Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 45

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  38%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

13. nov. 2017 17:04

Hmmm... det lyder da noget mystisk?

"Hverken Gal Gadot eller Brett Ratner har ønsket at kommentere historien - Warner Bros. benægter den."

Så det er rent rygter, for man ved ikke om hun rent faktisk har stillet sådan et krav, eller om hun overhovedet kan? Det er da sandsynligt at hun ikke har kontrakt på flere film da man ikke turde satse på det med første film og derfor ikke havde skrevet instruktøren op til mere end en film. Det er så bare det om der alligevel ikke er skrevet en kontrakt med hende allerede?

Samtidigt, så hvis det er rigtigt og hun hopper fra her, så er jeg ret sikker på at det ville blackliste hende i Hollywood. Er ret sikker på at man ikke vil bruge hende hvis man anser hende som utilregnelig på denne måde. Det ville da ikke ligefrem gavne metoo kampagnen på nogen måde, da der ikke er mulighed for at fjerne ham som en del af filmen.

#2

13. nov. 2017 17:05

Øv. Springer over Wonder Woman 2 så.

Støtter generelt ikke skuespillere, kvinder som mænd, i alle farvertilfælde, høje som lave, osv, der springer retssalen over, men går direkte til domsfældelse, på folkedomstolens skafot.

I det tilfælde er man, i dette tilfælde, blot en fruentimmer der overskygger det væsentlige. Nemlig at Hollywood har et problem. Men man er uskyldig til det modsatte er bevist

#3

13. nov. 2017 18:17

#2 altså er enig men der er jo stadig ikke tale om noget, man går i retssalen med (i de fleste tilfælde af metoo anklagerne i hvert fald) hvad foreslår du så i de tilfælde ? at man kan gøre hvad man vil fordi der ikke er noget at gå i retssalen med ?

#4

13. nov. 2017 18:30

Hvem skal ellers afgøre hvem der er skyldig? Man kunne påstå at nogen af Metoo, bare har et horn i siden på nogen andre?

En anklage er ikke en dom. Ikke i det samfund jeg vil kendes ved ihvertfaldat.

Disse folk, der bliver ramt af disse anklager, får smadret deres karrierer, familier osv. Udelukkende på en andens ord. Og hvad gør deres ord mere valide, end den anklagede? Hvis det ikke er et skråplan, så ved jeg ikke hvad det er....

#5

13. nov. 2017 18:35

#4 tja det er jo netop en personlig vurdering, der er jo intet kriminelt foregået, så medmindre nogen sagsøger personligt at der jo intet retsmæssigt at komme efter.

folk må bruge deres sunde fornuft, og når der er så dukker tonsvis af sager op, om en enkelt person, stiger sandsynligheden nok.

men livet har masser af konsekvenser uden en domme, hvis du boede sammen med en, og du glemte din pung i lejligheden, med 100 kr i og ingen andre var i den end den person, og de 100 kr var væk når du kom tilbage, ville man jo nok også gå ud fra at den person havde taget dem, og alt efter hvem man er ville det have en form for konsekvenser, på trods af der ingen mulig måde er at bevise det på, eller nogen dom.

der er vidne udsagn, så må man selv afgøre om de er troværdige eller ej.

så er der jo også hele uskyldig dømt tingen, hvilket der jo sker mere end nok af til at, domstol eller ej man bliver nød til at bruge sin fornuft.

men at sige at alt skal gennem en domstol, er ikke det samfund vi har, nogensinde har haft, eller nogensinde vil få, om du vil kendes ved det eller ej ændre ikke rigtig på det :)

#6

13. nov. 2017 19:10

Altså rygter om rygter ....

#7

13. nov. 2017 19:17

så man er kun et dumt røvhul hvis en domstol har dømt en sådan? Brett Ratner har sagt og gjort nogle virkeligt ubehagelige og nedværdigende ting især om Ellen Page men også flere andre, så enhver er vel i sin ret at nægte at samarbejde med røvhullet uanset dom. personligt ville jeg sgu heller ikke arbejde med ham, og jeg er ikke engang en kvinde.

#8

13. nov. 2017 21:13

#4 - Måske har nogen af #MeToo'erne et horn i siden på de anklagede, men indtil videre lader det blot til, at en anklage åbner op for mange, mange andre lignende anklager.. Og er der så mange, som skulle have et horn i siden på samme person?

Olivia Munn beskrev sin oplevelse med Brett Ratner, som ikke blev nævnt af hende dengang, tilbage i 2010.

#5 - Der er intet kriminelt foregået? Jeg synes, at masser af de offentliggjorte historier forekommer som potentielt strafbare.

Politiet i New York skal være tæt på at anholde Harvey Weinstein for voldtægt... Så der må under alle omstændigheder være mistanke om noget kriminelt.

---
Hvis den her historie passer, så er det vel langt hen af vejen Warner Bro's egen skyld. De turde ikke satse på en kvindelig superhelt som hovedrolle, og lavede derfor kun aftaler for WW1. Og nu står man så sjovt nok med en dårlig hånd, når der skal forhandles aftaler for de næste film.

#1 - Hvis Gal Gadot ikke har skrevet under på kontrakt for 2'eren, hvorfor skulle det her så blackliste hende? Jeg tror omvendt, at det vil gøre hendes stjerne endnu større.

#9

13. nov. 2017 21:16

#8 som sagt i #3 var det de fleste af sagerne ikke noget strafbart, følte ikke det var nødvendigt at blive ved med at gentage set samme, da det var tydeligt for folk i samtalen at det var ting der ikke var voldtægt og den slags der var tale om :)

ud over det ganske enig

#10

14. nov. 2017 07:13

#9 - de fleste af Brett Ratners sager eller de fleste af #MeToo-sagerne?

Jeg er enig så langt, at grimt og upassende sprogbrug sandsynligvis ikke er kriminelt, men jeg tænker, at selv Louis CK’s opførsel kunne være strafbar. Særligt i amerikansk strafferet.

#11

14. nov. 2017 09:23

#10 #MeToo-sagerne

tja finder vi forhåbentlig snart ud af :)

#12

14. nov. 2017 12:49

#2 Jamen så gør du jo netop det samme, for det er på ingen måde bekræftet at hun har sagt dette eller krævet det.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger