Gravatar

#1 Justin 1 år siden

Den her film er jeg nød til nød til af se :)

" som den bliver vist i udvalgte biografer. Det er almindelig 3D + high frame rate. Denne gang rekord mange 120 frames i sekundet."

men undrer mig over det her, da TV2s anmelderer sagde da der ikke er nogen danske biografer der kan vise 120, så hvilken dansk biograf har du set de 120 versionen i ?
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#2 Nej, det er mig, der tager fejl. 3D+ i Danmark er 60 fps - ikke de 120, som vises i amerikanske Dolby Vision-biografer.
Gravatar

#4 Vestas 1 år siden

Okay, Morten, du kunne ikke lide måden filmen blev præsenteret på, men hvad med handlingen? Er den også kun til 1 stjerne?
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman
Gravatar

#5 filmz-DonOlsen 1 år siden

Godt nok svært at tage den her anmeldelse seriøst....eller rettere sagt: Hvor er anmeldelsen?
Gravatar

#6 Geekalot 1 år siden

Nu har filmen generelt ikke fået gode anmeldelser, så hvis ikke kun Morten det er galt med, hvis der er, lige med den film her :D
Gravatar

#7 Blandet Landhandel 1 år siden

filmz-DonOlsen (5) skrev:
Godt nok svært at tage den her anmeldelse seriøst....eller rettere sagt: Hvor er anmeldelsen?


Jeg kan ikke forestille mig, at filmen er bedre end til de 1-2 stjerner. Men du har ret! Anmeldelsen mangler her. Det eneste, der kritiseres er formatet, og det er hel kun en (meget) lille del af filmen. Det svarer til at give Avatar 1 stjerne fordi, den er i 3D. Lorteanmeldelse.

Skriv ny kommentar: