Gravatar

#1 theassociate2010 3 år siden

Morten - jeg har på fornemmelsen du forsøger at være en troll, af mangel på bedre ord, med den her anmeldelse. Hvordan vil du have nogen som helst film-fan skal tage din anmeldelse seriøst, når du skriver sådan en afslutning på anmeldelsen? Kom da med en kritik af hvad det er du ikke synes der fungerer i filmen, så folk kan relatere sig til hvorfor den skulle være 1/6 stjerner værd, istedet for sådan en infantil omgang. Og hvis du helt oprigtigt spekulerede i hvordan hun mon kom af med sine efterladenskaber, så tror jeg du skal tage din profession op til seriøs overvejelse. Kom nu ind i kampen for pokker. Det her site plejede at have velbegrundede anmeldelser for efterhånden længe siden.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 3 år siden

Har bestilt billetter til i morgen, og kan allerede nu sige, at det bli'r en fed og underholdende film!
Hvordan?
Filmz selv-højtidlige, arrogante, selv-forherligende smagsdommer har kun givet den 1 stjerne!
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#3 Reborn Sith 3 år siden

Jeg glæder mig til at se den.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 godspeed 3 år siden

Jeg syntes uden at have set filmen, at denne anmeldelse er dårlig.
Dårlig fordi den tydeligt af klare grunde slet ikke tiltaler anmelder!
Fair nok filmen ikke er alles smag, men at nedgøre instruktør, producer og filmen selv og køre paraleller til lort er bare at puste i egen trompet.
En usikker måde på at få opmærksomhed på.
Måske evner man ikke dette, og går i stedet i retning af lort og dårlige spekulationer for at sable en film ned for at komme med sit anmelder statement. Tyndt og dårlig stil!
Gad vide om der blev spekuleret om da Avengers blev anmeldt at Hulk må gå i super bukser, da det er den eneste beklædning som vokser i takt med han bliver stor og grøn? Og mon der bliver tænkt over om der nu også har fantes orker og trolde en gang for længe siden og om Gandalf var virkelig?
Syntes anmeldelsen er fesen.
Den skulle havde haft en anden saglig tilgang.
Ommer, selvfed og usympatisk anmeldelse.
Gravatar

#5 Sjølle 3 år siden

theassociate2010 (1) skrev:
Og hvis du helt oprigtigt spekulerede i hvordan hun mon kom af med sine efterladenskaber, så tror jeg du skal tage din profession op til seriøs overvejelse. Kom nu ind i kampen for pokker. Det her site plejede at have velbegrundede anmeldelser for efterhånden længe siden.


Det er desværre mange år siden at den her side havde et ordentligt niveau. Hvis du vil have en mere nuanceret anmeldelse og slippe for Mortens barnlige og pubertære stil, så tjek Moovy.dk i stedet:

https://www.moovy.dk/anmeldelser/film/Alita-Battle...

Det her site handler efterhånden kun om krænkelses-nyheder, spoilers, og latrinær stil der skal "chokere" og forarge, for at genere clicks... det er så sørgeligt!


Gravatar

#6 rasmusj78 3 år siden

Wow. Ja der er godt nok forskel på anmeldelser. Denne er nok en af de medt pivringe jeg længe har læst.
Gravatar

#7 dundas 3 år siden

Få styr på dit åbenlyse toilet traume og skriv noget konstruktivt i stedet, mage til ringe anmeldelse. Hvis dette skal være stilen og indholdet af Filmz's anmelder gruppe fremover er jeg skredet.
Gravatar

#8 Johnny42 3 år siden

Det er rimeligt få film der kun er 1 stjerne værd. Så skal der praktisk talt ikke være noget der fungerer i filmen. Hvis filmen er underholdende nok så er den for mig allerede på minimum 2 stjerner. Trailerne har i hvert fald gjort at jeg er interesseret i filmen.

Og jeg blev da positivt overrasket over Glass, så det kan da være at det samme sker her.
Gravatar

#9 Pilgaard 3 år siden

Er meget begejstret lytter af pod-casten "Han Duo" og elsker når de fortæller om de snobbede og uduelige anmeldere i den danske (ofte selvudnævnte) film-kritiker-bande.

Dette er ganske enkelt én af de mest usaglige og usammenhængende anmeldelser, jeg til dato har læst. At man kan tillade sig at skrive, en så uduelig og uunderbygget kritik er ganske enkelt en hån imod jeres læsere. Anmelderen argumenterer ikke for sine holdninger og lader på ingen måde læseren få et indblik i film-oplevelsen.

Jeg må på det kraftigste appellere til de ansvarshavende på dette site og bede dem om at få strammet op.

Jeg kommer netop fra biografen og kan på ingen måde genkende denne kritik!?! Jeg er knap 40 år gammel og har været filmnørd siden jeg var 6 år gammel. Og nej jeg er ikke "bare" en action eller sci-fi nørd. Faktisk synes jeg at mange actionfilm i dag, mister enormt momentum i gigantiske set-pieces. Jeg er bestemt ikke målgruppen for denne film.

Men på trods af dette fandt jeg den rigeligt underholdende. Der var masser af fremdrift.. ok karakterer og en fin forløsning til sidst. Ja der er lagt op til en to'er og det er lidt synd. For en afrundet historie er nu engang bedst.

Personligt ligger jeg imellem 3-4 stjerne ud af seks.

Min fornemmelse er, at denne anmelder enten kører samme stil som Thomas Treo og prøver at se "bedre ud" end os andre. Eller at anmelderen nyder denne slags tilbagemeldinger i dette forum. I såfald burde han have sparket...

Det var mine 5 cent


Gravatar

#10 Johnny42 3 år siden

Har lige kigget rundt på andre anmeldelser, hvor de ligger på 3-4 stjerner ud af 6, så håber bare det er denne ene anmelder, der er fuldstændig på afveje.

Skriv ny kommentar: