Gravatar

#1 Blandet Landhandel 8 måneder siden

Der står at det er sæson 1 der er anmeldt, men selve anmeldelsen giver indtryk af at det kun er pilotafsnittet der er anmeldt. Er det hele sæson 1 eller ikke?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#1 Vi skriver altid, hvilken sæson der er tale om. I teksten vil det så ligeledes fremgå, hvor mange afsnit der er set af den pågældende sæson, så læserne ved, hvad de har at forholde sig til. Men selve titlen er en indeksering.
Gravatar

#3 Blandet Landhandel 8 måneder siden

#2 jeg har givet udtryk for før at jeg er uenig. Hvis man skriver sæson 1 i titlen, må man gå ud fra, at det er sæson 1, der er blevet anmeldt. Du anmelder vel heller ikke en hel film, hvis du kun har set 10 minutter af den? Eller måske gør du. Det er jo fair nok når man ikke er professionel anmelder, men jeg synes stadig det er svært og sært at du forsøger at modsige fakta.

Men jeg fik faktisk ikke svar. Er det sæson 1 eller kun 1 afsnit der er blevet anmeldt?
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#3 Denne anmeldelse er skrevet på baggrund af pilotafsnittet - nøjagtig som det står i teksten.
Gravatar

#5 Blandet Landhandel 8 måneder siden

#4 ok tak, ingen grund til at blive pissy bare fordi du ikke har argumenterne i orden. God vind fremover.
Gravatar

#6 Bachone 8 måneder siden

må indrømme at jeg godt kan følge blandet landhandel lidt.

overskriften lyder APPLE-SERIEN "SEE" er anmeldt.
udfra overskriften antyder det at det er hele serien der er blevet anmeldt.

"Præmissen er tydelig i dette første pilotafsnit ud af i alt 10 episoder, der udgør første sæson af “See”."
Det gir jo egentlig ikke sig selv at det så kun er pilotafsnittet der er set, men blot lidt om hvad der sker i pilot afsnittet. og man antager fortsat her at det er hele serien der anmeldt, og så kommer der heller ikke yderligere om der er set mere end 1 enkelt afsnit.

Men omvendt set forventer man jo heller ikke en anmelder ser samtlige afsnit af en sprit ny serie for at kunne være ude i nogenlunde tide med anmeldelsen.
Hver gang der er en serie anmeldelse antager jeg altid at der max er set 3 afsnit for at kunne nå at levere en anmeldelse der ikke kommer ud 1 uge efter serien er tilgængelig.

en ide kunne evt være "Udgivet 1. nov 2019 | Af: Morten Vejlgaard Just | pilotafsnit - Set på Apple TV"
en meget lille rettelse.
Gravatar

#7 Blandet Landhandel 8 måneder siden

#6 anmeldere får jo ofte tidligere adgang til serier på de forskellige streamingkanaler, så de kan have en anmeldelse klar, den dag det går i luften. Ofte er det kun de første par afsnit, men sommetider er det en hel sæson.

Derfor lå det lige til højrebenet at jeg antog at hele sæsonen var anmeldt, når det nu er det, at Morten har valgt at skrive.

Det er bare lidt falsk markedsføring som skabte forvirring hos mig ligesom det gjorde det, ved en anden serie han anmeldte og skrev det samme ved.

Men Morten er immun overfor kritik og er lidt ligeglad med forummets brugere, så længe det genererer clicks. Fred være med det. Jeg var bare nysgerrig, og blev derfor nød til at spørge ind til hvor meget der var blevet set her.

Skriv ny kommentar: