colliders dækning af det https://youtu.be/mOr_xudND9s) står der intet om at Sony tager ham tilbage. Amy Pascal siger blot at deres to kommende film vil på en eller anden måde foregå i samme univers som Homecoming. Hvad det i sidste ende vil sige må vi vente og se når den nuværende aftale mellem Sony og Marvel slutter.

Men hey, det er jo en flot sensationsoverskrift.

#7

20. jun. 2017 13:00

Drop nu de der latterlige universer, og koncentrer jer om at lave gode enkeltstående film istedet.

#8

20. jun. 2017 21:50

#7 Ding ding ding ding ding ding!!!! Du har så ret. Univers mig her og univers mig der. Det er satme så dødsygt og ligegyldigt med de universer, når de enkeltestående film alligevel er røvsyge. Det handler efterhånden kun om, hvor meget man kan filtre de enkelte film ind i hinanden, i stedet for rent faktisk at prøve at fortælle unikke historier, der kan stå på egne ben. /rant

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#9

21. jun. 2017 01:31

Jeg tolkede slet ikke interviewet på denne måde. Tværtimod lød det nærmere som det komplet modsatte, at Sony-Marvels univers netop vil forblive forbundet med Marvels i længere tid, og at Pascal hentyder selv til at Spiderman muligvis kan dukke op i fremtidige Marvel emner, ikke deres egne Venom og Silver & Black, som han selvfølgelig allerede indgår i, hvilket ikke burde komme bag på nogen som har åbnet en tegneserie før (ingen af disse karaktere ville eksistere uden Spiderman).

Drop nu de der latterlige universer, og koncentrer jer om at lave gode enkeltstående film istedet.Mnjustesen (#7)

Tja vi er skam flere der nyder disse sammenhængende film, og hvorfor i alverden skulle man lave enkeltstående film når originalmaterialet ligger op til delte universer? Tror ikke helt typer som er imod univers-konceptet burde se superhelte film i det hele taget. Crossovers er netop en af grundpillerne i både Marvel og DC, og grunden til deres succes, både på film, serie, spil, blad og legetøj.

#10

22. jun. 2017 12:12

Tja vi er skam flere der nyder disse sammenhængende film, og hvorfor i alverden skulle man lave enkeltstående film når originalmaterialet ligger op til delte universer? Tror ikke helt typer som er imod univers-konceptet burde se superhelte film i det hele taget. Crossovers er netop en af grundpillerne i både Marvel og DC, og grunden til deres succes, både på film, serie, spil, blad og legetøj.Scorpion (#9)

Men nu er film-mediet altså noget helt andet end tegneserie-mediet. Jeg synes tanken om de sammenhængende universer i filmene er fin, men i praksis synes jeg slet ikke det fungerer. Man er konstant afhængig af langvarige kontrakter med skuespillerne, de prøver at presse alt for meget historie ind i de enkelte film, forskellige produktionsselskaber har forskellige rettigheder til forskellige karakterer osv osv.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger