Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 198

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  52%
 • Taken
  37%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

2. jun. 2016 17:00

Nej, lad os nu for pokker holde en pause fra Mystique. Der findes også andre spændende mutanter end Mystique, Wolverine og Magneto... og især Mystique har allerede haft en meget større rolle end hun burde have. Lad os da holde en pause fra hende.

#2

2. jun. 2016 17:33

Jeg syntes faktisk ikke Jennifer Lawrence spiller Mystique særligt godt. Jeg kunne langt bedre lide den gamle mystique fra de gamle X-men film. Jeg kan ikke lige huske hendes rigtige navn.

#3

2. jun. 2016 17:44

Jeg syntes faktisk ikke Jennifer Lawrence spiller Mystique særligt godt. Jeg kunne langt bedre lide den gamle mystique fra de gamle X-men film. Jeg kan ikke lige huske hendes rigtige navn.Eraz (#2)

Det er Rebecca Romijn du tænker på. Jeg ville da også mene at hun spiller Mystique bedre end Jennifer Lawrence, men det så også min egen mening.

#4

2. jun. 2016 19:10

Er med på team Rebecca Romijn.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#5

2. jun. 2016 23:52

#4 Same.

#6

3. jun. 2016 00:48

Er der over hovedet nogen som synes Lawrance spiller Mystique bedre end Romijn?

Føles for mig som om at de har ændret en del mere end de burde på Mystique i alle de nye film. Det kan da vel kun være opdigtet det tætte forhold med Professor X og Mystique? Jeg mener, de voksede da ikke op sammen i nogen comics.

Kan bedre li hende som den onde kolde Mystique, men First Class prøvede at gøre hende mere til et blødende hjerte end en kold hævner.

Synes hun havde en del fede scener i de første X-Men film og efter First Class var de da også okay, men synes ikke de var helt så gode. Har godt nok ikke set Apocalypse endnu, hvis den overhovedet er kommet, men kunne nu bedre li Mystique da hun var mere... mystisk :P

#7

3. jun. 2016 00:49

Hov, billedet Filmz bruger er da også den første Mystique...

#8

3. jun. 2016 00:51

He, jeg er også klart på Team Romijn.
Hos Collider snakkede de om, at man let kunne mærke at J-Law ikke gider rollen længere.

#9

3. jun. 2016 08:35

Personligt synes jeg bare de skal skrue ned for brugen af Mystique helt generelt - uanset skuespiller. I tegneserierne mindes jeg godt nok ikke, at hun var så pokkers vigtig en person, og derudover synes jeg ikke, at hun er så interessant.

Så nej - et spin-off med hende bliver uden mig.

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#10

3. jun. 2016 16:04

#8

Men hun gider til gengæld nok godt det, der følger med: $$$

Og ja, jeg troede da netop, hun hed Mystique, fordi der var noget mystik over hende og hvem hun er. Hvis de bliver ved med at overforbruge hende, så er der da ikke meget mystisk og mystik tilbage over hende.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#11

3. jun. 2016 20:07

#8

Men hun gider til gengæld nok godt det, der følger med: $$$

Og ja, jeg troede da netop, hun hed Mystique, fordi der var noget mystik over hende og hvem hun er. Hvis de bliver ved med at overforbruge hende, så er der da ikke meget mystisk og mystik tilbage over hende.Driver (#10)

Nemlig, i serien kørte de meget på at man ikke rigtigt vidste hvem hun egentlig var, og hvornår hun lod som om og hvornår det var noget hun mente. Mener der var noget med at hun vidst var mor til en af de X-Men i en af serierne, er ikke sikker på hvem, og ved så ikke om man fandt ud af om det var rigtigt. Så at give Mystique af alle en baggrunds historie hvor man ved hvordan hun voksede op, hvad hendes rødder var og nærmest kende alt om hvordan hun blev til, det fjerner da alt mystikken om hende. Synes så også den historie de har givet hende slet ikke passer til hende som den karakter hun er i X-Men ellers.

Synes generelt det er underligt den retning de er gået med Mystique. Vil også mene hun er en af de mindre interessante, og det som var interressant ved hende har de så sådan set ødelagt / fjernet.

#12

4. jun. 2016 11:17

#11

Hun fik et barn med Sabeltand / Sabretooth, var mor til Nightcrawler og blev fostermor til Rogue. Og over 100 år gammel i øvrigt.

#13

5. jun. 2016 01:16

#11

Hun fik et barn med Sabeltand / Sabretooth, var mor til Nightcrawler og blev fostermor til Rogue. Og over 100 år gammel i øvrigt.Dj Kold (#12)

Yikes. Vidste godt det med Rogue, bare ikke at hun var fostermor. Hvis hun også er 100 år i serien, som vidst egentlig ligger åbent, så kunne det da åbne for noget mystik omkring hende stadig.

#14

6. jun. 2016 10:16

Wow, det er da noget af en ændring i forhold til tegneserierne. Jeg har aldrig læst tegneserierne, kun udelukkende set filmene, hvor der ikke lige er det store mystiske over hende

De vil måske stadig have muligheden for at give hende den korrekte historie ved at vise at den lille blå pige hun var i First Class egentligt bare var endnu en af hendes forklædninger (kan hun forklæde sig som en yngre version af sig selv?) bare for at blive venner med Xavier af en eller anden grund. Det tvivler jeg dog kommer til at ske

Hvis de ikke går en overraskende retning med en film om hende og hendes historie, så bliver det nok ikke særligt interessant

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger