Gravatar

#1 gladiator 5 år siden

Forstår virkelig ikke denne anmeldelse. Tog heldigvis ind og så filmen alligevel, og jeg synes sgu den er bedre end Black Panther (og flere andre Marvel film), eksempelvis. Der skulle måske heller ikke så meget til, da den (Black Panther) er en 2 stjernet "fornøjelse" i min verden.. Venom derimod ville jeg sgu nok give 4 stjerner.

Tom Hardy er kanon som Eddie Brock, og der er flere scener, hvor han får givet karakteren en dejlig skør identitet. Specielt scenen hvor han begynder at bruge Venom, til sin fordel, men stadig er lidt i chok over det hele. Scenen ender med at Venom kalder Brock for "pussy". Det var god humor.
Og scenen med hummerne var netop endnu en fed scene.

Spillet mellem de to (Brock/Venom), efterlod salen i stor latter flere gange. Så måske vi er mange der bare ikke har god humor, ift. denne anmelder?
Jeg ved ikke hvad man havde forventet, fra en film om en symbiot, fra rummet, som kan gøre et menneske overnaturligt....?

Frygtede at den fjernede R-rating (var den der nogensinde?), ville få filmen til at ligne en børnefilm. Men savnede den ikke. Den tilsatte humor, gjorde netop at en film som denne, ikke skal tage sig selv for seriøst... Og ved ikke om R-rating havde gjort noget...

Marvel har kørt hele Avengers universet over i Game of Thrones (Game of deaths). Er spændt på hvordan de kommer tilbage derfra, og får en masse good vibes igen.
Denne her film tager på ingen måde sig selv seriøst, men leverer faktisk en god omgang underholdning, uden at blive seriøs, eller prøve at komme med et budskab.

Det var lige en masse tanker om Venom...
Jeg glæder mig til at gense den om et par måneder :-)

Skriv ny kommentar: