Gravatar

#21 SublimeKen 11 måneder siden

#20

Jeg ved ikke om jeg skal tage dit indlæg som primært ris eller ros. Jeg ved godt jeg kan blive lidt røvhuls agtig engang imellem, men det er primært når folk nægter at se indad og overveje korrekthedden i eventuelle modsatstridende perspektiver. Folk som Blandet Landhandel prøver at snakke udenom og få det til at handle om noget andet end det i virkeligheden handler om, og det finder jeg sygt uintelligent og frustrerende, at jeg ikke kan lade være med at stikke lidt til folk. Men beklager, skal prøve at styre mig selv bedre fremover.
Gravatar

#22 Blandet Landhandel 11 måneder siden

Double post
Gravatar

#23 Blandet Landhandel 11 måneder siden

Tillad mig at fatte mig i nogenlunde korthed for de andres skyld. Jeg har ikke læst SublimeKens forrige svar, for det er ikke en diskussion jeg vil deltage i. Manden vil gerne diskutere filosofien bag moral og etik ud fra et synspunkt jeg ikke er enig i. Min interesse ligger i årsagen til hvorfor Morten Just konstant bryder med reglerne og ikke om dette er ok eller ej. Er det i interesse for sine nuværende læsere eller er det for at få flere clicks? Her har hans opførsel i historien vist, at han er ret ligeglad med sine læsere, og i dette konkrete tilfælde hvor vi danskere ikke har mulighed for at se de titler han anmelder, vurderer jeg at han kun gør det for clicks. Havde har kort opsummeret en føling af hvordan The Mandalorian var så vi har beredte, havde jeg måske konkluderet anderledes, men han har valgt at anmelde hvert afsnit med et udgangspunkt i at vi har set det pågældende afsnit. Hvis dette ikke ses som en opfordring til at følge trop i hans regelbrud og som ren clickbait, forstår jeg det ikke. Hans mangel på input i denne debat understreger det bare. Jeg er langt mere interesseret i at læse argumenter på dette fremfor hvordan jeg og andres egen moral
afspejler sig i virkeligheden og om vi kan tillade os at kritisere andre på baggrund af dette. Den diskussion er for mig ligegyldig, for den bunder i et ultimatum som frigører alle for kritik så længe vi ikke vil kigge indad og se hvor det kommer fra. Vi kommer ikke til at rykke hinandens holdninger på dette område, så at bruge enorme mængder tid og tilhørende Wall of texts til at diskutere dette til bunds er i min verden spild af tid, og derfor jeg trak mig fra diskussionen. At SublimeKen vælger at se dette som en mangel på intelligens for mit vedkommende er en konklusion jeg ikke kan forstå, og ej heller en diskussion jeg vil ind i. Han er tydeligvis selv intelligent, men jeg er uenig i hans verdenssyn og længere er den ikke.
Gravatar

#24 Blandet Landhandel 11 måneder siden

Noget andet. Hvis jeg virker som et røvhul, så er det fordi jeg ofte er et røvhul. Ulig mange andre snakker med med følelserne samtidig med fornuften, hvilket ofte får nogle grimme ord frem. Lev med det eller ignorer mig.

Skriv ny kommentar: