Af: Mikkel Abel | Udgivet: 2014-04-01

En ny måned begynder, og det betyder selvfølgelig, at nye film har premiere. I april måned bydes der på alt mellem ung fantasy-kærlighed, action med Liam Neeson, legendarisk tegnefilms-skaber, superhelte og superskurke samt bibelske fortællinger. Filmz guider til fem film, du skal se frem til i april.

5. “Divergent

Sidste filmatiserings-skud på stammen af teenage-fantasy-bøger efter successer som “Twilight”- og “The Hunger Games”-serien. På papiret ligner filmen mest af alt en lillesøster til netop “The Hunger Games”-serien, da der her også bydes på dystopiske fremtids-scenarier, ung kærlighed og masser af action. I filmens hovedrolle ses den unge Shailene Woodley, som tidligere har vist sit værd i film som”The Descendants” og senest indie-filmen “White Bird in a Blizzard”, så dette kunne meget vel vise sig som springbrættet til en lovende karriere.4. “Non-Stop

Liam Neeson og adrenalinpumpende action hænger efterhånden lige så meget sammen som Disney og animerede dyr. Og nu er det tid til endnu en hæsblæsende film, hvor Neeson atter må redde dagen. Hvor film som “Taken”, “Unknown Identity” og “The Grey” har kastet ham igennem europæiske storbyer og ødemarker, skal der denne gang bekæmpes terrorister ombord på et fly. Som medpassagerer i “Non-Stop” kan både Julianne Moore, Shea Whigham og den nylige Oscar-vinder Lupita Nyong’o opleves.3. “Når vinden rejser sig

Den legendariske instruktør Hayao Miyazaki er kongen af japansk tegnefilm, og nu kommer så hans seneste film. Den har allerede modtaget fantastiske anmeldelser i udlandet og høstede også en Oscar-nominering tilbage i februar. “Når vinden rejser sig” fortæller historien om flydesigneren Jiro Horikoshi og mødet med kærligheden. Den 73-årige instruktør har i øvrigt udtalt, at det vil være hans allersidste film, så der er vist ingen undskyldning for ikke at smutte på japansk visit i biografen.2. “The Amazing Spider-Man 2

Endelig kommer andet kapitel af det reboot, som Sony satte i gang for to år siden med en nyfortolkning af Marvels Peter Parker – bedre kendt som Spider-Man. Denne gang lægger stilen sig mere op af det, vi kender fra bladene, hvor instruktør Marc Webb har sørget for et mere tegneserie-agtigt look. I det andet kapitel ser det ud til, at det hele bliver vildere og større, da vores helt står overfor sin største trussel hidtil, da hele tre skurke skal bekæmpes. På den stjernebesatte rolleliste ses unge stjerneskud som Andrew Garfield, Emma Stone og Dane DeHaan, men der bliver også plads til veteran-skuespillere i form af Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field og Martin Sheen.1. “Noa

En af de helt store film i år er Darren Aronofskys episke bibelfortælling om Noas ark, der har Russell Crowe i hovedrollen som titelkarakteren. Darren Aronofsky har sjældent trådt ved siden af, hvilket et CV, der tæller “Black Swan”, “The Wrestler” og “Requiem For a Dream”, bør vidne om. Så det bliver spændende at se, hvordan han håndterer en ægte blockbuster-film. Hvorvidt filmen vil følge biblens klassiske tilgang til historien, eller Aronofsky vil give sit eget twist til historien, er svært at sige. Filmen er da også allerede blevet berygtet, fordi den fik Darren Aronofsky i kamp imod Paramount, om hvem der skulle have filmens endelige cut. Det ser dog ud til, at instruktøren vandt, og vi heldigvis kommer til at se filmen, som han personligt har ønsket den.

God biograftur!

Gravatar

#1 Kviesgaard 9 år siden

Jeg lurer lidt på Divergent, men har ikke truffet en afgørelse endnu ( venter nok på en Filmz anmeldelse ).

Liam Nesson og Miyazaki har jeg ikke lige pt. planer om, at skulle se, men sidst nævnte kan da ikke udelukkes helt.

Amazing Spiderman II. Jeg ved ikke helt. Frygter lidt, at der er for mange skurke med, hvilket var et af problemerne med Spiderman 3. Men filmen ser flot ud, og jeg er nok en smule fristet.

Noa ved jeg heller ikke rigtig med. Den er en måsker, men jeg har på fornemmelsen, at jeg springer den over.

Spørgsmål til redaktionen. I nævner en række af Aronofskys film, men har udeladt min egen personlige favorit, nemlig the Fountain. Nogen særlig grund til det?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Menneskedyr 9 år siden

The Fountain er freeeeemragende!
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#3 Mikkel Abel 9 år siden

Kviesgaard (1) skrev:
I nævner en række af Aronofskys film, men har udeladt min egen personlige favorit, nemlig the Fountain. Nogen særlig grund til det?


Hehe, for min skyld kunne alle Aronofskys film havde været nævnt, men dette ville nok lige være over grænsen, så man må jo begrænse sig. Så jeg valgte bare de tre jeg selv synes bedst om af hans film. Men med det sagt, så er jeg også glad for The Fountain. :)
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#1 Personligt er jeg ikke vild med hverken The Fountain eller Requiem. For højstemt tydelige til min smag. Pi, The Wrestler og Black Swan var jeg derimod begejstrede for.
Gravatar

#5 Kviesgaard 9 år siden

#4

Ah sådan at forstå. Jamen så giver listen jo fin mening, når man kender den detalje.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#5

Nej, ikke sådan at forstå. Mikkel Abel har lavet listen, det var bare min personlige holdning, jeg ville dele :)
Gravatar

#7 Kyllingebenet 9 år siden

Jeg glæder mig mest til den nye Spider-man, men jeg frygter måske også, at den lider af "for mange skurke" syndromet. Men ses, det skal den da.
Mental striptease..
Gravatar

#8 Ispep 9 år siden

#4

Sådan har jeg det også lidt. "Requiem" er bestemt god, men lider meget under en visuel overgearet stil jeg ikke rigtigt nyder. Omend virker den som en fin skræmmekampagne. The Fountain? Nej.. Ikke sådan for alvor. The Wrestler kunne jeg dog meget godt lide, hvor Aronofsky har neddæmpet sine virkemidler og formåede at være effektiv. Noah har jeg ærligt ikke stor tiltro til, men kan da overraskes.
Gravatar

#9 Porco Rosso 9 år siden

"Når vinden rejser sig" FTW!! (For the wind) :-)

Jeg glæder mig også til "Fjerkongens rige" af Esben Toft Jacobsen, vores danske Miyazaki!
I'm 6'3", and maintain a very consistent panda bear shape.

Skriv ny kommentar: