Gravatar

#11 Gridlock 8 måneder siden

#9 det er så sådan du ser det.
Jeg ser et politisk budskab i film som mere noget der indeholder enten en masse venstre eller højre orienteret budskaber.
Dette synes jeg ikke filmen havde noget af, det var en meget simpelt historie der ikke ville ha været helt fremmede i en 80er eller 90er action film.

Med hensyn til give fingeren til det politiske korrekte, er det mest fordi alle de ting som politisk korrekthed normalt siger det må du ikke gøre, så som og vise vold mod kvinder eller udlændinge fra visse områder, er den ligeglad med.
Den viser hvad end der giver mening for den historie den fortæller og er ligeglad med om det så er politisk korrekt eller ej.

De mexikanske karteller er de onde i den her film og de gør onde ting, ingen grund til og gå nærmere ind i det.
Rambo er den gode der blevet berøvet noget dyrebart og så i bedste still som set blandtandet i Arnold filmen Commando levere Rambo øretæver ud i bedste action still.

Hvis det er noget du ser som et politisk budskab okay, sådan ser jeg det bare ikke, jeg ser det blot som god gammeldags hævn film, der ikke er bange for og være det den er, med alt den hårdkogte vold, blod, tæv samt tab dette indebære.
Gravatar

#12 Mejse 8 måneder siden

#11 hvornår har "politisk korrekte" sagt man ikke måtte det, den hænger vist mere på din personlige mening baseret på hvad du mener de står for :)

Men enig formuleret anderledes end i dit første forsøg ser jeg det heller ikke som politisk selvom alt jo har det i sig :)
Gravatar

#13 Ryder666 3 måneder siden

Jeg fik endelig set den igår, og må sige, at tiden fløj afsted. Var godt underholdt, især i den sidste brutale halvdel af filmen. Jeg gir den ****1/2.

Skriv ny kommentar: