Gravatar

#1 FelixtheAvenger 1 år siden

Hvordan ser du det? VPN, piratkopiering, hvordan gør du det?
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Filmz anmelder ALDRIG på baggrund af piratkopier.
Gravatar

#3 Blandet Landhandel 1 år siden

Filmz svarer heller ALDRIG på et spørgsmål.
Gravatar

#4 Hugosarang 1 år siden

Syntes det virker mærkeligt de har adgang, er det via vpn
Gravatar

#5 Bishop 1 år siden

#1
Der er kun 2 muligheder lige pt VPN eller piratkopiering. Der er ikke meget fidus i at distributøren uddeler anmelder kopier i et land hvor produktet endnu ikke er tilgængeligt.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 VPN alene gør det ikke, da det er baseret på betalings kort/metoder ikke bare hvad land du prøver at logge ind fra....men ellers ja :)
Gravatar

#7 The_Corrector 1 år siden

Jeg vidste ikke at Filmz skaffede sig ulovligt adgang til film som Lady og Vagabonden. Der er kun 4 muligheder for at Morten Vejlgaard Just har kunne se den.

1. VPN. Den eneste måde du kan få "lovligt" adgang til Disney+ på, er at du inden har et betalingskort fra USA, Canada eller Holland, eller at du opretter en falsk PayPal konto, med tilknytning i et af de 3 overstående lande. Dette kan kun lade sig gøre ved brug af en VPN, både til oprettelse af en falsk Paypal konto, men også for at kunne oprette et abonnement hos Disney+.

Det står i Paypals betingelser, at sådan noget ikke er tilladt, så allerede går man hen og gør noget ulovligt. Samtidig er det også i mod betingelserne hos Disney+.

2. Piratkopiering.

3. Morten Vejlgaard Just har lånt adgang til en der evt. har "lovligt" adgang, hvilket også er i mod betingelserne hos Disney+

4. Morten Vejlgaard Just har rent faktisk opholdt sig i inden USA, Canada og Holland, for lovligt at kunne se og anmelde Lady og Vagabonden.

Kan du Morten Vejlgaard Just, dokumenterer, at du har lovlig adgang til Disney+ ? For det er ikke det eneste du har anmeldt i dag fra Disney+
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 der er forskel på ulovlig og så at bryde deres regler :)
Gravatar

#9 The_Corrector 1 år siden

#8 ja, men hvis du nu gad læse op på det, før du taster løs med dine fedtede fede fingre, så ville du vide at det er ulovligt. Den eneste måde Morten lovligt kan have set det på, er ved inden at have været gæst i et hjem der lovligt har adgang til tjenesten, eller ved at han selv har oprettet en konto, mens han har befundet sig et af de tre steder der har adgang til tjenesten.

Mere har jeg ikke at sige til dig.
Gravatar

#10 Mejse 1 år siden

#9 sikke sur du er :) det er jo lige netop ikke ulovligt, det bryder bare den aftale man laver med dem :)

Skriv ny kommentar: