Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

19. may 2017 08:21

Ærgeligt at de overhovedet finder det nødvendigt at komme med den information, viral reklame når den udkommer ville da være et langt stærkere signal lidt ala det som ESB tilbød, der kom der ihf ikke information om inden premiere at den indeholdte en overraskelse.

#2

19. may 2017 09:53

#1 Enig, det virker spøjst det er nødvendigt! lad nu filmene overraske selv, i stedet.

Er det bare mig er det bare kopier af de gamle film igen, større AT AT'er og en endnu større overraskelse end i ESB.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#3

19. may 2017 10:30

Er det bare mig er det bare kopier af de gamle film igen, større AT AT'er og en endnu større overraskelse end i ESB.KEiZ (#2)

Kan ikke se hvordan det gør det til en kopi? Altså AT AT's er en del af universet og en meget genkendelig og ikonisk maskine. Det giver da så absolut mening at The First Order forsat bruger dem. The First Order bestå af en masse top folk fra The Empire som flygtet efter det endelig slag på Jakku og genestabliseret sig under nyt navn. Må de heller ikke bruge the Millennium Falcon, X-Wings eller Tie-Fighters? fordi så er det en "kopi".

Ja der er et twist? det er et Star Wars trope. Så længe twistet ikke er at Rey og Finn er søskende (hvilket de ikke er) og Kylo er deres far. Så længe twistet ikke efterligner det Twist vi kender fra Empire eller Return så er det jo ikke en kopi. Større bedre og mere er jo bare den samme ligegyldig promotion vrøvl som alle bruger..De gør reklame for noget som er uventet og ikke efterligner tideliger twist.

Det er sandt at Force Awakens var lavet for at ligne A New Hope, men det var for at skabe genkendelighed ved den første film i den nye trilogi. Genkendelig er endnu et Star Wars Trope, Lukes rejse kan direkte sammenlignes med Anakins i Prequel serien. Star Wars er klassisk eventyr og bruger mange af de samme fortæller redskaber som eventyr gør. De samme ting gentager sig, det gjorde de også i Prequels.

Lucasfilm har udtalt at The Last Jedi går en anden vej og ikke blive en kopi af Empire, det ville du heller ikke hente en instruktør ind som Rian Johnson til at lave en genfortælling. Det var det de brugte J.J til og det var J.J ide at Force Awakens skulle minde om A New Hope.

Lucasfilm har lagt så meget vægt på at Last Jedi ikke bare er en genfortælling, så jeg kan simplehen ikke begribe at folk stadig ser spøgelser alle vegne.

tilbage til topic

Jeg synes det punktere bolden lidt at de promovere filmen med at der kommer et kæmpe twist. Jeg viste godt der vil være et, det lage Force Awakens op til. Men jeg har ikke brug for at de går ud og siger "Det her er det største twist af alle" det sætte jo ens forventninger rigtigt højt og det kan blive svært at leve op til det i sidste ende.

#4

20. may 2017 06:58

Leia dør?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger