Honest Thief

InstruktionMark Williams

MedvirkendeLiam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney

Længde99 min

IMDbVis på IMDb

I biografen03/12/2020


Anmeldelse

Honest Thief

2 6

 

Han orker det nærmest ikke. Men han skal. Det er det, han bliver betalt for: ’Jeg kommer efter dig!'.

 

Det siger en træt Liam Neeson, der ringer Jai Courtney op for at advare ham om det kommende hævntogt.

 

Sådan har action-veteranen Liam Neeson gjort det i nu over et årti i titler som “Taken”, “Taken 2”, “Non-Stop”, “Begravet i fortiden”, “Taken 3”, “Run All Night”, “Sidste stop” og senest i “Cold Pursuit”, hvor skurke fucker med Neesons nærmeste.

 

Det skulle de ikke have gjort. Det skulle de virkelig ikke have gjort.

 

Denne gang er undskyldningen for den nyeste Neeson, at han er bankrøveren Tom, der møder den dejligste kvinde, så nu vil han melde sig selv, udstå sin straf og aflevere alle pengene.

 

Hvordan kan helten være en bankrøver? Jamen, han er ikke sådan en ond bankrøver, der vil berige sig selv, men han gjorde det, fordi mor fik lungebetændelse, hvilket fik far drevet til selvmord og så noget med en chef, der snuppede pensionen, forklarer Tom til kæresten.

 

Det giver ingen mening, og det er også ligegyldigt for “Honest Thief”.

 

Den lange bortforklaring har kun til formål at sætte Liam Neeson i scene imod en slem fyr, der her er FBI-agenten spillet af sleske Jai Courtney, der ser sit snit til at snuppe pengene og hænge Tom op på mord. Men det skulle han jo som bekendt ikke have gjort.

 

For naturligvis er Tom en ‘best og the best’-type med militær baggrund, der kan sprænge dit hus i luften efter et kort visit i det lokale byggemarked.

 

Nu skal der sprænges for at hævne, men her rammer “Honest Thief” et problem. Alle pengene er brugt på løn til Liam Neeson og bonus for det obligatoriske ’Jeg kommer efter dig!'.

 

Derfor sprænges der med den billigste CGI-ild, hvilket alligevel skræmmer FBI-fidusen tilpas til en morale om, at forbrydelser ikke betaler sig – med mindre du er Liam Neeson.

 

For ærlig talt: Liam Neeson må have taget sig godt betalt for at medvirke i “Honest Thief”.

 

Honest Thief anmeldelse / Filmz.dk

 


Trailer