Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 77

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  40%
 • Hellboy
  17%
 • Pacific Rim
  13%
 • Blade II
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

8. jan. 2010 13:05

Ej stop nu... GI Joe var jo super ringe... der skal ikke laves flere af den slags. :(

men ok de kan vel kun gøre historien/filmen bedre...

#2

8. jan. 2010 13:41

men ok de kan vel kun gøre historien/filmen bedre...Holger_dk (#1)

Præcis... det KAN jo ikke blive værre. Overhovedet.

Og desuden håber jeg som kæmpe G.I Joe fan at se en ordentlig film engang. Måske de to manus forfattere er lige hvad der skal til... Nå ja, og en ny instruktør. Og nogle nye skuspillere.

thecleansing.net : you call we kill

#3

8. jan. 2010 14:10

nåja den var da ganske god ANDEN gang jeg så den kan hænge sammen med at jeg havde tømmermænd og plothullerne ikke gjorde så meget :)

#4

8. jan. 2010 15:13

G.I. Joe 1/2 er da ikke superheltefilm. Men hold da op hvor var 1'eren ringe, så det kan kun blive bedre. Zombieland var jo også ret god, synes jeg.

#5

8. jan. 2010 17:18

"Det er endnu uvist, hvad "G.I. Joe 2" vil handle om"

ha ha ha ha egentlig ikke. Den handler om ingenting, så jeg forstår ikke der skal hyres en manus forfatter her?? Kan de ikke bare gå igang med action'en med det samme.

You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?

#6

8. jan. 2010 18:00

Perfekt.. 1´eren var jo svine fed, så den skal klart ses..

#7

8. jan. 2010 18:02

GI joe var nok det værste jeg har set meget meget længe......nej så hellere en omgang porno med to undulater og en høne.

Selv......Michael Bay ville kunne have gjort det langt bedre.

#8

8. jan. 2010 18:02

#6

Jeg synes også den var god. Fede effekter som jeg sætter pris på og en film med lidt af det hele i.

#9

8. jan. 2010 18:41

#8
Mange tak.. :) Jeg troede lige jeg var den eneste..
Der skal nok ikke meget til at gøre os tilfredse.. Det eneste krav jeg sådan set har til en film er, at jeg ikke skal skal kede mig under filmen.. Og det klarede G.I. Joe med stil..

#10

8. jan. 2010 18:50

Som en over-the-top action film hvor man kunne koble hjernen helt fra, var den nu ok synes jeg.

Men bortset fra en sort ninja som lignede Snake Eyes og en rødhåret godte som lød navnet Scarlett, kunne jeg ikke rigtigt se så meget G. I. Joe i den.

Jeg er selv vokset op med tegneserien som dengang kørte på Super Channel. Selvom jeg kunne lide filmen blev jeg dog noget skuffet over hvor lidt den faktisk havde med G. I. Joe at gøre.

Baroness taler pludselig flydende engelsk (hun plejer da at have en tung accent!), Destro uden maske (og i øvrigt ligner den slet ikke Destro).. Cobra Commander og Doctor Mindbender var da også lidt til grin (ja, hvilken Cobra Commander???). Ret ringe hvis I spørger mig.

Så derfor er jeg da optimistisk på at de får lavet en bedre G. I. Joe film end ... well ... G. I. Joe :) Og forhåbentligt også mere tro mod serien. Som jeg også har nævnt i en anden tråd om filmen, kan det godt være at de farvestrålende dragter ikke holder i dag. Men jeg savner sgu at se Scarlett i den orange dragt :)

Snake Eyes var den eneste figur fra G. I. Joe universet jeg var tilfreds med. Scarlett var også ganske udmærket men manglede ligesom den kendte uniform. Og hvad var Flint og Lady Jaye? Og sikkert mange flere.

Og jeg kunne blive ved. God hjernedød action film, men ikke en G. I. Joe film :)

"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

#11

18. jan. 2010 09:36

Snake Eyes var den eneste figur fra G. I. Joe universet jeg var tilfreds med. Scarlett var også ganske udmærket men manglede ligesom den kendte uniform. Og hvad var Flint og Lady Jaye? Og sikkert mange flere.aeries (#10)

Havde det ikke været for munden på Snake Eyes maske (hvilket jo er totalt latterligt eftersom han ikke taler) ville han være en perfekt efterligning af hans comic book dobbeltgænger. Men ja, ingen ligner dem de skal være. Jeg have helt sikkert også hellere set dem ligne Village People, med iøjenfaldende dragter, fremfor det der x-men rip-off. Eller i det mindste mere army agtigt outfit, end stramt læder.

Filmen kedede mig desuden helt sygt. Hvad foregik der i 80% af filmen? Who knows...

thecleansing.net : you call we kill

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger