Rules Of Attraction, The

InstruktionRoger Avary

MedvirkendeJames Van Der Beek, Shannyn Sossamon, Ian Somerhalder, Jessica Biel, Kate Bosworth, Jay Baruchel, Thomas Ian Nicholas, Russell Sams, Kip Pardue, Joel Michaely, Clifton Collins Jr., Clare Kramer, Faye Dunaway, Swoosie Kurtz, Colin Bain, Fred Savage, Kavan Reece, Ron Jeremy, Theresa Wayman

Længde110 min

GenreKomedie, Komedie, Drama, Drama, Romantik, Romantik, Thriller, Thriller

IMDbVis på IMDb

I biografen28/02/2003Trailer

Der er endnu ingen trailers til denne film

Kort om filmen

Hvis man er lillebror til en toppsykopatisk børsmægler, der dræber for sin fornøjelses skyld, Hvad er man så selv? I Sean Batemans tilfælde, går man på college og sælger stoffer til de medstuderende.

Og Sean er havnet på et skråplan. Han skylder vanvittigt mange penge væk til sin egen dealer og selvom han været i lag med hver anden pige på Camden og får alt det sex, han kan drømme om, kunne han godt bruge en pige som Lauren.

Lauren er teknisk set en sød, lille jomfru, der gemmer sin dyd til Victor, der har mere travlt med at komme ud og opleve verden. Lauren deler værelse med Lara, der er præcis modsat og kaster sig ud i sexuelle eventyr. Lara er også forelsket i Victor, og Lauren er desuden lidt lun på Sean.