Attack the Block

InstruktionJoe Cornish

MedvirkendeNick Frost, Jodie Whittaker, Luke Treadaway, John Boyega, Joey Ansah, Chris Wilson, Alex Esmail, Flaminia Cinque, Terry Notary, Paige Meade, Adam Leese, Jumayn Hunter, Franz Drameh, Lee Nicholas Harris, Jacey Sallés

Længde89 min

GenreSci-Fi, Action

IMDbVis på IMDb

I biografen23/02/2012Kort om filmen

På en øde gade i det sydlige London er sygeplejersken Sam blevet overfaldet af en bande teenagere: Pest, Dennis, Jerome, Biggz og deres anfører Moses. I nærheden falder noget fra himlen ned gennem taget på en bil. Braget giver Sam mulighed for at slippe væk, mens knægtene undersøger nedfaldsstedet. Det viser sig at indeholde noget mystisk. Så mystisk, at de slæber det, de finder i bilen, med hen til den lokale narkopusher, Ron, for råd.
Snart går det op for den unge bande, at det første nedslag kun var en forsmag. Pludselig vælter det ned fra himlen med mystiske væsener, og drengene bevæbner sig til tænderne med sværd, knive, bats og fyrværkeri for at bekæmpe rumuhyrerne, men der møder dem en ubehagelig overraskelse: De næste aliens er meget større og har enorme, lysende tænder.