Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 96

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  60%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  1%

#1

20. may 2017 16:12

X&O

Det er da også smart at sikre sig et job de næste 20 år, men det er urealistisk at tro Sony ikke kommer til at reboote Spiderman inden for de næste 20 år. Hans alder begrænser pænt meget hvilke historier man kan fortælle ift. tegneserierne.

#2

20. may 2017 16:36

#1 altså tror også det er urealistisk at holde en spiderman franchise kørende så længe men kan ikke se hvordan hans alder er et problem...det er jo ikke fordi han er super ung i alle tegneserierne og tom holland er jo selv ret ung så lige der ser jeg ikke et problem :)

#3

20. may 2017 23:13

Ja, synes nu også alderen faktisk kan hjælpe en del.

Og der burde være historier nok at tage af, men spørgsmålet er jo om filmene vil sælge nok. Lige så snart en film får et lavt overskud... ikke underskud, bare et overskud under forventning, så har de det jo med at skrotte serien og reboote.

#4

22. may 2017 09:16

Tror Spidey begynder at få fremgang eftersom den nu er en del af marvel universet. så kunne være fedt med samme spider-man og ikke flere reboooooots

#5

22. may 2017 09:40

Fedt, ville bestemt ikke have noget imod at undgå flere reboots. Han er virkelig også godt castet, og tænker at skulle spille en superhelt som Spiderman også må være sjovt i sig selv, så ikke nødvendigvis en rolle man ville blive så træt af i længden. Hugh Jackman var Wolverine i 17 år, og jeg kunne somend godt klare mange flere år med ham, så 20 er slet ikke så voldsomt igen.

#6

25. may 2017 12:18

Ja, nu er det ikke sikkert det bliver til noget. Sony har rettighederne og er kun lnt til Marvel. De vil også med på bølgen med at lave sit eget univers. De laver allerede Venom og Black Cat film. Mon ikke de vil have en chance mere med Spider-man. Marvel har kun kontrakt på at låne ham i Captain America: Civil War, Spider-man: Homecoming 1&2 og Avengers 3&4.
Så lad os nu ikke få håbet op.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#7

25. may 2017 12:27

#6 kan ikke rigtig se hvordan det ændre noget i forhold til at han gerne vil være spiderman i 20 år ? eller hvordan det ændre chancerne for det ? altså præmisserne er jo de samme om det er Sony eller Marvel så længe de tjener nok penge skal der nok blive lavet flere

#8

28. may 2017 11:33

Ja, nu er det ikke sikkert det bliver til noget. Sony har rettighederne og er kun lnt til Marvel. De vil også med på bølgen med at lave sit eget univers. De laver allerede Venom og Black Cat film. Mon ikke de vil have en chance mere med Spider-man. Marvel har kun kontrakt på at låne ham i Captain America: Civil War, Spider-man: Homecoming 1&2 og Avengers 3&4.
Så lad os nu ikke få håbet op.Nicki52 (#6)

Som jeg ser det vil de ikke reboote, men bare fortsætte deres egne historier med Tom Hollands Spiderman uden at tage hensyn til MCU, hvilket jo også er perfekt, der er mange gode Spiderman historier som intet har med Avengers etc at gøre. Tror ikke på at de kunne finde på at reboote når nu Marvel har taget dem under succes-vingen, et univers som Marvel ikke binder dem på, så de kan gøre hvad de vil med det så snart de er ude over kontrakten. Et reboot ville kun skade deres salgstal. Håber selvfølgelig stadig på flere crossovers efterfølgende. Husker stadig tegnefilmene involverende Venom og Carnage hvor War Machine kommer Spidermans til undsætning, en billig cameo ala Falcon i Ant-Man. Sony kunne også virkelig score nogle billige points hvis det var dem som hev Netflix serierne op på det store lærred, ville sikkert heller ikke blive så dyrt.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger