Deer Hunter, The

InstruktionMichael Cimino

MedvirkendeRobert De Niro, John Cazale, John Savage, Christopher Walken, Meryl Streep, George Dzundza, Chuck Aspegren, Shirley Stoler, Rutanya Alda, Pierre Segui, Mady Kaplan, Amy Wright, Mary Ann Haenel, Richard Kuss, Joe Grifasi

Længde182 min

GenreDrama, Drama, Krig, Krig

IMDbVis på IMDbTrailer

Der er endnu ingen trailers til denne film

Kort om filmen

The Deer Hunter er en højdramatisk og dybt engageret film om tre stålarbejdere fra Pennsylvania, USA, som radikalt får deres liv forandret, da de bliver hvervet til Vietnamkrigen. Inden afrejsen bliver Steven (John Savage) gift med den gravide Angela og deres bryllupsfest er samtidig mændenes farvel til familie og venner.

Da Michael (Robert De Niro), Steven og Nick (Christopher Walken) bliver taget til fange af vietcong, bliver de bl.a. tvunget til at spille russisk roulette af deres brutale fangevogtere, som morer sig med at vædde om hvem, som overlever og oplevelserne i fangelejren giver dem varige fysiske og psykiske mén. Michael indser, at han og Nick er nødt til at tage en farlig chance, men det lykkes og de får lejlighed til at flygte. I Saigon skilles deres veje: Den invaliderede Nick ender på hospital, mens Michael vender hjem til en modtagelse, han helst var foruden. Da Michael senere vender tilbage til Saigon for at finde sin gammel ven, gør han en ubehagelig opdagelse.