Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 71

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  62%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

7. jan. 2017 17:37

Dumt.

#2

7. jan. 2017 20:04

Det er jo ikke Disney der har fundet på karakteren...

#3

7. jan. 2017 20:15

Filmz i har ikke fået med at Disney ikke har udtalt si om sagen

http://underholdning.tv2.dk/2017-01-07-ny-prinsesse-paa-vej-fans-laegger-pres-paa-disney

samme nyhed med lidt mere indhold fra TV2.dk

#4

7. jan. 2017 22:57

#3 Det er vel ikke en nyhed, at Disney ikke har udtalt sig om sagen endnu? Det gik jeg da også ud fra, at de ikke havde efter at have haft læst nyheden her på Filmz.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#5

8. jan. 2017 14:38

Disney prinsesser startede ud som at være animeret menes der vel? Har de ikke lavet en af deres prinsesse historier til en spillefilm allerede? Eller bliver Skønheden og Udyret den første?

Synes nu også det vil være underligt at gøre hende til en Disney Prinsesse, så begynder de jo at blande franchises sammen vil jeg mene. Nu ejer Disney jo Marvel, så skulle de også gøre Black Panther til en Disney prins? Og hvis de købte DC, skulle de så gøre Wonder Woman til en Disney Prinsesse også? Kan nu ikke helt huske om hun egentlig er en prinsesse, og hvis hun står til at blive leder af sit folk er det måske ikke engang som dronning alligevel. Men folk forstår vel pointen.

#6

9. jan. 2017 11:03

Dårlig ide

#7

9. jan. 2017 14:25

Der er dog lige det problem, at alle andre Disney-prinsesser er animerede, hvilket vil gøre Leia til den første live-action-prinsesse i Disneys historie. Filmz

Det er jo ikke et problem. Snart findes de fleste Disney prinsesser i en live action udgave og Leia er i tegneserier og var med i Rebels og er derfor blevet animeret efter Disney overtagelsen.

#2 Nævner at problemet er at de ikke har fundet på karakteren, hvis det var et krav ville der være meget få af dem.

#5 Skriver de blander franchises sammen, hvilket vel heller ikke er et problem da Star Wars vidst allerede har ændret Disney World, så de fortsætter jo egentligt bare, de laver jo ikke deres egne film sammen så det ændrer nok ikke deres produkter, andet end måske spillene.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#8

10. jan. 2017 09:34

Det er jo ikke et problem. Snart findes de fleste Disney prinsesser i en live action udgave og Leia er i tegneserier og var med i Rebels og er derfor blevet animeret efter Disney overtagelsen.

#2 Nævner at problemet er at de ikke har fundet på karakteren, hvis det var et krav ville der være meget få af dem.

#5 Skriver de blander franchises sammen, hvilket vel heller ikke er et problem da Star Wars vidst allerede har ændret Disney World, så de fortsætter jo egentligt bare, de laver jo ikke deres egne film sammen så det ændrer nok ikke deres produkter, andet end måske spillene.Jach (#7)

Okay, ja det var egentlig Disney World jeg tænkte på var et sted hvor opdelingen ville være og at de ikke ville tage Star Wars med der.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger