Storbydrømme - Jersey Girl

InstruktionKevin Smith

MedvirkendeBen Affleck, Raquel Castro, Liv Tyler, Jennifer Lopez, George Carlin, Jennifer Schwalbach Smith, Will Smith, Stephen Root, Mike Starr, Jason Biggs

Længde102 min

GenreKomedie, Komedie, Drama, Drama, Romantik, Romantik

IMDbVis på IMDb

I biografen02/07/2004Trailer

Kort om filmen

Ollie Trinke har det hele. En forrygende karriere som musikpublicist, og en smuk kone som venter deres første barn. Men hans perfekte liv bliver pludselig tragisk vendt på hovedet, og han bliver ladt alene som enlig far. Inden længe er Ollies storbyliv kun et minde. Han er nu arbejdsløs, og flytter modstræbende hjem til sin far i forstaden New Jersey.

Årene går, og med dem Ollies planer for fremtiden. Han sidder fast i et uspændende job uden perspektiver, og ser ingen vej tilbage til hans gamle liv som han elskede højt. Men han forguder sin lille datter Gertie, og hun elsker livet i forstaden. For hende er Jersey et paradis. Da han en dag er ved at leje Gerties favoritfilm for 117. gang, møder han Maya, som udfordrer hans prioriteter og perspektiv. Og Ollie begynder at indse, at nogle gange bliver man nødt til at glemme hvem man troede man var, og acceptere hvem man er.