Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

23. may 2017 18:20

Virkelig? Og det er ikke første april? Det går ret meget imod hvad Joss Whedon eller har snakket om. Lidt komisk egentlig hvis han ender med at lave både the Avengers og Justice League :)

#2

23. may 2017 18:22

#1 han har altså før udtalt han godt kunne tænke sig at lave et projekt for DC også :) Men gør da absolut intet at det lige er ham de har fået til det, kan være det kan får det rette spor :)

#3

23. may 2017 18:40

#2 Jo, men han sagde først at han var færdig med superhelte film, og så blev det til, måske hvis det var en kvindelig helt... og nu så at han instruere en film i stil med Avengers igen, som ellers var det der var ved at få ham helt væk fra superhelte film?

Hvis det bare var Wonderwoman eller sådan noget han skulle instruere, så ville jeg ikke have skrevet at det var meget imod hvad han ellers har snakket om.

#4

23. may 2017 18:41

#3 Jo det hvis egentlig rigtig nok :) Godt huske det nu du skriver det med en kvindelig helt :)

#5

23. may 2017 18:50

er det ikke lidt irrelevant hvad han tidligere har sagt ? det er jo ikke som om han er det første menneske i verden der ændre mening :)

#6

23. may 2017 19:47

Nu kunne det også være - bare en tænkt situation - at han har fattet medlidenhed med sin kollegas utroligt triste situation og har valgt af træde til for at hjælpe. Usandsynligt, I know, men jeg tænkte, at den alligevel fortjente at være med i opløbet.^^

#7

23. may 2017 20:58

nu du har vendt den kunne det jo også tænkes at de faktisk kender hinanden og er gode venner :) ville gøre det endnu mere sandsynligt at han ville spørge om abrams kunne færdig gøre det

#8

24. may 2017 02:31

#3

Nu er det jo også kun reshoots han skal instruere, samt stå bag postproduktion delen. Zack Snyder har allerede gjort en stor del af arbejdet. Med Avengers 2, stod han for det hele, gennem hele processen, og det kan jeg godt forstå han ikke vil igen. Dette er lidt en anden sag mht energien og tiden han skal lægge i det. Justice League kommer til November, så det er ikke flere år han skal bruge på dette projekt heller.

#9

25. may 2017 02:39

#5 Tjaa, synes da nu ikke det er helt irrelevant at nævne at man ikke lige forventede at dette ville ske, når nu han har sagt de ting han har sagt. Det sidste jeg hørte fra ham var noget om at han ville lave en film eller serie med en kvindelig stjerne igen... og så kommer dette pludselig.

#8 God pointe. Det var den ret store arbejdsbyrde med Avengers 2 som vidst var for meget for ham, så dette vil nok have haft en del at sige for at han gik med til dette.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger