Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

22. sep. 2017 18:00

Bedre end BvS...? Haha, det er da ikke nogen stor kompliment.
Så den er kun bedre end det? Og det bedste der kunne siges om det var at den var “øøh.. fin?”
Jeg vil da næsten gå så langt som at sige at filmen jo nærmest er blevet slagtet af det testpublikum.

#2

22. sep. 2017 18:50

BAAAAHAHAHA!
Nu kan den vist heller være ringere!
Hvis det er den "standard", som DC måler deres film op mod, så står det endnu ringere til, end vi allerede vidste!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#3

22. sep. 2017 21:25

Jeg er ligeglad med alle haters,
BvS er fan-freaking-tastisk. Og nu var Joss Whedons hold altså Zack Snyders hold. Han er stadigvæk krediteret som instruktør og det er der ingen der kan tage fra ham. Her så man faktsik verden fra en almindelig borgers synspunkt(der tilfældigvis også er BATMAN), hvor man faktifk fik øje for de konsekvenser det har når supervæsner går op mod hinanden. Intet af dette fik man i nogle af Avengers filmene hvor den ene stinker mere end den anden.

#4

22. sep. 2017 23:52

#3:
Civil war handlede jo om konsekvenserne af supervæsener uden kontrol, så det er ikke helt rigtigt.

Fint at du kan lide BvS, men faktum er at en majoritet fandt den undervældende. Jeg kan sagtens finde fede ting ved den (Batman, tonen, kampen imellem de to), men der er bare så mange ting som gør at vi fik en film som kunne være så meget bedre (mark zuckerberg som Lex, emo Superman, en forhastet death of Superman, Ninja turtles Doomsday som blev skabt ved at Lex bare lige kunne overskrive en protokol i Zod's skib, alt for mange ligegyldige fyld som kun var til for at opbygge et univers). Jeg er ikke en hater, jeg har bare læst tegneserier hele mit liv og forventer derfor man følger disse når man filmatisere dem, lidt ligesom man forventer det ved bøger der bliver filmatiseret.

#5

23. sep. 2017 06:16

Bortset fra at jeg ikke følte noget for det i Civil War, og det hele blev glemt i bulder og brag til sidst, og masser af one liners. De forsøgte at kellem 2 historier ind i en, Fortsættelsen til The Winter soldier, der lykkedes til dels, og Civil War historien, der slet ikke lykkedes overhovedet, så Civil War var godt nok en slem skuffelse og en dårlig film.

#6

23. sep. 2017 07:26

#5:
Men at du ikke synes de håndterede det godt i CW er ikke det samme som at det ikke har været vendt i MCU, som var dit oprindelige argument. Igen helt fair du ikke bryder dig om CW, men konsensus er bare at folk generelt reagerede mere positivt over for Civil war end BvS. Ingen af filmene er dog perfekte. Som tegneserie fan er der dog færre irritationsmomenter i CW..

#7

23. sep. 2017 09:07

"Den er bedre end BvS" er som at sige "den er bedre end et hårdt spark i løgene".

Supermans første møde med Lex Luthor? Ja tak.
Supermans første møde og kamp med/mod Batman? Ja tak.
Supermans kamp mod Doomsday og død? Ja tak.

Alle 3 i 1 film, så ingen af historierne kan komme tilstrækkeligt til sin ret? Nej tak.

Det fungerede bare slet ikke. Og Lex Luthor's fejlcast hjalp på ingen måde.

#8

23. sep. 2017 10:50

Jeg er ligeglad med alle haters,
BvS er fan-freaking-tastisk. Og nu var Joss Whedons hold altså Zack Snyders hold. Han er stadigvæk krediteret som instruktør og det er der ingen der kan tage fra ham. Her så man faktsik verden fra en almindelig borgers synspunkt(der tilfældigvis også er BATMAN), hvor man faktifk fik øje for de konsekvenser det har når supervæsner går op mod hinanden. Intet af dette fik man i nogle af Avengers filmene hvor den ene stinker mere end den anden.Johnny42 (#3)

Enig.

Marvel er populistisk og substansløst. Derfor er det nemt for alle at synes om det. Tilføjer man kant og mere personlighed står folk af.

#9

23. sep. 2017 14:37

Tilføjer man kant og mere personlighed står folk af.

Narj...
...tilføjer man Ben Affleck, SÅ står folk af!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#10

23. sep. 2017 21:43

#7
Haha, korrekt.

#8:
Personlighed og kant.. Du finder næpppe mange skuespillere som Robert Downey som har så meget personlighed og karisma, og som er personificeringen af Tony Stark. Der er ingen i BvS som ikke kunne erstattes af op til flere skuespillere uden en nedgang i niveau.

#9:
Ben Affleck var ellers en af de få lyspunkter mange var enige om i BvS. Jeg er nysgerrig for at vide hvad du mener er så uinteressant ved ham som Bruce/Batman? Jeg kan forstå hvis du synes han er lidt underudviklet og drukner i de 1283 plots i filmen, men det er vel næppe Afflecks skyld?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger