Gravatar

#1 Bachone 5 år siden

skal helt klart se den film, (uden at tænke for meget avengers) lyder fed! :)
det er jo ant-man ikke avengers.
Gravatar

#2 Aragorn76 5 år siden

Kan simpelthen ikke tage denne anmeldelse seriøst!
Den er en af de bedste MCU film hos Rotten Tomatoes......og Morten Vejlgaard, måske burde du ikke anmelde superhelte film.
Nåh ja, den har jo også kun scoret 8,1 på IMDB.......
Gravatar

#3 The_Corrector 5 år siden

Morten du burde slet ikke have lov at anmelde en film som Ant-Man and the Wasp, når du på ingen måder er inde i universet.

Jeg er på ingen måder enig med dig i de 2 stjerner du giver, det er totalt undervurderet. Du burde have givet den 5/6 stjerner, hvilket du ville have gjort hvis du forstod universet.

Du brokker dig over at de forklare en masse, og at det er et problem for filmen. NEJ Morten det er det lige præcis ikke. Hvis du var Marvel fan, og havde sat dig ind i universet, så ville det være guf, da vi kan bruge det til noget. Vi kan bruge det til at få et indtryk af hvad Captain Marvel blandt andet kommer til at handle om. Vi kan bruge det til Avengers 4.

Vi har slet ikke brug for at se levende billeder, for at forklare Civil War, det er kun dig der har brug for det, hvilket endnu engang bare viser at du ikke engang er fan af Marvel.

Du har ikke engang ville forstå og sætte dig ind i Quantum teknologien. Hvis du havde fulgt med i Marvel univserset, blandt andet havde hørt efter i Inifinity War, hørt efter hvad de kloge hoveder som Tony Stark havde snakket om. Så ville du have forstået at der er en dybere forklaring i hvorfor der bruges så meget tid på at forklare ting i filmen.

Din anmeldelse er simpelthen så elendigt, at jeg kun kan anbefale folk helt at lade vær med at lytte til noget som helst af det du skriver.

Der var en som sagde det den anden dag. Du er filmanmeldernes Thomas Treo.

Jeg giver personligt Ant-Man and the Wasp 5/6 stjerner, den var underholdende, den havde en kanon humor, og den indeholdte rigtig meget god information, som vi kan bruge til især den sidste Avengers film. En rigtig Marvel fan ved at Ant-Man and the Wasp er en del af opbygningen til den sidste Avengers film, og en rigtig Marvel fan ved derfor også godt, at der vil være en masse forklaring i den, så man undgår at skulle bruge en masse tid på det i Avengers.

Gravatar

#4 Justin 5 år siden

#3
Anmelderene på TV2 var heller ikke glade 2/6 og 3/6
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

#3 Er det ikke præcis den samme kritik, som skuespillerne i Ocean 8 kom med mod de anmeldere, der gav dem dårlige anmeldelser, om at de ikke forstod filmen og universet.

De fleste anmeldelser jeg har set har givet 2-3/6 stjerner/hjerter. Jeg har kun set BT give den 4/6. Anmeldelser og rotten-tomatoes, skal kun tages som en vejledning. Hvis man er interesseret i en film, så synes jeg , man skal tage ind og se den og danne sin egen mening om den.

Anmelderne skal vel heller ikke lægge bånd på sig selv, fordi de ikke er "målgruppen", ikke forstår "universet". Hvis de synes historien er dårligt fortalt, så skal de sige det, og i dette tilfælde er der så mange anmeldelser der peger i den samme retning, så jeg vælger at stole på dette og ikke se filmen.

Skriv ny kommentar: