Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

26. jan. 2017 15:57

Der er folk som tror at Superman var helt død? Nu ved jeg ikke om det kun var i extended, men vi så ham dø tidligere i filmen, hans lig svævede igennem rummet, så kom solen og genoplivede ham. Et ikke så subtilt hint vil jeg mene.

#2

26. jan. 2017 17:13

Fint nok han forklare det. Åbenbart en del supermand kendere der ikke aner til historierne om sumpermand :) De tuder hvert fald hver gang der kommer en film med ham :)

#3

27. jan. 2017 01:17

Der er folk som tror at Superman var helt død? Nu ved jeg ikke om det kun var i extended, men vi så ham dø tidligere i filmen, hans lig svævede igennem rummet, så kom solen og genoplivede ham. Et ikke så subtilt hint vil jeg mene.kblood (#1)

Dette var ikke i slutningen af filmen. Vi ser blot småsten løfte sig fra hans kiste i slutningen, som kunne hentyde til at han stadig var i live, eller at et eller andet vækker ham til live. Jeg håber han er død og at de tar fat på paralleldimensioner alla hvad vi ser i Injustice, det er der ligeledes mange hints til filmen igennem. På den måde kan der i dette parallel univers være en ond Superman i sort dragt.

#4

27. jan. 2017 06:17

#3 den supermand du får nu, er også i en sort dragt. Men det stadig den samme

#5

27. jan. 2017 09:02

Dette var ikke i slutningen af filmen. Vi ser blot småsten løfte sig fra hans kiste i slutningen, som kunne hentyde til at han stadig var i live, eller at et eller andet vækker ham til live. Jeg håber han er død og at de tar fat på paralleldimensioner alla hvad vi ser i Injustice, det er der ligeledes mange hints til filmen igennem. På den måde kan der i dette parallel univers være en ond Superman i sort dragt.Scorpion (#3)

Nej... men det var netop i filmen at han døde og kom til live igen. Det er da et ualmindelig tydeligt hint at han kan dø og komme tilbage. Selvfølgelig skete det ikke i slutningen af filmen, det ville jo ligesom gøre det endnu mindre overraskende.

Og ja, han kommer tilbage i en sort dragt. Den samme Superman, nøjagtigt ligesom da det samme skete i tegneserien... efter at have været blevet dræbt af Doomsday.

#6

27. jan. 2017 09:06

#5 Vil bare gerne vide hvordan han kommer til live i filmen, for tror heller ikke Snyder bruger den originale gode historie der.

Manden er som sådan god nok til at lave de Supermand film, men han skal tage sig sammen og holde historierne originale. Også holde sig til enten den europæiske version eller den amerikanske version af Supermand, for de ikke helt ens. Så når han blander det hele sammen er det at nogle folk opfatter det som en gang rod.

#7

28. jan. 2017 13:18

#5 Vil bare gerne vide hvordan han kommer til live i filmen, for tror heller ikke Snyder bruger den originale gode historie der.

Manden er som sådan god nok til at lave de Supermand film, men han skal tage sig sammen og holde historierne originale. Også holde sig til enten den europæiske version eller den amerikanske version af Supermand, for de ikke helt ens. Så når han blander det hele sammen er det at nogle folk opfatter det som en gang rod.Geekalot (#6)

Altså hvordan han kommer til live efter Batman v Superman, eller i den film der ikke er udkommet endnu?

Ja, jeg synes også han tager sig en del friheder.

#8

28. jan. 2017 13:29

#hentyder til tegneserien :) Det går der jo langgggg tid før han kommer, da de droids man også ser i filmen, er dem der "bringer" ham til live igen. Også der de andre 3 supermænd kommer til i den periode. Som er en af de bedste historier der har været i Supermand.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger