Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 204

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  50%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  5%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  3%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

3. nov. 2017 14:15

Det er ved at være absurd teater med alle de ikke beviste anklager.. Amerikanerne og svenskerne er så bonerte at det er et under de overhovedet kan få børn.
Mænd skal godt nok til at passe på med at kontakte kvinder,og det bliver vel snart sådan at de 2 køn udelukkende mødes via dating apps,så begge parter ved hvad de går ind til..
Imponerende som menneskeheden ser ud til at blive dummere og dummere.

#2

3. nov. 2017 19:35

Ville en Olivia Munn, som er ved at blive rimelig kendt, gå ud og fyre en løgn af for sin egen vindings skyld?

#3

3. nov. 2017 21:15

Ville en Olivia Munn, som er ved at blive rimelig kendt, gå ud og fyre en løgn af for sin egen vindings skyld?BlackJesus (#2)

Hvorfor ikke? Det er dog ikke det der er problemet,men at WB vælger at droppe et produktionsselskab fordi stifteren MÅSKE har gjort noget. Det er latterligt.
Og hvis alle de her "krænkede" personager havde fremsat eller meldt individerne da det SKETE,og ikke mange år efter,ville jeg tro mere på det..
Der er INGEN beviser på noget er foregået,men det er man ligeglad med,for berømthederne er jo guder i dag..
Husk nu, there is no such thing as bad press.. Og at Olivia Munn vælger at stå frem nu,kan kun gavne hendes karriere,fordi hun nu fremstår som en "metoo" med på bølgen stærk kvinde..

Lad os antage at hun havde anmeldt det da det skete,så ville hun måske have stoppet en liderbasse INDEN det gik ud over flere,men nej,nu er der en chance for at blive mere kendt,så man hopper lige med på vognen,og det betyder ikke noget at man måske kunne have forskånet andre for samme tur,eller værre.. Det lugter langt væk af publicity,intet andet..

Husk på at ALLE skuespillere er opmærksomhedssøgende kæmpe egoer,der lyver for at tjene til dagen og vejen. Så at sætte sig ind i et "offers" mindset er jo ikke noget problem for en skuespiller..

#4

3. nov. 2017 21:27

#3 tænker det nok er lidt mere indviklet end det ;)

#5

4. nov. 2017 09:00

Tænker bare kvinderne skal være glade for de er blevet til noget.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

6. nov. 2017 01:54

Det kan godt være at nogle eller alle af kvinderne taler sandt, men der er fuldstændig sindsygt hvordan konsekvenser af sådan et omfang kan finde sted, udelukkende baseret på ‘rygter’, indtil det modsatte er bevist.
Kvinder har en ubeskrivelig hjernedød magt over mænd. Enhver kvinde kunne komme og påstå at jeg havde forgrebet mig på hende, og det ville ødelægge mit privat liv lige så vel som mit professionelle liv, og hvis jeg så endelig kunne finde beviser imod det, er der selvfølgelig ingen der vil lytte, for det er jo ikke noget der sælger, det bliver derfor ikke delt offentligt og dermed vil min potentielle skæbner være et fedt, skaden er sket. Jeg gad godt vide hvor mange gange det går sådan.. Syg verden vi lever i.
Får mig helt til at tænke på ‘Jagten’.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger