Bad Moms Christmas, A

InstruktionJon Lucas, Scott Moore

MedvirkendeKristen Bell, Mila Kunis, Susan Sarandon, Justin Hartley, Kathryn Hahn

Længde104 min

GenreKomedie, Jul

IMDbVis på IMDb

I biografen09/11/2017

Anmeldelse

Bad Moms Christmas, A

1 6
Penis-brunkager og julestrip

Jeg har aldrig før set så mange montager i én og samme film. De bad moms får egne mødre på besøg til jul. Og det sker stort kun i sammenklippet slow motion tilsat tonerne af blandet Spotify. Mila Kunis bager med børnene – får mel i hovedet. Sødt. Børn og forældre juleamok i indkøbscentret. Stress. Skål i øl, prøver massagestol og stjæler et juletræ. Skægt. Hopper på trampolin. Sjovt. Spiller høvdingebold. Vildt. Mødre bliver sure. Øv. Mor hjælper mor med jul. Dejligt. Mormødrene tager til Las Vegas. Sejt. “A Bad Moms Christmas” gør mere af alt det værste fra “Bad Moms”.

For fortsættelsen af den ringe “Bad Moms” er endnu ringere. Og med dobbelt så mange billige montager, der kun sættes på pause, når der skal bages en brunkage formet som en pik eller barberes boller på en julestripper. Igen kan Mila Kunis ikke få tilværelsen som professionel mor til at hænge sammen. I den første var det ‘den perfekte’ forældrerådsformand, der pressede Kunis og to andre mødre til at blive bad – denne gang er det mødrenes mødre, der med trusler om en perfekt jul bestående af ens julepynt og “Nøddeknækkeren” på originalt russisk presser de almindelige, men lidt forskellige moms til at blive bad.

Og det er de igen uopfindsomt dårlige til. Øl, strip og et stjålet juletræ i endnu en musik-montage er så bad, som det bliver. “Hangover”-drengene må undre sig: Er det virkelig det vildeste, I kan forestille jer? Det minder om fantasien fra “Fifty Shades”-franchisen, hvor drømmemanden er et jakkesæt med helikopter og en dårlig barndom, der har gjort ham til en romantisk bad boy. “A Bad Moms Christmas” er lige så sjov, som “Fifty Shades of Grey” er fræk.

Det er dog ikke kvindernes skyld, at de ikke er sjove. Jon Lucas og Scott Moore har igen skrevet og instrueret en Mila Kunis, der skal sammenligne sin mor med Saddam Hussein. Og det var Saddam Hussein. I 2017. Mødrenes vittigheder er som skrevet af George Bush den første – nu mangler der bare den om Servietunionen…

De nye gamle mødre får heller ikke mange julegaver at arbejde med. Susan Sarandon ryger en joint og griber popcorn med kavalergangen, inden hun siger, at det er dejligt at komme hjem til påske. Fjolle, det er jo slet ikke påske, det er jo jul. Kan du ikke se, at der er sne? Cheryl Hines har pinlig moderbinding og ser på Kristen Bell dyrke sex, imens Kunis’ perfekte Christine Baranski-mor jo bare er en usikker mor-type inde bag den slemme facade.

Jeg kan godt forstå, at mændene holder sig pænt væk i denne højtids-sequel. Kunis’ fyr kommer kun lige forbi og siger, at han elsker hende. Mænd hjælper jo ikke på hjemmefronten. Og det er bare helt fint for Jon Lucas og Scott Moore – mødre er mødre værst. I stedet kan mændene så glæde sig til at være bad med bad jokes, når Jon Lucas og Scott Moore giver premiere på den kommende “Bad Dads”. God påske.

Trailer

Der er endnu ingen trailers til denne film

Kort om filmen

De tre overbebyrdede og underværdsatte mødre Amy, Kiki og Carla står over for verdensmesterskabet i at være mor: Julen. De skal skabe god julestemning, være de perfekte værter og samtidig sørge for, at alt går glat, når de får besøg at tre helt særlige gæster, nemlig deres egne mødre!