Hours, The

InstruktionStephen Daldry

MedvirkendeEd Harris, Nicole Kidman, Toni Collette, Claire Danes, Stephen Dillane, John C. Reilly, Meryl Streep, Julianne Moore, Mary Stockley, Christian Coulson, Allison Janney, Charley Ramm, Miranda Richardson

Længde114 min

GenreDrama, Drama, Romantik, Romantik

IMDbVis på IMDb

I biografen28/02/2003

Trailer

Der er endnu ingen trailers til denne film

Kort om filmen

Filmen folder sig ud i tre forskellige tidsaldre, centreret om tre forskellige kvinders kamp for at leve op til rollen som “perfekte kvinder”. Julianne Moore spiller den gravide husmor Laura, der i 40’ernes USA går og planlægger en lille fest for sin mand. Hendes tungsind gør det ikke let for hende at arrangere en perfekt glaseret kage. Midt i forberedelserne kan hun ikke slippe Virginia Woolfs roman Mrs. Dalloway, der også handler om en kvindes perfektionistiske planlægning af et dinner-party i London i starten af 1900-tallet.

I mens følger vi den hektiske Clarissa Vaugh der i nutidens New York går og planlægger en fest for sin AIDS-ramte forfatterven Richard. De to historier bliver bundet sammen af historien om Viginia Woolf som vi følger mens hun er ved at forfatte romanen Mrs. Dalloway.