Conan barbaren

InstruktionJohn Milius

MedvirkendeArnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Franco Columbu, William Smith, Mako, Sandahl Bergman, Ben Davidson, Cassandra Gava, Gerry Lopez, Valérie Quennessen, Luis Barboo, Leslie Foldvary, Gary Herman, Erik Holmey

Længde129 min

GenreAction, Adventure, Fantasy

IMDbVis på IMDb

Trailer

Der er endnu ingen trailers til denne film

Kort om filmen

I et koldt og nådesløst land fødtes for længe længe siden, en lille dreng, der blev det rædselsslagne vidne til det brutale mord på sine forældre. Han blev selv taget til fange, oplevede en ubarmhjertig barndom som slave og – efterhånden som hans styrke voksede – blev gladiator til sine herrers fornøjelse. Som næsten voksen, sendes han til det fjerne Østen for at videreudvikle og raffinere sine evner i krigskunst.

Nu, som fuldvoksen kriger, bliver han hurtigt kendt og frygtet i en verden, der ellers ikke mangler skræmmende modstandere. Barbaren Conan bliver den største af dem alle, men han har aldrig glemt sine forældres skæbne. Drømmen om hævn har holdt ham i live i alle disse år. Men nu er tiden kommet, hvor regnskabet skal gøres op – og gælden betales i blod..!