Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 42

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  36%
 • Hellboy
  24%
 • Pacific Rim
  14%
 • Blade II
  10%
 • En anden film
  10%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

18. jul. 2016 10:14

Spændende med VR. Kan potentielt set blive virkelig fedt.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#2

18. jul. 2016 10:34

Vr det nye 3D ? Lol.
Fint nok de vil prøve at satse på det. Bare de ikke lokker biograferne på det, så jeg tilfreds, ingen grund til billetter stige yderligere en den alt for høje pris der allerede er nu.

#3

18. jul. 2016 12:17

Vr det nye 3D ? Lol.
Fint nok de vil prøve at satse på det. Bare de ikke lokker biograferne på det, så jeg tilfreds, ingen grund til billetter stige yderligere en den alt for høje pris der allerede er nu.Geekalot (#2)

Det vil komme, og det har allerede været herhjemme som en pop-up biograf, for at vise hvad der er på vej. Men det bliver ikke det samme, som når du går i biografen i dag.

Det bliver mere ligesom at sidde på en cafe i en stol der kan dreje rundt, ellers kan du jo ikke kigge rundt :)

Prisen til den tid er svær at svare på. Men det kostede 95 kr. at komme ind i den her pop-up biograf. Priserne bliver nok ikke meget dyrere end en 3D film allerede koster, hvis den altså ikke bare ligger på samme pris. Her hvor jeg kommer koster det 100 kr. at se en 3D film + 3D briller a 10 kr. hvis du ikke allerede har sådan et par.

TV2 var en smut forbi den VR POP-UP biograf, som kunne prøves i juni måned, og du kan se indslaget om det her:
http://nyheder.tv2.dk/tech/2016-06-17-glem-3d-briller-vr-suger-dig-ind-i-de-danske-biografer

#4

18. jul. 2016 12:22

#3 Håber jeg sandelig ikke. De brugte milliarder af kroner på det 3D lort, og lyd. Idag har de fleste biograf ejere jo erkendt at det var en kæmpe fejl at invistere penge i, for os forbrugere hader det. Så at bruge milliarder igen og tvinge os til at betale det, håber jeg dælme ikke der sker.

#5

18. jul. 2016 12:40

#3 Håber jeg sandelig ikke. De brugte milliarder af kroner på det 3D lort, og lyd. Idag har de fleste biograf ejere jo erkendt at det var en kæmpe fejl at invistere penge i, for os forbrugere hader det. Så at bruge milliarder igen og tvinge os til at betale det, håber jeg dælme ikke der sker.Geekalot (#4)

Enig. Biografer fungerer fint som de er.

#6

18. jul. 2016 14:07

#4 & #5 Det kommer til at ske, men det op til den enkelte biograf, om de vil have det eller ej.
Vi ser det nok først i de store byer som København, Odense og Århus, også følger de andre ligesom med 3D med, efterhånden som de kan se at der er et marked for det.

De mindre biograf vil med stor sikkerhed gøre som de gjorde med 3D, lige slå kold vand i blodet og se tiden an. Det hellere ikke alle biograf der vil kunne tilbyde det, uden at de skal hen og udbygge.

For min lokale biograf vil det være en mulighed, da de nu efter flere års kamp, endelig har fået lov at udvide biografen :)

#7

18. jul. 2016 15:11

#6 tror ikke på de gør det. Langt de fleste har indrømmet det var en kæmpe fejl at investere i det. Og det koster dem stadig, når vi fravælger 3D og tager 2D versionen. Tror simpelthen ikke de er så dumme 2 gange i træk. Selv om jeg nok er tilbøjelig til at gå med til VR er en bedre ide en 3D, så foretrækker jeg ligsom alle andre nok 2D.

#8

18. jul. 2016 17:16

#7 Nu er jeg en del af biograf miljøet, og kan informerer dig om, at flere af de store biografer vil kommer med VR, når marked er klar til det. Heriblandt Nordisk Film biograferne, de som har plads til det vil få VR.

#9

18. jul. 2016 18:20

#8 muligt du gør:) Men derfor tror jeg stadig ikke på det :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger