Efter blot at have eksisteret på rygtebasis skulle en fjerde film i Disneys succesfulde eventyrfranchise “Pirates of the Caribbean” officielt være på vej og være planlagt til at få premiere i 2011.

Den nye film i serien vil angiveligt fungere som et afsluttet forløb i sig selv og ikke være nær så forbundet med de tidligere film i franchisen, hvilket også vil hjælpe på at give produktionen et mere moderat budget.

Tidligere indikationer kunne tyde på, at der også har været planer om at lave endnu et stort opsat eventyr, hvor der har været forlydener om en rejse til Atlantis med fantastiske væsner og Jules Verne-inspirerede scenarier.

Samtidig skulle Disney også have andre store planer for udgivelser i 2011, hvor vi også vil blive budt på en fortsættelse til “Biler” og “National Treasure” – såvel som en 3D-genindspilning af “Tron”.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Bardoboy 11 år siden

Fortsættelse på biler? Why??
Gravatar

#2 reschat 11 år siden

Det er synd at se at så mange gode ting, bliver pumpet for at få flere penge i kassen. Forståeligt - men sørgelidt.
(Tænker her på "Cars".)

Men endnu en Pirates of the Caribbean, lyder da muligvis ok. Men så skal den også være mere i stil med "Dead Man's Chest" og "To the End of the World" i stedet for at lave endnu en ligesom "The Curse of the Black Pearl".
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#3 David Munch 11 år siden

Tænk, jeg synes nu Curse Of The Black Pearl var den bedste..
Gravatar

#4 filmz-Liou 11 år siden

Sørgeligt... efter hvad de har præsteret i de sidste 2 film er der ikke meget der tyder på at 4eren bliver en bio billet værd.

Reschat synes du at Cars er god? det er du så den første jeg har hørt sige... jeg har ikke selv set den og har heler ingen planer om det.
Gravatar

#5 filmz-loke76 11 år siden

Synes også klart COBP var den bedste i serien. I de 2 næste var Sparrow jo nærmest en karikatur på personen fra 1éren, det skulle bare være så overdrevet så muligt, samtidigt var de rodede og usammenhængende. Behøver bestemt ikke flere af den slags.. Næ næ, the Crimson Pirate det var sager. Lancaster og ham den bette stumme super gymnast, de ku deres kram he he

Glæder mig dog en del til 3D Tron
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 filmz-Liou 11 år siden

#5

Jeg er helt enig... de 2 andre var ynkelige.
Gravatar

#7 elwood 11 år siden

"Is it a really evil looking doorstop?"
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 moulder666 11 år siden

#4 Cars var på ingen måde noget banebrydende, men den var faktisk ganske underholdende på en del tidspunkter. (tractor-tipping!) Cars 2 er dog alligevel lidt som en Aladdin 2 i min verden...lad dog være!

Pirates 4...jeg holder stadig på, at man skulle have stoppet efter etteren, som jeg holdt meget af! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 filmz-Erlingur666 11 år siden

Det her handler ik så meget om det her. Men her er der en god baskerøv musik http://www.youtupe.com/watch?v=R5in09EwYVO. Det her musik styre hvis i ik finder det her link så gå ind på youtupe og søg på Die hard music video og klik på den næst øverste.
Gravatar

#10 Patriarch 11 år siden

link?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: