Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

11. apr. 2017 23:23

Og den del Morten Just så ikke lige syntes er vigtigt at informere om, er at du ikke kan deltage hvis du bor i Danmark...

#2

12. apr. 2017 00:17

#1 haha, mindre detajle.... *rolleyes*

#3

12. apr. 2017 11:13

#1 Der står rigtigt nok hos Omaze, at kun udvalgte lande kan deltage, men direkte hos StarWars.com skriver de i stedet:

'Residents of of Belgium, Bulgaria, the Czech Republic, Cuba, Iran, Iraq, Italy, Malta, North Korea, Singapore, Sudan, Syria, or Thailand are not eligible to enter.'

Så det tyder på, at en bosat i dk kan deltage.

#4

12. apr. 2017 20:01

For helvede da Fejlgaard... Hos starwars.com skriver de jo at man skal gå til omaze.com/starwars for at se de officielle regler. Og besøger man den side, står der ORDRET i reglerne....

"To participate in a Drawing, you must be (i) at least eighteen (18) years of age or the age of majority in your domicile, if older; (ii) capable of complying with any restrictions or requirements for specific Prizes; and (iii) a resident of Argentina, Austria, Canada, Cyprus, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Japan, Latvia, Lithuania, Mexico, Netherlands, Philippines, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, USA, or the UK.

Kan du selv se "Denmark" nævnt nogen steder???

#5

12. apr. 2017 22:29

#4 Jeg svarer dig i en ordentlig tone, jeg forventer, du gør det samme. Ellers må du finde dig et andet forum, tak.

På Omaze skriver de ligesom på StarWars.com, at der er særlige lande, som IKKE kan deltage, hvor Danmark ikke indgår. Videre har Omaze så udvidet til at beskrive, hvilke lande der kan deltage, hvor DK heller ikke indgår, men skriver så eks. på lande som muligvis kan deltage. Så det virker til, at reglerne ikke er helt tydelige. Men der står ingen steder, at man fra DK IKKE kan deltage, så derfor står det heller ikke skrevet i nyheden. Hvis du kan få bekræftet noget andet, så tilføjer vi naturligvis det - længere er den ikke.

Det er helt i orden, at du er kritisk, men hold det i en konstruktiv tone.

#6

13. apr. 2017 00:22

...Videre har Omaze så udvidet til at beskrive, hvilke lande der kan deltage, hvor DK heller ikke indgår, men skriver så eks. på lande som muligvis kan deltage. Så det virker til, at reglerne ikke er helt tydelige. Men der står ingen steder, at man fra DK IKKE kan deltage, så derfor står det heller ikke skrevet i nyheden.

Det er helt i orden, at du er kritisk, men hold det i en konstruktiv tone.Morten Vejlgaard Just (#5)

De skriver ORDRET hvilke lande der KAN deltage. (Danmark er IKKE iblandt)
Og så skriver de hvilke lande der KAN deltage, men hvor der muligvis gælder nogen særlige restriktioner. (Danmark er IKKE iblandt)
Og så skriver de nogen enkelte lande der er TOTALT udelukket fra at deltage. (Her er Danmark heller ikke imellem)

Så reglerne er meget klare - Danmark er ikke listet imellem de lande der kan deltage... Altså kan danskere ikke deltage.... Jeg kan ikke helt forstå, hvad det er du mener der er uklart...

#7

13. apr. 2017 09:35

haha for satan, Squeszh... første kommentar fra dig var sober, men efterfølgende sprang der da mindst 3 sikringer. Er meget muligt Morten tager fejl og stadig gør, men ro på batman. Lets all get along... og så retter Morten vel op på det... måske.

Men ja, virker sindsygt mærkeligt at først skrive en positiv liste.. og så en negativ liste lige efter, så alle dem der hverken er på den ene eller anden liste må hvad?

"To participate in a Drawing, you must be (i) at least eighteen (18) years of age or the age of majority in your domicile, if older; (ii) capable of complying with any restrictions or requirements for specific Prizes; and (iii) a resident of Argentina, Austria, Canada, Cyprus, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Japan, Latvia, Lithuania, Mexico, Netherlands, Philippines, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, USA, or the UK.
NOTE: Residents of Belgium, Bulgaria, the Czech Republic, Cuba, Iran, Iraq, Italy, Malta, North Korea, Singapore, Sudan, Syria, and Thailand are expressly prohibited from entering. "

Jeg tænker at der nok er størst sandsynlighed for at de har glemt lande som Danmark på den positive liste, men det ved man jo først når man har ansøgt, så sæt i gang :) Jeg gider personligt kun hvis jeg må have lyssværdskastestjerner, og det går de nok ikke med til.

#8

13. apr. 2017 09:52

#6 #7 Det er nemlig en modsætning. Hvad er forskellen på ikke at være på den positive liste og så være på den negative liste? Altså: Hvad er forskellen på evt. at være udelukket og så at være totalt udelukket?

Mest af alt kunne det tyde på, at de af diverse årsager (politik) ikke ønsker deltagelse fra bestemte lande, men at de så ikke bare lige har orket at spørge i mindre lande - så som DK - om de vil/må/kan være med. Derfor er min fattige tolkning, at DK sandsynligvis kan deltage. Har dog hverken skrevet, at DK kan eller ikke kan i teksten, men det kan interesserede helt sikkert selv finde ud af, hvis de forsøger at melde sig til.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger