Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 32

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  56%
 • Reindeer Games (2000)
  19%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  9%
 • Masquerade (1988)
  6%
 • Sleuth (2007)
  6%
 • Sleuth (1972)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

18. sep. 2017 16:57

Dette løfte er vist gået mit hoved forbi, og jeg er også fuldstændig ligeglad med det. Det eneste der har betydning er, hvilken film vi får på premieredagen. TFA var fan-freaking-tastisk, så hvis JJ Abrams leverer noget tilsvarende, eller endnu bedre i IX, så er jeg glad.

Reelt havde Disney kun to muligheder for instruktør på IX, hvis ikke premieren på IX skulle udskydes endnu 1-2 år, hvilket under ingen omstændigheder ville være en mulighed. Hvis det man hører om TLJ, at den forhåbentlig er så fantastisk som det rygtes, vil Rian Johnson være et godt valg til at fortsætte med IX. Men nu har han arbejdet på The Last Jedi nonstop de sidste 2-3 år, og yderst sjældent haft en fridag, så det er klart og forståeligt at han ønsker sig et pusterum, frem for at kaste sig ud i både at skrive manuskript til episode IX og herefter skulle instruere den, hvilket igen ville kræve 2 år mere.

Den eneste anden mulighed er JJ Abrams, der kender det meste af castet, samt er producer på episode VIII, og derfor kender meget af historien i episode VIII. Derfor vil han hurtigt kunne tage over for Rian Johnson, i hvert fald langt hurtigere end en helt ny instruktør.

Nu virker de 1500 'såkaldte' fans godt nok heller ikke af særligt meget, når milioner har set TFA, og er der overhovedet nogen der kontrollerer hvor mange der er unikke brugere. Det kan lige så godt være 15 personer der hver har lavet 100 falske kontoer, der hver har afgivet 100 stemmer.

#2

18. sep. 2017 19:29

Jeg er én af de 1500 personer som har skrevet under :D

#3

18. sep. 2017 22:26

Jeg er en af resten der ikke kunne finde på at skrive under :-)
Det bliver så fint med JJ

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#4

19. sep. 2017 08:24

Synes mange glemmer at da JJ lavet TFA havde han et kæmpe præs på sine skulder. Han skulle overbevise en masse hardcore Star Wars fan at ham og Disney kunne lave film der var de originale værdig. Han spilled den sikkert, hvilket er klart når vi snakker om verdens mest indflydrige film saga.

Derud over gav han os nye fantastiske karakter der allerede er blevet klassiske og lige så elsket som de originale. Plus TFA indholder også masse nye elementer, jeg har fuld tiltro til JJ. Nu er hans job ikke længere at re-introducere Star Wars, men at afslutte sagaen.

#5

19. sep. 2017 17:53

#4 nemlig ja, helt enig i den udlægning

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#6

19. sep. 2017 18:25

Har intet imod han laver den, dog lidt bange for han kopiere for mange ting igen. Kan han lade være med det, så jeg helt klar på han giver os en film mere i det univers :) Men som sagt det behøver heller ikke være JJ, det er galt med. Det kan sagtes være Kathleen Kennedy, selv om hun har rimlig godt styr på hvad hun roder med :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger