Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

1. feb. 2018 16:06

Den meget kritik er fuldt ud fortjent.

Man kan jo håbe på at kritikken fra mange fans kan få Disney til at tage Rian Johnson af den nye trilogi eller i det mindste få den styret bedre ind så Star Wars universet ikke fuldstændig spoleres.

#2

1. feb. 2018 16:39

Man kan jo håbe på at kritikken fra mange fans kan få Disney til at tage Rian Johnson af den nye trilogi eller i det mindste få den styret bedre ind så Star Wars universet ikke fuldstændig spoleres.MystiskeMox (#1)

Tror nu både Lucasfilm og Kathleen Kennedy er tilfreds med hvad Rian har leveret, ellers havde de ikke givet ham mulighen for at lave en ny trilogi. Det sagt så skal Disney eller Lucasfil ikke lade sig diktere af fans der har fået ondt i maven. De skal gøre netop ligesom de synes er bedst for franchisen.

#3

1. feb. 2018 23:28

Den meget kritik er fuldt ud fortjent.

Man kan jo håbe på at kritikken fra mange fans kan få Disney til at tage Rian Johnson af den nye trilogi eller i det mindste få den styret bedre ind så Star Wars universet ikke fuldstændig spoleres.MystiskeMox (#1)

Mon ikke Ryan har skrevet kontrakt på den nye trilogy?
Så det er måske forsent for Disney lol

#4

1. feb. 2018 23:52

Tja, denne opening crawl er da mere interessant end hvad vi fik i TLJ. Det bliver bare svært at spinne den næste film i en mere positiv retning. Vi har ikke brug for en Ny "Rebel Alliance", men det mente Disney åbenbart. Den tredje film i sagaen bliver nok den film i den nye trilogi, hvor jeg går ind med laveste forventninger af de nye film, men så er der til gengæld også en mulighed for at det bliver den film, der står for den største positive overraskelse.

#5

2. feb. 2018 22:24

Jeg synes det er enormt tydeligt, at Nerdist' opening crawl netop tager pis på alle de "fans" der konstant brokker sig over de nye tiltag i Star Wars universet. Så jeg ville påstå at de er humoristisk enige med Rian Johnson. Er The Last Jedi en perfekt film? Nej. Har den store slemme Disney ødelagt alt der er godt og elskeligt ved Star Wars universet, og smidt elementer ind som overhovedet ikke giver mening? Stadig nej. Jeg er en livslang fan, og selvom jeg skulle tænke godt og grundigt over filmen efter jeg så den første gang (for ja, den er anderledes på mange punkter), så kan jeg slet ikke se hvordan såkaldte fans kan få deres pis så meget i kog. Og størstedelen af kritikpunkterne synes jeg sagtens kan forsvares og forklares. Det hele giver mening i mit hoved og mange andres, og det er i min optik kun udførelsen man kan brokke sig over. Så om man kan lide filmen eller ej, er helt op til en selv. Det er en smagssag. Den her video tager pis på de folk der ikke kan stilles tilfreds med noget som helst, og som bare vil have nemme løsninger og fanservice. Og hvis det er det du vil have, er det også helt okay. Men lad være med at kritisere andre for at have en anderledes mening, bare fordi du ikke fik din vilje. Jeg har aldrig oplevet så meget had blandt Star Wars fans, og det er IKKE Rian Johnsons eller Lucasfilm/Disney/Kennedy/Abrams osv skyld. Vi har alle forskellige tilhørsforhold til det her univers, og vi har alle forskellige meninger om, hvad der kunne være interessant/fedt at se videre frem. Men én ting har vi tilfælles, og det er en kærlighed for Star Wars i alle mulige afskygninger. Kærlighed for de originale film, prequels, bøger, comics etc. Kan vi ikke bare fokusere på det ting vi kan lide? Og så lægge den her negative tone langt væk.. det skaber kun mere had, og det er DET der kommer til at ødelægge Star Wars for alle i sidste ende.

#6

3. feb. 2018 08:59

#1 Helt enig, det er os som Star Wars fans den er galt med i den lange ende. Ja filmen er ikke perfekt, men det er der sådan set ingen film der er.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger