Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 162

Bedste Jackie Chan-film?

  • Rush Hour
    36%
  • Shanghai Noon
    16%
  • Drunken Master
    13%
  • Rumble in the Bronx
    9%
  • Police Story
    7%
  • En anden film
    6%
  • Drunken Master II (Legend of the Drunken Master)
    4%
  • Who Am I?
    2%
  • Police Story 2
    2%
  • Armour of God
    1%
  • Wheels on Meals
    1%
  • Snake in the Eagle's Shadow
    1%
  • Supercop
    1%
  • Project A
    1%
  • Crime Story
    0%

#1

16. aug. 2016 06:50

Nu er det heldigvis os biografgængere, som er med til at bestemme om en film er en succes eller ej, og ikke de dårligere anmelderes holdninger.
Det er åbenbart en trend blandt anmeldere at rakke ned på DC film, eller superhelte film, og det har jeg intet tilovers for. Så jo flere dårlige anmeldelser af disse genrefilm, jo mere vil jeg se dem:).

#2

16. aug. 2016 08:01

#1

Jeg vil give dig ret. Jeg tror der er mange anmeldere som bliver "påvirket" af andre anmeldere. Og så må man jo danne sin egen mening som biografgænger.

Man kan jo tage en film som Deadpool som fik elendige anmeldelser her på Filmz, men fik rigtige gode reviews stort set alle andre sites.

så jo et godt råd er at danne din egen mening :)

#3

16. aug. 2016 08:07

Ghostbusters? Hvordan er tallene på den?

Fuck Jurassic World!!

#4

16. aug. 2016 08:31

Filmen er også langt bedre end sit rygte, hvilket folk heldigvis får overbevist hinanden om, selvom anmelderne indtager den høje piedestal og rakker filmene filmene på den værste feinschmecker- og smagdommeragtige måde... (sikke en formulering!)

Denne film er ren guilty pleasure, og jeg er vild med Jokeren som karakter. Nej, det er ikke på Ledger/Nolans niveau, men nu skal vi altså videre. Denne virker for mit vedkommende til at være tættest på tegneserieoplægget.

#5

16. aug. 2016 10:06

#3
Den mangler stadig omkring 100 mill. dollars for at break even. http://screenrant.com/ghostbusters-2-sequel-box-office-loss-animated-movie-tv-show/

#6

16. aug. 2016 12:48

Nu er jeg for en gangs skyld enig med anmelderne, at det er en skod-film, men, er det generelt ikke sådan, så, hvis anmelderne ikke kan lide en film, så er det fordi, det er en go' film, og et sikkert biograf-hit?!?

Man fatter ganske enkelt aldrig, hvad anmelderne ligger til grund for deres anmeldelser - andet end deres egen høj-røvet smagsdommeri!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#7

16. aug. 2016 12:49

vild med Jokeren som karakter. Nej, det er ikke på Ledger/Nolans niveauNickell (#4)

Så ringe en Joker er det vel heller ikke muligt, at lave igen?!?

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#8

16. aug. 2016 13:40

Altså, det er jo ikke helt rigtigt. WB så det her som deres bud på Guardians of the Galaxy der endte med at indtjene over 300 mill bare i Nordamerika.

Og Suicide Squad dropper vanvittigt pt. i forhold til billet salg.

Man kan ikke altid lave den sammenligning der hedder budget sammenlignet med billetsalg. WB er et stort selskab, og en film som Suicide Squad skal være med til at dække over tidligere tab, og være sikkerhed for fremtidige projekter.

WB har allerede haft et uheldigt 2016 med The Nice Guys, Keanu, BvS (der heller ikke tjente nok i forhold til hvad den skulle), Point Break, Pan m.fl.

Suicide Squad klarer sig ret middelmådigt for Suicide Squad, og det ser ikke ud til at det bliver bedre.

#9

16. aug. 2016 15:15

De kan vel heller ikke vide om den er god, før efter de har set den. Så at mange ser den, er vel ikke nødvendigvis udtryk for at det er et mesterværk.

På mig virker den som om det er fordi at den er opreklameret og hyppet.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

#10

16. aug. 2016 15:21

Vil gerne lige tilføje at 6.9 på IMDb for en film der er så hyppet, langt fra er imponerende. Nye film ligger gerne højt i starten når hyppen er højest, men falder så gerne efterfølgende til et mere passende niveau.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

#11

16. aug. 2016 15:24

De kan vel heller ikke vide om den er god, før efter de har set den.Kisbye (#9)

Det kunne folk med Ghostbusters. Den blev sagt den var dårlig af folk der kun havde set traileren. Folk klagede over den før der kom trailer.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#12

16. aug. 2016 15:27

#11

Folk klager over alle store film efter kun at have set trailerne.

#13

16. aug. 2016 18:24

Altså, det er jo ikke helt rigtigt. WB så det her som deres bud på Guardians of the Galaxy der endte med at indtjene over 300 mill bare i Nordamerika.

Og Suicide Squad dropper vanvittigt pt. i forhold til billet salg.

Man kan ikke altid lave den sammenligning der hedder budget sammenlignet med billetsalg. WB er et stort selskab, og en film som Suicide Squad skal være med til at dække over tidligere tab, og være sikkerhed for fremtidige projekter.

WB har allerede haft et uheldigt 2016 med The Nice Guys, Keanu, BvS (der heller ikke tjente nok i forhold til hvad den skulle), Point Break, Pan m.fl.

Suicide Squad klarer sig ret middelmådigt for Suicide Squad, og det ser ikke ud til at det bliver bedre.arnem (#8)

Du skriver rigtig nok, at Guardians endte med at indtjene over 300 mio dollars i USA, men det er jo dens totale tid i biograferne. Suicide Squad går stadig i biograferne og har pt. indtjent næsten 223 mio dollars i USA og kan således stadig nå at tjene mere end Guardians gjorde. Derudover åbnede Suicide Squad med et salg på næsten 134 mio dollars, hvilket er væsentligt mere end Guardians åbning på lidt over 94 mio dollars.
Hvor meget den ender med at indtjene, det må tiden vise, men den har da klaret sig ganske hæderligt i biograferne og de tal du inddrager angående Guardians, kan ikke bruges til særlig meget lige nu.
Men du arbejder måske for Warner Bros. siden du kan lyde så skråsikker omkring, at den klarer sig middelmådigt til trods for den bedste August-åbning nogensinde?

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#14

16. aug. 2016 18:28

Nu kendte 80-85% jo heller ikke lige til Guardians of the Galaxy da den kom. Vi kender trods alt en del i Suicide Squad. Men mon ikke Vol 2 kommer til at rykker rent når den kommer :)

#15

16. aug. 2016 18:33

#14

Definer lige "en del".

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#16

16. aug. 2016 18:37

#15 vi ved Jokeren er med, vi ved Batman er med og selvfølgelig er Harley Quinn med, det skal du ikke komme og sige at det ikke bare hiver lidt folk ind + de gode trailere der har været. Og hvad snakker du nu om med alle mands eje ? nu jeg ikke med længere.
Siger bare folk kender mere til SS en de kendte til GOTG, og at det vil afspejle sig i omsætning.

#17

16. aug. 2016 22:49

Det glæder mig virkeligt, fordi jeg vil gerne se dette univers køre videre mange film endnu.

#18

16. aug. 2016 23:34

#16

Vi to har i så fald ikke den samme forståelse af begrebet "en del". Men jeg kan ikke se pointen i dit indlæg og hvad du vil frem til ved at skrive som du gør. Udover du leder efter en undskyldning for, at Guardians åbning blev slået, hvilket da er ret så ligegyldigt. Det er ikke et spørgsmål om at måle tissemænd, det er et spørgsmål om man er enig med Filmz artikel eller ej om Suicide Squad hitter i biograferne.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#19

17. aug. 2016 09:48

#13

Den havde en fantastisk åbning, men falder helt vildt nu. Det er alt for tideligt. Guardians of the Galaxies havde meget lidt hype i forhold til Suicide Squad, der bryster sig med større stjerner, Batman og Joker, som allerede er mega populære karakterer. Guardians tjente penge over tid. Den solgte mere og mere.

Suicide Squad har haft en eksplosion, og nu er tallet dalene.

Nej, jeg arbejder ikke for WB, men jeg læser filmnyheder fra andre steder end filmz.dk. Du kan bruge en times tid på google og finde frem til det meste. Eller lade være.

#20

17. aug. 2016 09:49

Dobbelt post.

#21

19. aug. 2016 22:46

At folk ser den i bio, gør den ikke til en god film. Folk er en flok lemminger.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger