Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

13. jan. 2016 19:09

Det var på tide vi fik en seriøs Star Wars film

#2

13. jan. 2016 19:33

Og sikkert endnu en omgang historie-kloning...

Håber virkelig der tænkes lidt mere kreativt denne gang

#3

13. jan. 2016 20:19

Så håber jeg ikke, at jeg kommer til at forveksle episode VIII med The Empire Strikes Back, ligesom jeg gjorde The Force Awakens med A New Hope.

#4

13. jan. 2016 22:15

Og sikkert endnu en omgang historie-kloning...

Håber virkelig der tænkes lidt mere kreativt denne gangLazlo H (#2)

Enig. Den nye film havde en masse godt, men den skuffede også meget ved at kopier for meget og virkede lidt prægede af hollywood stilen om at jo mere og større sku være bedre.

#5

13. jan. 2016 23:19

Synes egentlig at mange af jer brugere har for travlt med at kritisere episode VII's kopiering af historien fra A new Hope. Selvfølgelig har Disney/Abrams et element af at spille på den sikre hest, da der jo skal hentes en investering hjem på 32 mia kr., men langt hen ad vejen opfatter jeg netop de tilbagevendende elementer som en hyldest til den gamle stil og historie mere end det er kopiering. Men smag og behag ....

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#6

13. jan. 2016 23:36

Bare ikke flere dødsstjerner eller dødsplaneter, tak!

"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

#7

14. jan. 2016 02:44

Mørkeste film var Revenge of the Sith. Empire er naturligvis en langt bedre film men at sige den er mere mørk (både filmen og historie mæssigt) end Ep III er sku helt ude i hampen (sluk den J Morten)

#8

14. jan. 2016 05:24

Synes egentlig at mange af jer brugere har for travlt med at kritisere episode VII's kopiering af historien fra A new Hope. Selvfølgelig har Disney/Abrams et element af at spille på den sikre hest, da der jo skal hentes en investering hjem på 32 mia kr., men langt hen ad vejen opfatter jeg netop de tilbagevendende elementer som en hyldest til den gamle stil og historie mere end det er kopiering. Men smag og behag ....Gorman (#5)

Det har du helt ret i, og det er også heri min kritik ligger. Jeg vil hellere se et originalt værk der skaber noget nyt end blot en (flot) hyldest til de gamle film. Selvklart har Disney spillet på den sikre hest, og det forstår man jo især ud fra et økonomisk synspunkt aldeles godt. Der havde dog været ønskeligt med en lidt mere original fortsættelse af historien end blot den hippe og sikre moderne retro-stil, der hviler solidt på nostalgiens fundament. Det forekommer mig lidt sløset, at man trods alt ikke har gjort mere ud af historien end man har. Det kan da ikke passe, at et univers som Star Wars kun rummer en god historie (den der fortælles i Episode III-VI)

#9

14. jan. 2016 08:08

X&O

Det har du helt ret i, og det er også heri min kritik ligger. Jeg vil hellere se et originalt værk der skaber noget nyt end blot en (flot) hyldest til de gamle film. Selvklart har Disney spillet på den sikre hest, og det forstår man jo især ud fra et økonomisk synspunkt aldeles godt. Der havde dog været ønskeligt med en lidt mere original fortsættelse af historien end blot den hippe og sikre moderne retro-stil, der hviler solidt på nostalgiens fundament. Det forekommer mig lidt sløset, at man trods alt ikke har gjort mere ud af historien end man har. Det kan da ikke passe, at et univers som Star Wars kun rummer en god historie (den der fortælles i Episode III-VI)Lazlo H (#8)

Man kan håbe på at 7'eren var en del af en flertrins raket, som skulle genstarte denne franchise på sikreste vis, for derefter mere og mere at kunne finde sin egen og langt mere originale plads. Det er ønsketænkning, men giver rigtig god mening.

#10

14. jan. 2016 09:10

Mørkeste film var Revenge of the Sith. Empire er naturligvis en langt bedre film men at sige den er mere mørk (både filmen og historie mæssigt) end Ep III er sku helt ude i hampen (sluk den J Morten)cain (#7)

Troede, vi var blevet enige om, at prequel-trilogien ikke eksisterede? ;) Du har naturligvis ret - hele slutningen i Sith er kulsort, men jeg synes stadig, at 'Far-hugger-arm-af-søn'-øjeblikket er seriens mørkeste øjeblik. Jeg justerer i teksten.

#11

14. jan. 2016 10:40

Synes egentlig at mange af jer brugere har for travlt med at kritisere episode VII's kopiering af historien fra A new Hope. Selvfølgelig har Disney/Abrams et element af at spille på den sikre hest, da der jo skal hentes en investering hjem på 32 mia kr., men langt hen ad vejen opfatter jeg netop de tilbagevendende elementer som en hyldest til den gamle stil og historie mere end det er kopiering. Men smag og behag ....Gorman (#5)

En ting er, at hylde en tidligere film, en helt anden ting er, at copy/paste elementer og i nogle tilfælde endda eksakte scener fra tidligere film.

#12

14. jan. 2016 11:49

#11 der sker næsten i alle film idag, men lige Star Wars skal have på puklen over det ? giver ingen mening.

#13

14. jan. 2016 12:52

#12

Aaaaarh, sku' vi nu ikke lige. En ting er at låne fra andre film, noget andet er at låne fra sine egne forgængere. Jeg kan udmærket forstå dem, som kritiserer Force Awakens for at låne fra A New Hope. Jeg så A New Hope to dage inden Force Awakens og det var voldsomt så meget de to lignede hinanden. Abrams spillede på den sikre hest, hvilket jeg godt kan forstå, efter de uheldige prequels, men det blev en kende ensformigt og uoriginalt. Jeg gav den 4/6.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#14

14. jan. 2016 21:21

#9 ja, jeg forestiller mig noget tilsvarende, og synes derfor VII var en rigtig god opstart og forhåbentlig en glidende overgang til en ny og anderledes stil og historie.
Vi får se - jeg glæder mig i hvert fald og vil ikke være foruden de 3 nye episoder.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger