Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

18. dec. 2017 16:01

Tja. Tager RT med 100 kg salt. Afgører selv om jeg vil se en film. Uanfægtet af mavesure anmeldere og andet "godtfolk"

#2

18. dec. 2017 16:49

Jeg har altså heller ingen tillid til cinemascore som ellers er det værktøj som de fleste ellers hylder. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad publikums umiddelbare reaktion på en film er. Det afgørende er når man efterfølgende dykker ned i filmen, om den reelt også er så god og om den bliver ved med at være så god.

TLJ er den Star Wars film jeg har ændret mest mening om efter flere visninger og hvor nogle ting er begyndt at irritere mig mere. Efter første visning var jeg på 8.5/10, lige før jeg gik op på 9/10. Efter anden visning og tænkt noget mere over de ting der ikke fungerede var min score faldet til 7/10, og efter yderligere nogle dage ender min score på 6/10 og det er den score TLJ vil ha for mig.

At folk kommer ud af en biografsale og er overvældet af hvad de har set giver jeg altså ikke meget for. Det har så heller ingen betydning for min mening om filmen, hvad andre mener, men man skal bare stoppe med at udråbe filmen som et mesterværk når der er mange problemer med filmen.

#3

18. dec. 2017 16:51

#2 det er da en lige så reel og vigtig reaktion, som den eftertænksomme :)

#4

18. dec. 2017 17:16

Hehe har aldrig været inde på den side, bruger kun IMDB hvis jeg vil se noget med en film :)

#5

18. dec. 2017 19:02

Det er derfor jeg ikke regner bruger ratings for noget som helst, det giver intet sandt billede af film eller spil. Folk der har ondt i røven vil gå meget langt for at skade visse ting, hvilket i dette tilfælde viser hvor barnlige og smålige folk er.

#6

18. dec. 2017 20:52

#3 Måske men det er bare ikke særligt brugbart for mig da jeg som minimum skal se alle Star Wars film(både de gode og de dårlige) minimum 20 gange og så er det afgørende at de også holder niveau eller måske bliver bedre jo flere gange man ser den.

Nogle film ser man en gang og så kan der gå mange år før man ser den igen. Her kan det være at cinemascore giver en retvisende score af filmen. Men hvis man ser filmen flere gange inden for kort til vil man lægge mærke til flere ting, nogle af dem vil måske gøre at man synes bedre om filmen, andre vil gøre at man synes mindre godt om filmen, og her kan cinemascore altså ikke bruges.

Man kan også tage et eksempel som Blade Runner som de fleste anmeldere hadede da den kom ud og som var en boxoffice katastrofe. I dag synes flere anmeldere om filmen og her lægger man også mærke til flere detaljer ved hvert gennemsyn, hvilket kan forbedre oplevelsen af filmen. Derudover er der så også kommet forskellige versioner af filmen ud over biografversionen, der ændrer forskellige ting i filmen.

#7

18. dec. 2017 22:13

#6 selvfølgelig da, men ingen side giver jo et fuldt billede, min pointe var bare at hvis man vil have et reelt billede er det jo nyttigt at vide hvad folk mener med det samme, hvad de mener efter en uge og hvad de mener når de har set den 5 gange.

tænker at Blade Runner situationen, måske også har noget at gøre med at anmelderne er anderledes idag, og tiden er en anden.

#8

19. dec. 2017 06:35

"Fra og med 2014 var kun George Lucas' seks "Episode"-film en del af det officielle "Star Wars"-univers - resten var reduceret til "Legends" uden for canon. "

Vrøvl...
Den animerede 'Clone Wars' film, samt den animerede serie 'Clone Wars' er også "Canon"...
Samt et par tegneserier.

#9

19. dec. 2017 08:16

#8 Du har ret, vi retter. Tak.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger