Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 207

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  3%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

20. jan. 2018 06:45

Instruktør Rian Johnson er tydeligvis en idiot.
Han tåger rundt i Star Wars universet og har ingen anelse om hvad han vil med den gave han har fået.
Finder selv på plots som giver 0 mening.

#2

20. jan. 2018 10:16

Hun er ingen jedi ridder. Hun er en Poppins ridder.

#3

20. jan. 2018 10:17

Hun er ingen jedi ridder. Hun er en Poppins ridder.Johnny42 (#2)

lol

#4

20. jan. 2018 10:22

Manden har jo ret.. Så vidt vi ved har hun ingen træning. Hun er bare en “Force User”.
Man er heller ikke soldat bare fordi man går på jagt ;)

#5

20. jan. 2018 10:29

Manden har jo ret.. Så vidt vi ved har hun ingen træning. Hun er bare en “Force User”.
Man er heller ikke soldat bare fordi man går på jagt ;)Wolff (#4)

Jo hun har en smule, Luke trænet hende i nogle basale ting. Men hun valgte livet som politikker istedet for Jedi. I forhold til Legends Universet hvor hun blev en Jedi. Synes det giver meget bedre mening for hendes karakter at hun blev i politik.

#6

20. jan. 2018 11:12

Rian Johnson har med at udtale, som om det er ham der har udviklet Star Wars. STorhedsvanviddet er nok ved at tage over, efter han har fået sin egen Star Wars -trilogi.

#7

20. jan. 2018 11:14

Rey har ingen træning men på under en uge er hun langt bedre end Luke, der blev trænet af 2 jedi mestre. Logikken er godt nok blevet smidt ud af vinduet, og nu skal vi også til at forholde os til Ghost shaman Yoda der kan påkalde lyn.

#8

20. jan. 2018 11:28

Rian Johnson har med at udtale, som om det er ham der har udviklet Star WarsBlackJesus (#6)

Men nu har han jo ret? Leia er ikke trænet som en Jedi Knight, hun er politikker og militær leder. Det var kun i Legends Universet at hun blev trænet til at være Jedi. Bare fordi man kan bruge The Force betyder det ikke man er Jedi eller Sith.

#9

20. jan. 2018 11:37

#7 tror du blander bedre sammen med mere raw power :)

#10

20. jan. 2018 12:08

#9 Det er jo der Rian Johnson smider alt etableret canon væk. Anakin Skywalker havde Raw power, men han skulle træne adskillige år for at nå sit potentiale. Rey kan bare uden videre løfte flere 100 sten. Det så vi aldrig Luke gøre i den originale trilogi, så på nuværende tidspunkt er hun bedre end Luke var i Return of the Jedi. Og hun har kun fået 2 5 minutters lektioner af en Jedi Master, hvor det reelt set kun var den første, der omhandlede at åbne sig for kraften.

#11

20. jan. 2018 12:22

#10 ahh du mente på tilsvarende tidspunkt, i deres lærings periode, tja hvem siger han smider etableret canon væk ? hvem siger det ikke er forskelligt fra person til person ? jeg kan lærer nogen ting hurtigere end andre, andre ting lærer jeg langsommere :)

#12

20. jan. 2018 12:37

#11 Men man ser jo netop ikke at hun skal lære det, hun gør det bare, og vi har endnu til gode at se hende fejle for alvor i noget af det hun forsøger, og det endda i en film, hvor stort set alle andre karakterer fejler på en eller anden måde.

#13

20. jan. 2018 13:35

Jeg tror måske bare ikke Rey's traning journey er så vigtig, iforhold til hendes overall Journey. Det er noget vi har set før og i flere omgange. Dog kan jeg stadig godt forstå kritikken med at det går lige hurtigt nok.

Men igen så har vi ikke set det store Force Display fra Rey, iforhold til Ben Solo. Som kan fryse folk på stedet, stoppe blaster bolts mid air, læse tanker. Hvad vi ved om Rey er at hun er stærk og har kæmpe Force potentiale, ligesom Anakin, Luke og Ben Solo.

Vi ved også at hendes stærkeste øjeblikke er når hun er vred eller oprevet. Hun kan måske i sine klareste øjeblikke stå tå til tå med Ben Solo. Men Bens svaghed er også hans sind, han er ret ustabil. Ja Rey læser også Bens tanker i TFA, men vi lære at det er Snoke der forbundet deres sind.

#9 Det er jo der Rian Johnson smider alt etableret canon væk.Johnny42 (#10)

Hvilket etableret Canon smider Rian væk? Helt seriøst hvilket stykke canon findes ikke mere? Du skal ikke sige Legends, for det har aldrig været canon.

#14

20. jan. 2018 15:19

#13 Kraften er jo ikke noget som man bare bruger, hvis man er force sensitiv. Det er noget der skal trænes. Der er flere historier i den nye canon, simple force power, som Luke har utroligt svært ved. I bogen Heir of The jedi formår han kun at flytte meget lidt ved små objekter, og først efter utrolig anstrengelse. I The screaming citadel tegneserien er det kun efter at han bliver presset at han rækker ud og skubber folk væk, og her er det instinkterne en instinktiv reaktion, men vi ser ham ikke gøre mere end det. Han kan måske fornemme og føle nogle ting, men han kan ikke aktivt bruge kraften til at påvirke omgivelserne.

#15

20. jan. 2018 15:51

#13 Kraften er jo ikke noget som man bare brugerJohnny42 (#14)

Hvor påstår jeg det?

Jeg vil give dig ret i at alt sker meget hurtigt med Rey, men jeg tror bare ikke det vigtigt for filmen at vise os den dybe træning, som vi også først oplever nu med de nye Comics. Hvis vi ser tilbage på den originale trilogi så havde Luke heller ikke meget træning overhovedet.

Men de nye comics viser os dog hvad der sker imellem A New Hope og Empire Strikes Back. Jeg håber vi får lov til at opleve noget ligende med Rey, som kommer til at underbygge hendes force evener bedre end filmene gør. Dog tror jeg det bliver svært at vise i hverfald mellem episode 7 og 8.

Men håber på at se noget der tager et kig på Reys liv før TFA, der er stadig mange ting der er uvist. Men hvordan de vil håndtere det ved jeg ikke og om de overhoved kommer til det.

Forresten er Heir to the Jedi værd at læse? Screaming Citadel started godt ud, men synes den blev lidt for langt ude og miste meget af sit Star Wars feel. Ellers er jeg igang med det sidste bind af Aftermath trilogien.

#16

20. jan. 2018 16:38

Forresten er Heir to the Jedi værd at læse?
Mads47 (#15)

Nok kun hvis man vil have al canon materiale med.

Men en stor del af problemet er jo nok at der ikke er nogen tid mellem episode 7 og 8. Hun opdager kraften, og kan nærmest bruge den aktivt med det samme. Hvis der var nogle måneder mellem, kunne Leia, eller Maz Kanata måske have givet hende noget vejledning i kraften.

Hun ender jo op med jedi-bøgerne til sidst, og hvis hun havde haft nogle af dem tidligere kunne det måske have forklaret det bedre. Og jeg vil til enhver tid vælge 30 minutters træning på Ahch-To frem for al den tid vi brugte på Canto Bight.

Jeg tænker så også på hvordan det gøres i Rocky filmene, hvor der er træningssekvenser i de fleste af filmene, og hvor Rocky møder forhindringer og bliver sat tilbage og hvor han efterfølgende forbedrer sig som bokser. Så selv om det er gjort flere gange, føler jeg stadigvæk, at det er nødvendigt at se det med Rey, netop det med at møde udfordringer og fejle nogle gange og dermed i sidste ende at lære af disse nederlag og dermed blive bedre og en mere interessant karakter i sidste ende.

#17

20. jan. 2018 16:58

Men en stor del af problemet er jo nok at der ikke er nogen tid mellem episode 7 og 8. Hun opdager kraften, og kan nærmest bruge den aktivt med det samme. Hvis der var nogle måneder mellem, kunne Leia, eller Maz Kanata måske have givet hende noget vejledning i kraften.Johnny42 (#16)

Her har jeg dog en teori om at Rey tideliger i hendes liv er blevet trænet, eventuelt af hendes forældre. Men fortrangt meget af hendes liv før Jakku, tænker heller ikke at det er helt tilfældig at hun er på Jakku. På grund af planetens betydning i Aftermath serien og Palpatines tilknytning til planeten.

Men ja det hele sker meget hurtigt og er nok en af mine største problemer med den nye trilogi. Det sagt mangler vi stadig episode 9, som vil samle op på det hele og jeg tror at mange af spørgsmålene vil stå mere klart der efter.

jeg vil til enhver tid vælge 30 minutters træning på Ahch-To frem for al den tid vi brugte på Canto Bight.Johnny42 (#16)

Ja Canto Bight var sådan lidt et hit and a miss, det var okay. Men ikke mere eller være end det.

Jeg tænker så også på hvordan det gøres i Rocky filmene, hvor der er træningssekvenser i de fleste af filmene, og hvor Rocky møder forhindringer og bliver sat tilbage og hvor han efterfølgende forbedrer sig som bokserJohnny42 (#16)

Nu er Rocky filmene også en Underdog tale, hvor Star Wars er adventure. Rocky handler jo ligeså meget om hans egen indre kamp. Hvor jeg synes Reys kamp er på et mere personligt plan og menneskeligt, med hvem hun er og hvor hun høre til. Men iforhold til Ben Solo er det helt klart ham der løber med mest karakter udvikling, hvilket også betaler sig.

Nok kun hvis man vil have al canon materiale medJohnny42 (#16)

Det vil jeg enlig gerne, så længe det handler om The Force, Empire og efter tiden. Har læst Lord of the Sith (den var okay), Aftermath & Life debt. Skal læse Thrawn og Ahsoka bagefter, men der er mange interessante SW bøger der kommer ud.

#18

20. jan. 2018 17:30

tror jeg overlader diskussionen til profferne :D men vil bare sige det altså ikke er nemt, hvis de ikke ændre noget, er det ikke godt nok, men hvis de vil vise noget andet end et træningsmarathon er det også forkert....stakkels instruktører

#19

20. jan. 2018 17:45

men vil bare sige det altså ikke er nemt, hvis de ikke ændre noget, er det ikke godt nok, men hvis de vil vise noget andet end et træningsmarathon er det også forkert....stakkels instruktørerMejse (#18)

Det er desværre et stort problem med os Star Wars fans, vi er yderst Toxic som community. Vi er umulige at stille tilfreds og synes heller ikke Lucasfilm skal stræbe efter det, det vil aldrig ske. Fans bør ikke diktere hvordan ting skal og bør være, vi har retten til at vælge til og fra.

Så dem er stadig bedre kan lide Legends universet, kan bare ignore de nye film hvis de ikke kan lide forandringerne, de har stadig en fed Thrawn trilogi at holde sig til. Personligt er Knight of the Old Republic stadig canon i mit "head canon".

#20

20. jan. 2018 17:48

#19 very true, men det er nok svært at undgå når man har så stort et community, man kan aldrig gøre alle tilfreds, og som du siger man burde ikke engang prøve.

#21

20. jan. 2018 17:51

Her har jeg dog en teori om at Rey tideliger i hendes liv er blevet trænet, eventuelt af hendes forældre. Men fortrangt meget af hendes liv før Jakku, tænker heller ikke at det er helt tilfældig at hun er på Jakku. På grund af planetens betydning i Aftermath serien og Palpatines tilknytning til planeten.
Mads47 (#17)

Det troede jeg faktisk også efter The Force Awakens, men nu er jeg ikke så sikker, men man ved aldrig om det hele bliver vendt rundt igen i epissode IX. Jeg er dog holdt op med at spekulere over alle de fanteorier der er. Jeg ser filmen når den kommer, og håber den besvarer nogle spørgsmål, der rejses, og kommer med en forklaring på nogle af de problemer jeg havde med The Last Jedi, men det kan ikke betale sig at komme med sine egne teorier, da de højst sandsynligt er forkerte.

#22

20. jan. 2018 19:16

men det kan ikke betale sig at komme med sine egne teorier, da de højst sandsynligt er forkerte.Johnny42 (#21)

Jeg er enlig glad for at jeg ikke har kunne forud sige visse ting, fordi det har været rart at gå ind og blive overrasket af en film..det bliver man sjældent i dagtidens filmklima. Men det stopper mig ikke i at spekulere over karakter og eventuelt forbindelser.

#19 very true, men det er nok svært at undgå når man har så stort et community, man kan aldrig gøre alle tilfreds, og som du siger man burde ikke engang prøve.Mejse (#20)

Det må jeg også indse efter at have brugt 7-8 år på Hitmanforum.com (Hitman spil seriens fan forum). Der har der igennem tiden været mange heftige debatter om alle 6 spil.

#23

20. jan. 2018 19:20

#22 ahhaah tror jeg gerne :D

#24

21. jan. 2018 21:44

Hun er ingen jedi ridder. Hun er en Poppins ridder.Johnny42 (#2)

Hahaha XD

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#25

22. jan. 2018 09:19

Rey har en stor mængde "force power", fordi der ikke er mange andre der bruger den "Lyse side".

Der er en balance i "The force", og den går på jo flere der bruger f.eks den lyse side. er, jo flere skal dele om den mænge "Force power" der er.

Det er også derfor at Palpatine kunne skjule sig fra den lyse side, han havde uendeligt mere kraft!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger