Gravatar

#1 NynneRievers 1 år siden

Jeg var ret begejstret for at se filmen. Jeg har en klar opfattelse af at det er en af de film, som kun bliver bedre af at man ser den flere gange. Der er flere tematikker som man kan tænke over. Blandt andet synes jeg at gruppedynamikkerne bliver skildret godt. Det er spændende at følge med i det magtspil, der udspiller sig mellem de to hovedpersoner, som begge har psykopatiske træk, men på hver deres måde. Det er også skildret godt hvad der sker med fagpersoner (eksemplificeret med souschefen) som er lidt for meget ildsjæl og frelser-agtig. Den faglige distance mangler og han bliver udnyttet af Føns uden han lægger mærke til det.
Gravatar

#2 Ryder666 1 år siden

Jeg er kun 45 minutter inde i filmen, og må sige, at jeg er skuffet over den. Måske fordi jeg havde forventet mere af Anders Matthesen. Glad for at jeg ikke gav mere end 29kr for den på blu ray inkl forsendelse, og splinterny. Igen en af de nyere danske film, der har svært ved at slippe det "engelske" som f.eks self-made og way back. Er det virkelig så svært at bibeholde det danske sprog, hele vejen igennem filmenes spilletider?! Man skulle endnu engang tro, at de bare havde lånt et engelsk/amerikansk manuskript. Og så galt er det ikke med engelske udtryk, i det danske sprog. I hvert, ikke i min kreds.
Gravatar

#3 Ryder666 1 år siden

Det skal dog siges, at jeg dog selv bruger engelske udtryk, i mine indlæg, men ikke hele vejen igennem. Prøver så vidt muligt på, at beherske mig. Og det sagt, så bryder jeg mig ikke om det danske sprog, så meget. Men det er nu engang mit hovedsprog. Har lært at acceptere det sådan nogenlunde. Men at gøre det for at spille smart i danske film, giver ingen mening.

Skriv ny kommentar: