Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

19. apr. 2017 07:46

En ny video viser, hvordan den første teaser-trailer til henholdsvis "Episode VII" og nu til "Episode VIII" er skåret over den identisk samme skabelon.

Hvis I nu bare gad sætte jer det mindste ind i tingene inden I poster nyheder, og måske lave en minimal research (fx kunne det bare være, at læse beskrivelsen på den video som I linker til), så ville det stå klart, at der IKKE er tale om to teaser-trailere der er nærmest identiske. Videoen til venstre er ikke teaser-traileren fra TFA, men er istedet stykket sammen fra forskellige klip fra de første mange trailers til netop TFA...

#2

19. apr. 2017 07:49

Interessant - de er jo totalt identisk i opbygning, også tidsmæssigt. Ordet "skabelon" i artiklen er meget velvalgt.
Men stadig gode og afslører heldigvis ikke noget af plottet.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#3

19. apr. 2017 08:38

#1 Du har ret. Tak for hjælp - vi retter til.

#4

19. apr. 2017 12:16

JJ Abrams er og bliver bare doven
https://www.youtube.com/watch?v=5unxo_f-Agw

#5

19. apr. 2017 13:08

#3, I burde nærmere slette nyheden, eller omformulere den totalt. Det har jo ingen nyhedsværdi, at den nye trailer minder om en konstrueret trailer, som er konstrueret med det ene formål at den skal ligne den nye trailer på en prik. Det giver jo sig selv, at der vil være en lighed mellem de to trailere billedemæssigt, da de foregår i det samme univers.

Når der kommer en trailer til Fast and Furious 9, laver I så også en nyhed om, at den minder om traileren til FF8, fordi der er hurtige biler og skaldede fyre med i begge trailers?

#6

19. apr. 2017 13:31

#5 Tak for dit råd om, hvilke nyheder der bør og ikke bør bringes på Filmz.

Mht. FF-trailers så har jeg endnu ikke set en så gennemført ens trailer-stil i den franchise, som det er tilfældet her med sequel-sagaen hos Star Wars.

Skulle det blive tilfældet med FF9, så vil vi til den tid vurdere, om det - ifølge os - har nyhedsværdi her på Filmz.

#7

19. apr. 2017 13:46

#6, Der er jo ikke tale om en "ens trailer-stil" - det er en konstrueret trailer! Det er en konstrueret skabelon! Er det så svært at forstå, at det ikke er en nyhed?

#8

19. apr. 2017 13:56

#7 Ja, TFA-klippene er, som du gjorde opmærksom på, fra flere forskellige trailers. Altså er rækkefølgen af klip konstrueret, ja. Men stilen er stadig bemærkelsesværdig ens i de klip, som Lucasfilm bruger til at skabe trailers for disse to forskellige film. Det være sig i form af indstilling, lys, vinkler, tracking, lyd, stemning osv. Bare se på åbningen - der er fra de to første teasers henholdsvis. De er praktisk talt ens. Det har nyhedsværdi på Filmz.

#9

19. apr. 2017 22:17

#7 - Lyder som en lost course :D

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger