Gravatar

#1 Reborn Sith 1 måned siden

Én ting står klart for mig. Du, Morten besidder ikke evnerne til at se The Mandalorian. Så jeg synes at du burde lade være. Personligt får jeg en masse ud af de relativt små afsnit, i form af gensyn med personer og fartøjer. Og diverse referencer. Ugens afsnit får tæt på topkarakterer herfra.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Quadlegg 1 måned siden

Anmelder lyder godt nok som en træls gammel fjams...
Gravatar

#3 filmz-DonOlsen 1 måned siden

Hold op hvor er jeg træt af at se den samme smøre hver eneste uge. Stop med at se den hvis du er så utilfreds, så kan vi andre hygge os med det bedste star wars der er produceret i mange år. Du lyder snart som film mediets version af Thomas treo.
Gravatar

#4 Gorman 1 måned siden

Fed episode, historien stepper up og endelig får vi star wars i små doser :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Johnny42 1 måned siden

Fed episode, som jeg forventede er Darktroopers fra Dark Forces reintroduceret i canon.

Jeg syntes ikke så godt om portrætteringen af Ahsoka i sidste episode, hvor hun myrdede til højre og venstre, men denne sad lige i skabet, med god reintroduktion af Boba Fett. Og så endda med en sidste øjebliks udskiftning på instruktør posten i form af Robert Redriguez. Også god annerkendelse af fortiden at inkludere Tython, hvor hele jedi ordenen startede ifølge legend.
Gravatar

#6 Ronnie Barnhardt 1 måned siden

The Mandalorian er en hyggelig serie med en eminent billedside og et frisk lyddesign. Svært at hidse sig op over det store - både på den gode og dårlige måde. Men fornøjelig er den. Er med på at det vigtigt at fægte mod alt dårligt, men anmeldelserne her på siden er simpelthen alt for rodfæstet i negativitet og ikke kritik. Der er en kæmpe forskel.

Skriv ny kommentar: