Hvad bringer “Star Wars”-fremtiden efter den tredje trilogi, der slutter med “Episode IX” i 2019? Ingen ved det endnu. Men den bringer ikke nødvendigvis en ny saga-trilogi. For måske går Lucasfilm over til kun at lave solofilm som med “Rogue One”.

Se også: ”Boba Fett: A Star Wars Story” blev droppet efter “Fantastic Four”-fiasko

Det er Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy, der nu afslører, at de overvejer udelukkende at lave spinoffs i fremtiden:

”Det er en diskussion, vi har netop nu. Helt ærligt, så kunne vi sagtens udelukkende lave solofilm. Men jeg ved det ikke. Vi ser på det hele,” siger Kennedy til Entertainment Weekly.

Som bekendt har “Rogue One” premiere i næste måned, imens også minimum én “Han Solo”-film er på vej. Samtidig har der været rygter om en “Obi-Wan Kenobi”-film samt en om Knights of Ren.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Dj Kold 1 år siden

Få nu bare lavet den aftale med Ewan McGregor - han vil jo gerne :)
Gravatar

#2 apocalypse_koa 1 år siden

De kunne overveje at begynde at lave film om "The Old Republic" og starte en ny Saga der.

Der er i hvert fald nok materiale at gå efter fra EU
Lige fra bøger til Bioware spillene
Gravatar

#3 Mads47 1 år siden

Det har jeg det faktisk ganske fint med, det er sådan et kæmpe universe og der er så mange historier at fortælle. Dog hvis de besluttet sig for at lave endnu en Sequel Saga 10-15 år senere ville jeg være helt nede med det.

Indtil videre synes jeg det virker til at Disney behandler Star Wars bedre end deres Marvel film, som jeg godt nok finder ret tynde efterhånden.apocalypse_koa (2) skrev:
De kunne overveje at begynde at lave film om "The Old Republic" og starte en ny Saga der.

Der er i hvert fald nok materiale at gå efter fra EU
Lige fra bøger til Bioware spillene


Ja Old Republic ville være fedt, håber dog at de skipper Reven og Vitiate/Valkorion The Sith Emperor. Tror at Old Republics Emperor vil skabe for meget forvirring imellem ham og Sidious og en karakter som Revan kan næsten kun skuffe og ikke leve op til forventningerne. Plus hans historie er så fantastisk fortalt i Knights of the Old Republic.

Men måske noget der leder op til Darth Bane's Rule of Two, ville være en god historie der fortæller hvordan the Sith Order gik fra flere tusinde medlemmer til blot to, som kan sættes i direkte forbindelse med Prequel og den Originale saga.
Gravatar

#4 The_Corrector 1 år siden

Jeg gad godt se en filmatisering af denne her, tror den vil kunne fungere sindssygt godt på film :)

Gravatar

#5 Gasivodo 1 år siden

#4 er det ikke allerede en (kort)film?
Gravatar

#6 Ceepa 1 år siden

Jeg håber bare jeg får en afslutning på SW sagaen som den er nu! Jeg vil gerne have den inden jeg går bort! Tænker hele tiden på den stakkels mand, der måtte bede om lov til at se "Force Awakens" inden han døde af sin sygdom! nu har det taget dem små 40 år at lave 7 film! Jeg vil SÅ GERNE have en afslutning inden jeg går bort :')
Gravatar

#7 The_Corrector 1 år siden

Gasivodo (5) skrev:
#4 er det ikke allerede en (kort)film?

Det er en cinematic trailer til den nye udvidelse til the Old Republic, for at få hele historien, skal man spille den, og gad godt se den i en filmudgave :)

Skriv ny kommentar: