Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 93

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  60%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  1%

#1

22. mar. 2012 10:15

Så længe de skruer ned for lyset og slukker for lyden og vibratoren er jeg ret ligeglad :P

Men hvis jeg ser en der sidder med en galaxy note for fuld smadder på lysstyrken, så vil jeg nok prikke vedkommende på skulderen hvis de bliver ved at sidde med den fremme, for så bliver det nok for forstyrrende.

#2

22. mar. 2012 10:18

kan vi ikke bare holde biografen nogenlunde hellig?

"Every time I go to a the movies it's magic, no matter what the movie's about" ...-Steven Spielberg

#3

22. mar. 2012 10:18

Er jeg den eneste der ikke synes det er en fed idé? Jeg må være én af de kedelige 19-årige, der åbenbart hellere vil nyde filmoplevelsen fuldt ud, istedet for at blive forstyret af omverden.

#4

22. mar. 2012 10:18

Hvis jeg skal se på +10 telefoner lyse op og folk der sidder ved siden af mig hive dem frem, ja så bliver mine turer i biografen kraftigt reduceret.

#5

22. mar. 2012 10:19

Jeg forstår ganske enkelt ikke nødvendigheden at dette? Er det fordybelsen den er gal med hos dagens unge???? Nå, men personligt har det snart drevet mig ud af biografen, da jeg ikke gider den larm der er fra folk der snakker, gnasker popcorn og lyset fra de irriterende mobiler, når de skal tjekkes i tide og utide. Jeg har et par gange eller mere bedt folk om at stoppe med at sende sms'er og bruge deres mobil, da lyset derfra generer mig. Jeg er nok blot en gnaven gammelfar (uden børn!), men så må jeg være det!

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#6

22. mar. 2012 10:19

Hvis unge vil have den mulighed, så vil jeg også have muligheden for at slå dem hårdt uden at blive straffet for det.

De må lære, at der er forskel på at se film hjemme eller i biografen. Det ene sted behøver man ikke tage hensyn til andre, det andet sted bør man tage hensyn.

Er det ikke bare et spørgsmål om, at unge, som jeg vel egentlig er en del af, blot er nogle egoistiske røvhuller?

#7

22. mar. 2012 10:20

Hvis man ikke kan holde koncentrationen til at se en film i 2 timer, uden at man absolut skal være i kontakt med omverdenen, ja så burde man nok ikke gå i biografen.

Brugen af mobiltelefoner i biograf-mørket er til gene for andre biograf-gængere, og alene af den grund burde man vise hensyn og lade mobilen være.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#8

22. mar. 2012 10:20

Nogen gange mistænker jeg filmz, for blot og smide de her nyheder op, for blot at bringe vores piss i kog 8-)

J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#9

22. mar. 2012 10:22

Og her ser man en god forklaring på at jeg næsten ikke går i biografen mere.

#10

22. mar. 2012 10:23

Når jeg er i biffen holder jeg telefonen på lydløs, men tændt - jeg har små unger og bliver nødt til at være på stand-by hvis en af dem bliver syge og barnepigen skøjter rundt i opkast...

#11

22. mar. 2012 10:24

Så længe de skruer ned for lyset og slukker for lyden og vibratoren er jeg ret ligeglad :P

Men hvis jeg ser en der sidder med en galaxy note for fuld smadder på lysstyrken, så vil jeg nok prikke vedkommende på skulderen hvis de bliver ved at sidde med den fremme, for så bliver det nok for forstyrrende.stoffer6740 (#1)

Jeg er meget enig.. Hvis man lige hurtigt skal se hvad klokken er eller se om man har fået en sms og kan gøre det i ly af evt sin jakke eller hånd så synes jeg det er acceptabelt.. Men hvis man kan høre brummen, bip lyde eller hvis man har en telefon der lyser lige så meget som en lygte så skal den bare slukkes..

"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"

#12

22. mar. 2012 10:28

helt ærligt, man kan da bruge mobilen derhjemme eller 1000 andre steder, hvorfor i biffen. Jeg slukker den altid, så vigtig er den sku heller ikke!!

#13

22. mar. 2012 10:30

Oh well, endnu en grund til ikke at gå i biografen. :)

Nogen gange mistænker jeg filmz, for blot og smide de her nyheder op, for blot at bringe vores piss i kog 8-)elwood (#8)

Hæhæ, du har nok ret.

Tidligere: utyske/drebble

#14

22. mar. 2012 10:32

Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk

#15

22. mar. 2012 10:42

Det skal de bare ikke have lov til.

Valar morghulis

#16

22. mar. 2012 10:54

Jeg gad virkelig godt vide hvilke biografer de folk, der står bag denne slags nyheder kommer i! Der hvor jeg kommer mest (Biocenter Kolding) er det værste jeg har været udsat for knitren med slikposer og popcornsbægre - og det er i min verden altså bare et nødvendigt onde i biffen! :-)

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#17

22. mar. 2012 10:54

Hvis de gerne vil have lov til at se film som der hjemme...SÅ SE FILM DER HJEMME!!!

Man tager sku da i biografen for at se film, ikke for at chatte og stene facebook, hvad bliver det næste, at de vil have bar og launge så de også lige kan få sig en lille skid på, for det gør de jo også der hjemme, og nu vi er i gang, kan vi så ikke også få lov til at lytte til musik imens....

Hvis man ikke er i stand til at koble fra i 2 timer uden at "død og pine" skal tjekke en fucking SMS, det kunne jo være Ditte siger noget sjovt, og jeg skal for guds skyld ikke miste nogen facebook venner mens jeg er her inde. Så hold jer væk, se filmen der hjemme, i henter den med 95% sikkerhed ulovligt af lige vel.

Galleudladning slut...

‎"My cock just passed away - I was wondering if I could bury it inside you?"

#18

22. mar. 2012 11:01

Er det fordybelsen den er gal med hos dagens unge????Thomas E. Nielsen (#5)

Det er det helt sikkert. De kan ikke holde koncentrationen i længere tid ad gangen. Det er sgu helt deprimerende.

Når jeg er i biffen holder jeg telefonen på lydløs, men tændt - jeg har små unger og bliver nødt til at være på stand-by hvis en af dem bliver syge og barnepigen skøjter rundt i opkast...cluq (#10)

Det er den eneste grund jeg kan acceptere. Resten skal bare holde lortet slukket eller lødløs i lommen.

So, at last we meet for the first time for the last time.

#19

22. mar. 2012 11:06

Jeg forstår godt, at der er mennesker, der har deres mobil tændt af ren og skær nødvendighed eller mulig nødvendighed, som f.eks. #10, men hvis man lader det være op til den enkelte biografgænger, hvornår det er "nødvendigt"... så falder det hele sammen.

I cluqs tilfælde bør en person med mobilen tændt så også sidde yderst i salen, hvis det ER så vigtigt at være i kontakt, så man kan komme ud og snakke i stedet for at sidde i midten og møve sig igennem 10 folk, fordi man har sat sig åndssvagt. Så skal der foregå en prioritering.

Jeg har læst om en biograf i Amerika, der enten har eller vil have en sal, hvor det er tilladt at sms'e under filmen.

Men jeg synes, at det er ganske enkelt forfærdeligt. I forsøget på at drage betalende gæster ind, så giver man ind til deres manglende disciplin. En af grundene til at jeg godt kan lide at besøge andre steder, som f.eks. en biograf er, fordi jeg godt kan lide at være et sted, hvor der er standarder. Jeg betaler en pris for at få noget særlig godt.

Hvis biografen nu formindsker kvaliteten ved at lade unge skrive sms eller gå på facebook, så bør billettens pris også ryge med ned. Sker det mon? Nej, fordi det er jo det, "vi" gerne vil have...

Mit højeste ønske er stadigvæk, at alle biografer var som "The Alamo Draft House".

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#20

22. mar. 2012 11:10

Forstår simpelthen ikke behovet for at gå i biffen og sms'e.
men jeg er en gammel nar åbenbart.

Det giver ikke mening som mange også skriver her man ikke kan tilsidesætte venner og veninder i 2 timer nu man er røget i biffen, køb den på dvd hvis det ikke kan vente 2 timer.

Helr seriøst vil jeg overveje at droppe at se film "DE UNGE" ser hvis det bliver en mulighed at sms'e i biffen

# 19 enig, begynder man at tillade små ting så går folk all in og pludselig er der ingen grænser for hvor dårlig stil man kan udvise.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#21

22. mar. 2012 11:12

Jeg var inde og se Hunger Games i går hvilket der var en del unge teenagepiger inde og se, men vi sad på række 5, så jeg skal ikke ku' sige om der blev sms'et. De sad alle bag os. Der var dog forholdsvis stille foruden de gange hvor folk grinede.

"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

#22

22. mar. 2012 11:12

Hvad blev der af at biograferne kunne blokere mobil-signaler, så snart man kom ind i salen? Det ville da være fantastisk! Men så ville der nok komme en masse klager fra alle dem, der ikke kan finde et signal. Haha! ååhh.. jøsses. Hvis man ligefrem keder sig eller hellere vil checke sin mobil, så kan man vel ligeså godt skride udenfor.

Noget andet jeg ikke forstår, er folk der konstant kigger på uret under filmen?? Du ved, at du skal sidde i mørket i 1½-2 timer, så wtf?! Hvis filmen keder dig, så gå.

"Do, or do not. There is no try".

#23

22. mar. 2012 11:23

Undersøgelsen viser at blandt 750 sociale netværksbrugere i alderen 13-49, er størstedelen af de 18-35-årige idioter. Sådan kan man også se på undersøgelsen :)

#24

22. mar. 2012 11:34

Hvad blev der af at biograferne kunne blokere mobil-signaler, så snart man kom ind i salen?x marks the spot (#22)

Er der ikke noget med at det er ulovligt?

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#25

22. mar. 2012 11:40

Hvis dette bliver standarden fremover, bliver mine film set i hjemmebiografen, medmindre man kan sende sin SMS med skærmen slukket.

End of discussion.

Hvis man tager i biografen, er det for at se (hvad man regner med er) en god film. Jeg brækker mig over, at alt skal være "socialt".

#26

22. mar. 2012 11:49

Jeg kaster typisk slik efter dem, som irriterer mig med deres mobiltelefoni. Dog ikke det bedste slik, men hvis jeg har en Matador Mix, så en af de lakridser jeg ikke er så glad for.

Hvis jeg får en ny kæreste, som godt kan lide at have sin mobil tændt eller kigge på den, så ved jeg ikke, om det forhold vil holde. :)

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#27

22. mar. 2012 11:51

Jeg kaster typisk slik efter dem, som irriterer mig med deres mobiltelefoni. Dog ikke det bedste slik, men hvis jeg har en Matador Mix, så en af de lakridser jeg ikke er så glad for.the_paki_don (#26)

Lakridserne er sgu da det bedste! Man kaster de dårlige æg! De slår også hårdere.

#28

22. mar. 2012 11:54

Fagre nye lorteverden

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#29

22. mar. 2012 11:59

Folk burde skydes på stedet, hvis de tænder for mobilen. Sådan. Jeg oplever heldigvis ikke den store uro her i jylland (struer, ålborg, thisted hvor jeg ser filmene) men indimellem hænder det da af forskellige varienter. Mobilen er klassisk fra snotdumme unge mennekser, der bare skal sættes på plads - ved udgangen efter filmen ;)

#30

22. mar. 2012 12:02

Jeg oplever heldigvis ikke den store uro her i jylland (struer, ålborg, thisted hvor jeg ser filmeneBabo84 (#29)

Nej, indimellem må det være en velsignelse at leve så langt fra hvor tåbelige trender skabes!

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#31

22. mar. 2012 12:05

Viser ca. mig når folk hiver deres telefon frem i biffen:
http://www.youtube.com/watch?v=6pVQ9Q-AfRc

#32

22. mar. 2012 12:08

Det sku vel aldrig være vores kære ven Hank Moody i aktion 8-)

Har ikke set klippet endnu, men gætter på det er den scene.

J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#33

22. mar. 2012 12:10

Viser ca. mig når folk hiver deres telefon frem i biffen:
http://www.youtube.com/watch?v=6pVQ9Q-AfRcMoog (#31)

...haha, ja - det er sgu så sjovt :)

>>> Alamo Drafthouse for the win: http://www.youtube.com/watch?v=xnrlVjM715Y

Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk

#34

22. mar. 2012 12:16

Da jeg var teenager tilbage i 90´erne, gik jeg & en af mine gode venner i biffen cirka 3 gange om måneden.

Men p.g.a. holdninger & opførelse som i artiklen, er det efterhånden blevet reduceret til 3 gange om året nu...

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

#35

22. mar. 2012 12:20

Løsningen er vel bare at holde sig fra mainstream-biografer, vil jeg mene. :)

Tidligere: utyske/drebble

#36

22. mar. 2012 12:21

Sikker på Hawaii bio ikke har samme problem.

J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#37

22. mar. 2012 12:32

Løsningen er vel bare at holde sig fra mainstream-biografer, vil jeg mene.utyske (#35)

Ja jo, men når nu nærmeste ikke mainstream biograf ligger 130 km og ca. 300 kroner væk i transport, så er det da vist nemmere sagt end gjort:-) Og det kunne jo også være jeg gerne også så en mainstram-film af de helt store, uden at ville have oplevelsen ødelagt.

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#38

22. mar. 2012 12:40

Ja jo, men når nu nærmeste ikke mainstream biograf ligger 130 km og ca. 300 kroner væk i transport, så er det da vist nemmere sagt end gjort:-) Og det kunne jo også være jeg gerne også så en mainstram-film af de helt store, uden at ville have oplevelsen ødelagt.Thomas E. Nielsen (#37)

Der er jo også nogle åbenlyse løsninger til en uheldig geografisk placering. :)

Tidligere: utyske/drebble

#39

22. mar. 2012 12:44

#35

Det kan ikke være en holdbar løsning, at mennesker med dårlige manerer skal diktere de ordentlige menneskers biografvaner. Men jeg tænker, at du joker, men det synes lidt at være holdningen hos dem, der før har besøgt biografen oftere, at man giver op.

Det synes jeg er en fiasko for biograferne, at de ikke tør mande sig op og skabe ordentlige rammer og omstændigheder for dem, der faktisk elsker filmene og fedter for dem, som bare ser dem for at fordrive tiden.

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#40

22. mar. 2012 12:47

Der er jo også nogle åbenlyse løsninger til en uheldig geografisk placeringutyske (#38)

Og nogle begrænsende økonomiske og personlige hensyn. Det burde i øvrigt være nødvendigt at vi alle skulle rykke sammen i KBH eller en anden af de få større danske byer, for at finde en biograf man kan nyde en film i. Folk burde sgu have lidt dannelse og god gammeldags opdragelse;) Men via min erfaring igennem mit arbejde har jeg i mange år påstået at folk bliver mere og mere egoistiske og kan kun tage hensyn til hvad de selv vil/gider og lyster.

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#41

22. mar. 2012 12:50

Nå men så gider jeg sgu ikke gå i biffen mere.

Hold kæft hvor findes der mange hjernelamme mennesker nu til dags.

#42

22. mar. 2012 12:56

Jeg var til The Hunger Games gllapremieren og der blev advaret imod at have tændte mobiler siden de optog med night-vision (eller hvordan man nu staver det) også hørte jeg en dum iPhone lave en alarm, men der skete heldigvis intet. Hvis nogen havde hørt det havde filmen været stoppet.

The Movie Nerd is here...

#43

22. mar. 2012 12:59

Jeg er 27 og er stærkt uenig med nyheden. Når jeg er i biografen er det da for at nyde en film i dens fulde pragt, god lyd, stor skærm, ren fordybelse, men da kan man ikke hvis der er lys/vibrator/bip rundt om i biografen. Knitren kan jeg i nogen grad abstrahere fra.
På vej ud ad salen, kan man også tit høre den slags folk brokke sig over at filmen ikke gav mening - det kan jeg da godt forstå, hvis de sidder med hovedet begravet i en telefon...

Længe leve folks narcissisme og/eller mangel på fokus - not!

#44

22. mar. 2012 13:00

#35Det kan ikke være en holdbar løsning, at mennesker med dårlige manerer skal diktere de ordentlige menneskers biografvaner. Men jeg tænker, at du joker, men det synes lidt at være holdningen hos dem, der før har besøgt biografen oftere, at man giver op.the_paki_don (#39)

Jeg joker skam ikke. Dem der smider flest penge i kassen, er jo dem der dikterer forholdene.

Filmnørder er en minoritet og hvis den "casual" biografgænger er dem der smider flest penge i kassen, hvilket de sikkert er, fordi det er dem der ser "Anja og Viktor", "Transformers" og andre film, der er sat stort og op og skal tjene mange penge hjem.

Og nogle begrænsende økonomiske og personlige hensyn. Det burde i øvrigt være nødvendigt at vi alle skulle rykke sammen i KBH eller en anden af de få større danske byer, for at finde en biograf man kan nyde en film i.Thomas E. Nielsen (#40)

Hvem taler om København? :)

En løsning kunne jo være at lade være med at se filmen i biografen, film er jo et tilbud om underholdning, ikke en menneskeret - som skrevet ovenfor, så dikterer flertallet jo forholdene.

Hvis man ikke kan lide forholdene og biografejeren ikke er lydhør, hvis man klager over disse forhold, så ville en åbenlys løsning for mig da være, bare at vente nogle måneder, importere filmen fra udlandet og så se den i hjemmebiografen i stedet... en løsning, jeg alligevel bruger i langt de fleste tilfælde, til trods for, at jeg bor relativt tæt på biografer, der ikke kun taler til mainstream-publikum.

Og mht. geografi i det hele taget, er der jo fordele og ulemper, uanset hvor man bor.

Tidligere: utyske/drebble

#45

22. mar. 2012 13:06

Viser ca. mig når folk hiver deres telefon frem i biffen:
http://www.youtube.com/watch?v=6pVQ9Q-AfRcMoog (#31)

Owned by The Believer!!

The Movie Nerd is here...

#46

22. mar. 2012 13:08

Hvem taler om København?utyske (#44)

Du bemærkede godt, at jeg skrev

eller en anden af de få større danske byerThomas E. Nielsen (#40)

right:)

En løsning kunne jo være at lade være med at se filmen i biografenutyske (#44)

Hvis du læser mit første indlæg, så er det netop også hvad jeg påpeger jeg gør mere og mere. Derfor vil jeg da have lov til at brokke mig (se, det anser jeg nemlig for en menneskeret;) Og uanset hvem der dikterer og der giver jeg dig ret, så finder jeg det stadig kritisabelt at udviklingen går i den retning.

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#47

22. mar. 2012 13:12

Du bemærkede godt, at jeg skrevThomas E. Nielsen (#46)

Du bemærkede godt, at det er rent flueknepperi i sammehængen, ikke sandt? :)

Derfor vil jeg da have lov til at brokke migThomas E. Nielsen (#46)

Brok dig alt hvad du har lyst... :)

Tidligere: utyske/drebble

#48

22. mar. 2012 13:12

Du bemærkede godt, at det er rent flueknepperi i sammehængen, ikke sandt? utyske (#47)

Nej, men nu du siger det, kan jeg godt se at det er det du gør;)

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#49

22. mar. 2012 14:09

Det er så meget en troll nyhed. Jeg nægter simpelthen at tro at det er sandt.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#50

22. mar. 2012 14:10

Så vil jeg satme også have lov til at ryge inde i biografen!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger