Af: maniac | Udgivet: 2007-07-02


”Die Hard” anmeldelse
Højt over Los Angeles har et hold terrorister besat en bygning, taget gidsler og erklæret krig. Men én mand har undgået deres opmærksomhed – en strisser på ferie.
”Die Hard 2: Die Harder” anmeldelse
Vi møder igen John McClane på en tilsneet juleaften i Washingtons lufthavn, da en gruppe af terrorister overtager styringen af kontroltårnet.
”Die Hard – Mega Hard” anmeldelse
Fem år efter begivenhederne i “Die Hard 2: Die Harder” er John McClane tilbage. Hans privatliv er efterhånden faldet sammen, og han er et vrag, da han hentes ind for at hjælpe politiet, der ellers havde suspenderet ham.
Die Hard 4.0 anmeldelse
John McClane er tilbage, og det er 4. juli. Efter et skænderi med datteren, Lucy, får McClane et rutineopkald fra stationen. Han skal hente en ung hacker og bringe ham ind til afhøring.
Moviola: “Die Hard” – Over mit lig
Vidste du, at da den første “Die Hard” oprindeligt blev sendt ud i de danske biografer, var det med en helt anden titel end den, vi kender nu? Og rollen som den ærkeamerikanske og uheldige strisser, John McClane, var slet ikke tiltænkt Bruce Willis, men en vis anden østrigsk actionstjerne.

Filmz har i forbindelse med premieren på den nye “Die Hard”-film samlet en række sjove og finurlige facts fra filmserien om den ukuelige og ufrivillige helt.
Soundtracks-speciel: Die Hard
Da produceren Joel Silver ledte efter en komponist til “Die Hard”, faldt valget naturligt nok på Michael Kamen, som året forinden med stor succes havde lavet musikken til Silvers “Dødbringende våben”. Arbejdet på “Die Hard” skulle dog vise sig at være en besværlig opgave. Læs anmeldelser af alle soundtracks til de fire “Die Hard”-film.

Gravatar

#1 filmz-grev_michal 16 år siden

ehm ?

hvor er anmeldelsen ?
Gravatar

#2 filmz-JON 16 år siden

Tja... anyway:

Jeg husker, at Bruce har udtalt, at han var vild med sin replik i forfilmen "I'm gonna go kill this guy, and get my daughter - or go get my daughter, and kill this guy - or kill all of them" (omtrent). Fint nok. Den replik har bare ikke fundet vej til selve filmen. I filmen siger han kun det første. Hvorfor har de altid disse fraklip med i forfilm, når der er så meget andet at tage af? Man sidder jo og venter på de scener, man har set i forfilmen, og så dukker de ikke op.

Der er også en anden: Det klip fra forfilmen, hvor Bruce siger "Yippee-ki-yay", er heller ikke med i filmen. Han siger det selvfølgelig, men i en helt anderledes scene.

Det var det samme i POTC 3. Og i mange, mange andre film.

Jeg er klar over, at det i et vist omfang skyldes, at forfilmen produceres, inden filmen er færdigklippet. Jeg bliver dog ofte irriteret over det alligevel.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 16 år siden

Ser ud som om, de har optaget filmen med fuck, motherfucker etc. Jeg har på fornemmelsen, at dvd versionen bliver DH4 Directors Cut i unrated version (let's face it, penge hersker og de fleste ønsker filmen unrated). Så kan man jo håbe på ovenstående replikker finder vej tilbage i filmen :)

Men jo, jeg var vild med at sige den replik!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 filmz-JON 16 år siden

3: "Så kan man jo håbe på ovenstående replikker finder vej tilbage i filmen "

Det tror jeg ikke. Det er jo ikke "fy-ord"-replikker. De er bare blevet erstattet af andre klip.

Hvad mener du i øvrigt generelt om det hyppige fænomen, Bruce? Altså at scener fra en forfilm ikke finder vej til filmen? Irriterer det også dig?
Gravatar

#5 filmz-Bruce 16 år siden

#4 Jeg læste en amerikansk anmeldelse, som nævnte at det var tydeligt, at man blot havde overdubbet sekvenser, hvor personerne tydeligt sagde fuck og lignende eller vist dem fra vinkler, hvor man ikke kunne se deres mund. Filmen var åbenbart optaget som en R film, så jeg tror der er en god chance for, at man blot fjerner dubbingen.

Jo det er da et irriterende fænomen, især fordi det var gode replikker. Men traileren er nok lavet, inden den endelige film, så der er måske god grund til, at noget er anderledes.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 filmz-JON 16 år siden

Ok, så ser jeg fucking frem til dvd-udgivelsen, for filmen var ganske fucking underholdende.
Gravatar

#7 elwood 16 år siden

#4

I Transformers filmen, i traileren ser man Optimus Prime komme kørende hen mod ham knægten, hvorefter man høre noget med it's probably Japaneese, Den replik er så også taget fra et hel andet sted i filmen.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 filmz-JON 16 år siden

7: Det ses tit, at man blot flytter en replik, synes jeg. Mere underligt er det, når replikker / scener fra forfilmen slet ikke er med i filmen.

Transformers ser i øvrigt overraskende god ud. Jeg havde forventet det sygeste crap. Jeg kan næsten konkludere, at du har set den. Er den værd at se?
Gravatar

#9 elwood 16 år siden

#8 Det er ikke noget mesterværk, det bedste var vel det i traileren, når de forsøger at være tekniske krummer man tæer, og så sku de absolut ha en Jar Jar Bink's agtig Robot med.

Men som popcorns film lever den en ok underholdning.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 filmz-JON 16 år siden

ok, jeg prøver lykken :-)

Skriv ny kommentar: