Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 46

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  37%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

18. feb. 2016 16:32

Den kommer *ikke* til at hedde "Wolverine 3" eftersom Fox ikke længere anerkender X-Men Origins: Wolverine.

Den kommer sikkert til at hedde The Wolverine 2 eller The Wolverine: Undertitel. Men bestemt ikke Wolverine 3.

#2

18. feb. 2016 16:43

#1 Det har du helt sikkert ret i. Men det kalder vi den, indtil Fox offentliggør titlen. Tror nu alligevel nok, at Fox anerkender den første Wolverine (mon ikke de tager mod pengene, når der sælges en sjælden dvd-skive?), men det er korrekt, at de ser bort fra den i deres filmunivers.

#3

18. feb. 2016 16:43

Dobbeltpost.

#4

18. feb. 2016 19:10

Fed fed nyhed. Tegneserierne er jo generelt pisse voldelige. Selv i Spider-Man serien er det ikke unormalt at der ryger lemmer til højre og venstre. Spidey selv bliver også lemlæstet for grumt, med blod over det hele. Superheltefilm har selvfølgelig en stor mindreårig fanskare som gjorde det oplagt at mindske volden, men med den endeløse strøm af film i genren vil vi sgu gerne have noget mere med R nu tak, og det lader til at Deadpool har givet bolden op. :)

#5

18. feb. 2016 19:25

Tror ikke folk skal sætte deres næser op efter alle alle vil begynde at gøre det her. Først og fremmest går de efter at ramme bredt, for det er det der er flest penge i.

#6

18. feb. 2016 21:46

Tror ikke folk skal sætte deres næser op efter alle alle vil begynde at gøre det her. Først og fremmest går de efter at ramme bredt, for det er det der er flest penge i.Geekalot (#5)

Det er jo ikke fordi Deadpool ikke tjener penge.

"...Ryan Reynolds' antihelt Deadpool har netop slået flere rekorder i hjemlandet..."

"...20th Century Fox har samtidig haft sin største åbning nogensinde. Star Wars: Revenge of the Sith havde rekorden med $108,4 mio., men for at være fair var det over tre dage. 'Deadpools' fire dage lange weekend estimeres til at ramme over $150 mio...."

http://www.kino.dk/nyheder/2016/02/deadpool-smadrer-billetlugerne

#7

18. feb. 2016 21:46

James Gunn for tre dage siden på Facebook:
"So, over the next few months, if you pay attention to the trades, you'll see Hollywood misunderstanding the lesson they should be learning with Deadpool. They'll be green lighting films "like Deadpool" - but, by that, they won't mean "good and original" but "a raunchy superhero film" or "it breaks the fourth wall." They'll treat you like you're stupid, which is the one thing Deadpool didn't do. "

Han er synsk.

#8

18. feb. 2016 22:03

#6 ja, men du vil aldrig komme til at se The Avengers som R rated. For det vil de miste penge ved. Det virkede ved Deapool for han er sådan. De kan prøve det ved Wolverine, for det er lidt en blandet succe, hans "standalone film" Det kan være det vil rede den, men tvivler. Tror ikke man skal forvente mange r rated superhelte film, ud over Deadpool.

#9

19. feb. 2016 00:32

Lad os endelig prioritere grafisk vold over indholdet. Skriv bedre manuskripter. Det ville have været en federe nyhed!!

#10

19. feb. 2016 06:25

Fedt nok at der ikke skal tænkes på laveste fællesnævner, eller laveste alder.
Syndes det er meget rimligt at man laver nogle film for det mere voksne publikum

#11

19. feb. 2016 06:51

Er temlig ligeglad med om en film er R rated eller den er sat til 14-16 år. For mig handler det om filmen er god.

#12

19. feb. 2016 11:46

#10 #11 Selvfølgelig skal filmene også være gode, det er jo ikke fordi vi siger "yes! mega blodigt, fuck manuskriptet".
Det jeg synes er vigtigt, er at være tro mod sit originale materiale. I Marvels tilfælde har de, ved overgangen fra blad til film, ændret ret meget ved den overordnede tone, ved at nedskære mængden af vold.

#13

19. feb. 2016 12:57

X-Men syntes ikke der er så anderledes, de eneste jeg kan se det kan gå ved, var et evt reboot af Blade også i de Deadpool film. Og de andre "Avengers" og dem, gør de der hvert fald ikke ved, for Disney køre den sikre vej, som jeg personligt godt kan lide de køre.

#14

19. feb. 2016 14:03

Må sige at jeg tvivler på om det er nogen god ide. Bare fordi Deadpool blev R-rated, og er en succes, er det ikke ensbetydende med, at andre kan gøre kunsten efter. Jeg tog ikke ind og så Deadpool, pga. vold og sex. Jeg tog ind og så Deadpool, pga. jeg forventede en hylende morsom film, med en masse sjove scener, sarkastiske jokes osv. Det fik jeg og mere til.

Se spoiler >>

Scenen hvor Ajax/Francis stikker af fra Deadpool oppe på broen. Det ansigt Deadpool laver, og efterfølgende hvor han brækker arme og ben, samt går som en dinosaur, jeg var uden at overdrive bogstavligt talt ved at få mit slik galt i halsen. Det samme tror jeg de 280 andre jeg så filmen med også var, og jeg var fandeme nød til at tørre øjne for latter tåre.

Hvis de kan gøre Wolverine 3 ligeså hylende morsom som Deadpool, afgjort så er det en god ide. Men vi ved alle godt at Wolverine aldrig kan være lige så morsom som Deadpool.

#15

19. feb. 2016 14:22

Dobbelt post

Morten, kan jeg få dig til at sætte "spoiler teksten der handler om følgende, den blev åbenbart fjernet da jeg rettede opslaget tidligere, og opdager det først nu.

Beklager meget, hvis nogen har nået at få en spoiler, inden det er blevet rettet.

Der er tale om denne tekst Morten:
Se spoiler >>

Scenen hvor Ajax/Francis stikker af fra Deadpool oppe på broen. Det ansigt Deadpool laver, og efterfølgende hvor han brækker arme og ben, samt går som en dinosaur, jeg var uden at overdrive bogstavligt talt ved at få mit slik galt i halsen. Det samme tror jeg de 280 andre jeg så filmen med også var, og jeg var fandeme nød til at tørre øjne for latter tåre.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger