Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

28. dec. 2015 13:41

Fuck Jurassic World!!

Star Wars har jeg intet forhold til. Det jeg har set af de film, har altid virket lidt som en legetøjs butik, på LSD...altså bare på den ufede måde!

Fuck Jurassic World!!

#2

28. dec. 2015 15:53

Fuck Jurassic World!!

Star Wars har jeg intet forhold til. Det jeg har set af de film, har altid virket lidt som en legetøjs butik, på LSD...altså bare på den ufede måde!Therewillbeblod (#1)

Så alt i alt en god solid positiv indstilling til sagerne ...

#3

28. dec. 2015 17:38

Fan service beats fan service.

Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as...

#4

28. dec. 2015 19:00

Good movie beats bad movie.region 2 killer (#3)

Fixed

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#5

31. dec. 2015 11:10

Morten, og du mener selvfølgelig ikke Avatar, men Borte Med Blæsten når du nævner hvilken film der har tjent mest. Angivelse uden inflationsmedregning giver ingen mening, utroligt at filmindustrien bliver ved - måske fordi de er mere fokuserede på at levere rekorder end korrekte oplysninger.

#6

31. dec. 2015 12:10

#5 Der er vel intet faktuelt forkert i at påstå, at Avatar har tjent flest biograf-dollars? Det ville derimod være forkert at påstå, at den her indtjent mest købekraft, som du rigtigt påpeger, at Borte med Blæsten har, hvis vi kun kigger på Nordamerika. Mig bekendt findes der dog ikke en liste renset for inflation, der dækker hele verden? Derfor er den inflationsramte dollar det bedste, vi har, når vi taler globalt box office.

#7

1. jan. 2016 13:39

#5 Der er vel intet faktuelt forkert i at påstå, at Avatar har tjent flest biograf-dollars? Det ville derimod være forkert at påstå, at den her indtjent mest købekraft, som du rigtigt påpeger, at Borte med Blæsten har, hvis vi kun kigger på Nordamerika. Mig bekendt findes der dog ikke en liste renset for inflation, der dækker hele verden? Derfor er den inflationsramte dollar det bedste, vi har, når vi taler globalt box office.Morten Vejlgaard Just (#6)

Nej, helt principielt er det ikke forkert at påstå at Avartar har tjent flest biograf-penge. Men vi ved jo begge at det alligevel nærmest bliver så forkert som det kan blive så hvorfor give os de hovedløse (forkerte) oplysninger og filmindustrien gør det gang på gang på gang (enten er de dumme og det tror jeg ikke, men så anser de nok os for dumme og vil gerne konstant præsentere rekorder for at skabe hype og de færreste blandt publikum opfatter nok ikke alle deres forkerte oplysninger). En filmindtjening skal justeres for inflation for at give nogen som helst mening, hvis der skal sammenlignes. Nu er vi dog så heldige at lige Avatar også med inflation er tæt på at være den som har indtjent mest.

Der findes også andre inflationsjusterede lister end den amerikanske box office og de er gældende på verdensplan, de er dog ikke officielle, men der er gjort en del ud af at få dem så nøjagtige som mulige. En af dem er den her Wikipedia liste https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-grossing_films

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger